שאלה חשובה!! תגידו כמה צילומים והדפסות יוצא לכם לעשות כל חודש בממוצע????? וכמה זה עולה לכם?????
R romanmaxi New member 21/11/10 #1 שאלה חשובה!! תגידו כמה צילומים והדפסות יוצא לכם לעשות כל חודש בממוצע????? וכמה זה עולה לכם?????
H hilla עם דאבל L New member 21/11/10 #2 תלוי שנה שעברה יצא לי איזה 200 במשך כל השנה, ולעומת השנה בגלל הסמינר כבר יצא לי סביבות ה-400 ובהשמך יש עוד פרו"ס ועוד סמינר אז אני מניחה שזה יצא כמה עשרות אם לא יותר לחודש.
תלוי שנה שעברה יצא לי איזה 200 במשך כל השנה, ולעומת השנה בגלל הסמינר כבר יצא לי סביבות ה-400 ובהשמך יש עוד פרו"ס ועוד סמינר אז אני מניחה שזה יצא כמה עשרות אם לא יותר לחודש.
D deathcaster New member 21/11/10 #5 המון, ולא עולה כלום ../images/Emo190.gif ככה זה שאתה בתואר שלישי וממש מחוץ לחדר שלך יש מדפסת בגודל שלך שעם קוד מסוים אפילו מכינה לך קפה רק היום הדפסתי כ-200 עמודים (כי הדפסתי וכרכתי את עבודה התזה שלי בשלושה עותקים , מחר אני מגיש)
המון, ולא עולה כלום ../images/Emo190.gif ככה זה שאתה בתואר שלישי וממש מחוץ לחדר שלך יש מדפסת בגודל שלך שעם קוד מסוים אפילו מכינה לך קפה רק היום הדפסתי כ-200 עמודים (כי הדפסתי וכרכתי את עבודה התזה שלי בשלושה עותקים , מחר אני מגיש)
Z zebrafish New member 23/11/10 #10 לא רואים אותי כי אני לא ממשיכה לדוקטורט (כרגע). כותבת את התזה ומחפשת עבודה.
Z zebrafish New member 25/11/10 #12 תודה! ומה איתך? ממשיך באותה מעבדה ואותו חוג או שזזת קצת (כי עכשיו קיים החוג של ביולוגיה של האדם)?