השנים היחדים ששכבו שם זה לוקה ואבי, וזהו. או שבאמת היתה טעות בטקס שהיה רשום (צריך לנסות לשמוע טוב טוב מה הן אומרות) או שפרק הבאה אנחנו הולכים לגלות תגליות מרעישות
שלמנהלת הפורום יהיה בהצלחה זה קורס קשה גם אני עשיתי אותו לפני חמש שנים, אני בת 21 ואני מתה על הסידרה אני עוקבת אחריה מהעונה הראשונה אני הכי אוהבת את קרטר (מי לא
) זהו..... ד"א מתי סיום העונה
אני טסה בתחילת חודש הבא לארה"ב ואני לא רוצה להפסיד פרקים
ואת אבי, ואת אבי וקרטר ביחד... הפרק ששודר אתמול הוא בערך ה - 15, אז יש עוד עשרה פרקים בערך.... והעונה החדשה של ערוץ שלוש מתחילה רק בחודש ספטמבר-אוקטובר.... וחוץ מזה, בשביל זה קיים הוידיאו והחברים..
את צודקת.. מי לא אוהב את קרטר? גם אם יש מישהו שלא אוהב אותו הכי, קשה לי לחשוב על מישהו ששונא אותו או לא מחבב אותו. סיום העונה.. כמו שכתבו כבר העונה החדשה של ערוץ 3 תתחיל כנראה בספטמבר.. ככה שאולי זה נגמר בתחילת ספטמבר/סוף אוגוסט. את תמיד יכולה להקליט!
Abby: They really are a couple of freaks. Susan: And to think you slept with them both! Abby: I never slept with Carter. Susan: I thought you had. Abby: No. That was a rumor Carter started. Susan: Wow. That is low. Abby: I thought so. חחח! נראה מגניב... וגם הפרומו יפה.