שאלה חשובה!

שאלה חשובה!

אני רוצה לעשות גופיה לבנה איך אני עושה את זה? יעני גופיה לבנה לגבר... כזאת

swirrrly

New member
אמממ...

נראה לי שכדאי שתשתמשי בלבן שקוף, אם לזה התכוונת... יעני גופיה לבנה צמודה כזאת....

כן

אבל איך אני עושה את זה? למשל על הזוג הזה שמתחבק..... (יד מאחורי האישה יד מאחורי הגבר)

swirrrly

New member
אמממ...

את פשוט עושה את השרוולים , שהם פשוט מעין מלבן, ושאר הגופיה סתם ריבוע.. או שאת בכלל לא יודעת לעשות שקוף?

swirrrly

New member
אוקי

אז הנה פלטה, אני בטוחה שאפשר להבין מה משם נועד לשקוף... הרי כתוב. ושקוף, את פשוט הולכת לפי הקוים וההצללות של הגוף עליו יש את החולצה! הקו הכי כהה של הגוף, את משנה אותו לקו הכי כהה של החולצה... וכך הלאה... כמובן לא על כל הגוף, רק היכן שנמצא הגופיה.. אני מקווה שהבהרתי את עצמי... ושקוף שלא נמצא על גוף, זה פשוט איך שבא לך מבחינת ההצללות...

swirrrly

New member
לאאאא שוב המסורת!

זה בטח השעה... כבר פעם שניה שהיא תקפה אותי...

swirrrly

New member
ועכשיו כשאני חושבת על זה

בהחלט לא יזיק קו מתאר מסביב לחולצה, כדי שקצת יותר יבינו שזו חולצה...

swirrrly

New member
מנצלת!

אבל כמובן, שהניצול בתמורה לכך שאעזור לך.... תגידי כל מה שאת צריכה לדעת..

אני צריכה לדעת איך עושים גופיה לגבר

כמו הגופיה שפירסמתי בהודעה הראשונה..... שיש לבנאדם המושלם (מי שלא חושבת שהוא יפה חמוד משהו שלא תגיב על הדעה שלי
) על הדולי הזה
ואני לא יודעת לעשות שקוף....

../images/Emo41.gifתגובה לדולי של שירלי../images/Emo41.gif

איזה חמודה היא, אהבתי את השיער מאד ואת המיכנסיים גם מאד, הגופיה נחמדה. פעם לא אהבתי את הבייס הזה... אבל אם אני מסתכלת עליו עכשיו אז הוא כזה חמוד!
יש לך דולי ממש חמודה
ב-
-נועה

swirrrly

New member
יש יש יש!!

אני לא מאמינה שאפילו הצלחתי לייפות את הדולי בעיני הפורום שונא הבוקסום הזה! אפילו אם השפעתי על ילדה אחת - אז הכל היה שווה את זה!! ותודה תודה תודה - כאילו, עשית לי את היום מותק! זהו עכשיו אחרי שקיבלתי שלושה תגובות בסה"כ על דולי זו, אני כבר לא מרגישה צורך ליותר, אבל בוודאי ובוודאי שכולכן מוזמן להגיב עוד, לפי רצונכן... עכשיו אם לא אכפת לכן, אני רוצה לסיים את ההודעה...

למעלה