שאלה חשובה!!

mgirl

New member
שאלה חשובה!!

מי שראה את הפרומו, אז בפרומו קרטר ולוקה מסתייפים, וסוזן אומרת לאבי ´ולחשוב ששכבת עם שניהם´. עם שניהם?? אבי שכבה עם קרטר?? אם כן, מתי כמה למה ואיך?

Rוית

New member
מתי היא אמרה את זה???????

אני לא שמתי לב שהיא אמרה את זה!

mgirl

New member
שימי לב פעם הבאה שתראי את הפרומו...

הם אומרים ´און גארד´, ואז סוזן לוחשת לאבי ´אני לא מאמינה ששכבת עם שניהם´ והם מתפוצצות מצחוק.

גם אני תהיתי...

אני חושבת שיש פה איזושהי טעות או משהו, כי אני כמעט ובטוחה שאבי מעולם לא שכבה עם קרטר... נחכה לפרק ונראה מה הקטע

Rוית

New member
הרבה פעמים רשום בפרומו לא נכון...

השנים היחדים ששכבו שם זה לוקה ואבי, וזהו. או שבאמת היתה טעות בטקס שהיה רשום (צריך לנסות לשמוע טוב טוב מה הן אומרות) או שפרק הבאה אנחנו הולכים לגלות תגליות מרעישות

Ally E

New member
../images/Emo13.gif היי אני חדשה בפורום

ולדעתי סוזן חושבת שאבי וקרטר שכבו ובגלל זה היא אומרת את זה יכול להיות שאבי תתקן אותה ופשוט לא הראו את זה בפרומו.

לא חשבתי על זה

נראה לי שאת צודקת... מעניין מה הוביל אותה לחשוב את זה. ו...
ברוכים הבאים
אני מתפקדת כוועדת קבלה בזמן שהמנהלת לא כאן, כמו כרגע, כי היא בקורס מד"א. אז... ספרי לנו: מי את? בת כמה? את מי את אוהבת?

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני הקשבתי והיא אמרה את זה כמו שרשום בכתוביות....

Ally E

New member
../images/Emo51.gif לשתיכן

שלמנהלת הפורום יהיה בהצלחה זה קורס קשה גם אני עשיתי אותו לפני חמש שנים, אני בת 21 ואני מתה על הסידרה אני עוקבת אחריה מהעונה הראשונה אני הכי אוהבת את קרטר (מי לא
) זהו..... ד"א מתי סיום העונה
אני טסה בתחילת חודש הבא לארה"ב ואני לא רוצה להפסיד פרקים
(
)

Rוית

New member
ברוכה הבאה!

וזה באמת נקודה טובה מה שהעלת! רעיו טוב...

../images/Emo92.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמובן שאני הכי אוהבת את קרטר
ואת אבי, ואת אבי וקרטר ביחד... הפרק ששודר אתמול הוא בערך ה - 15, אז יש עוד עשרה פרקים בערך.... והעונה החדשה של ערוץ שלוש מתחילה רק בחודש ספטמבר-אוקטובר.... וחוץ מזה, בשביל זה קיים הוידיאו והחברים..

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה! ותודה... :)

את צודקת.. מי לא אוהב את קרטר? גם אם יש מישהו שלא אוהב אותו הכי, קשה לי לחשוב על מישהו ששונא אותו או לא מחבב אותו. סיום העונה.. כמו שכתבו כבר העונה החדשה של ערוץ 3 תתחיל כנראה בספטמבר.. ככה שאולי זה נגמר בתחילת ספטמבר/סוף אוגוסט. את תמיד יכולה להקליט!

Ally E

New member
ביו חברים לאי אר ולדוסון

לא ישאר לי מקום בקלטת
אני נוסעת לשלושה שבועות
(אוי אני מכורה לטלויזיה
, ד"א מה קרה לאומטיקן של הטי וי
) שיהיה לכולנו בוקר ויום מדהים

המממ.....

יש לך לונגפליי בווידיאו
כי אם כן, אז תוכלי להקליט את הכל... או כמעט את הכל לפחות...

mgirl

New member
לא, זה מה שהיא אומרת באנגלית!

אני אף פעם לא קוראת את הכתוביות, הרגלתי את עצמי...

~*~gaL

New member
תשובה (ספויילר)

Abby: They really are a couple of freaks. Susan: And to think you slept with them both! Abby: I never slept with Carter. Susan: I thought you had. Abby: No. That was a rumor Carter started. Susan: Wow. That is low. Abby: I thought so. חחח! :) נראה מגניב... וגם הפרומו יפה.

LOL../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הבנתי עכשיו....
טוב, נצטרך לחכות לפרק האחרון בעונה... בערך לפחות....

למעלה