שאלה חשובה!!!

ADIDIDIDI

New member
שאלה חשובה!!!

דבר ראשון בוקר טוב לכולם! מישהו היה אתמול בפאצה במסיבה של לחיי האהבה??? (אם היתה בכלל) אם כן מי שהיה שיכתוה מה היה, מי היה, ואיך היה, תודה!!!

עמי92

New member
דיווח מלא מהכתב שלי ותמונות - אני

אני מקווה שהוא עד מחר כבר יסרוק את הכל. אגב אנשים, האתר שלי עולה היום שוב ככל הנראה

mooshmoosh

New member
המסיבה בפאצ´ה...

החלטנו ללכת לפאצה אתמול והיה ממש סבבה, תפאורה מדהימה מרקע ענק שעליו שודר הפרק האחרון, ומלא מלא בנות יפות וגם בנים, ועל רקע מוזיקת mtv הסתובבו בין האנשים אלי מרקו עם סרט אדום בראש, ואתי ועמרם ואלכס שנראה כ"כ שונה במציאות, ושמו את שיר הסיום, והיה לא רע בכלל...

mooshmoosh

New member
האמת ש.....

לא ממש ברור לי אם הם לא היו או שפשוט אני והאנשים שהיינו בפנים לא נתקלנו בהם, אבל הסתבבנו בכל המקום וכל הזמן והם השחקנים היחידים שראינו, חוצמזה בטח אם גידי למשל היה שם בטוח היינו שמים לב לפי ההתקהלות מסביבו וממש לא היה מצב כזה....אולי עוד מישהו היה וראה???

עזית1

New member
למוש מוש

אני רואה שהיה זניח, ומתי אטלס מככב בכל מסיבה, מה שמפתיע אותי שרפי תבור הגיע,נחמד!! ולפי מה שקראתי זה מגיל 25 לכן לא היו יהודה, יסמין, ספיר, וכו´

ADIDIDIDI

New member
לעזית

לא נראה לי שזאת הסיבה! המסיבה היתה לאורחים מגיל 25!!! אבל השחקנים יכולים לבוא בלי קשר לגילם!!!! מצחיק שרפי תבור היה שם

עזית1

New member
רפי תבור

אני כן חושבת אבל רפי תבור אולי מבוגר, אבל מרגיש צעיר, תאמיני לי זה דווקא קולי שהוא בא, אני אהבתי...

עזית1

New member
לעדי

ואני הולכת לומר עוד משהו , אף על פי שאני אוהבת את גיל פ, רפי תבור הרבה יותר גזעי ממנו.

ADIDIDIDI

New member
פזית!

אני מאוהבת בדורון וההשוואה שלך אל רפי תבור מוגזמת!!!

rony lev

New member
דווקא...

ספיר וכלנית כן היו אבל היה ממש מפוצץ באנשים

לוליטה25

New member
כמו שאמרתי

כמו שרשמתי למעלה הייתי אתמול במסיבה והיחידים שראיתי היו אלי מרקו ועמרם כנראה שפספסתי את כל השאר חבל , אבל לא נורא היה כיף בכל מקרה

rony lev

New member
כן היה נחמד

ובכל מקרה המסיבות האלה ביום שלישי מפוצצות גם בלי קשר לערב עם השחקנים שהיה שם

mooshmoosh

New member
תגובה מאוחרת ..

מצטערת שנזכרתי להגיב טיילתי קצת בצפון ארצינו בלי אינטרנט.. בכל מקרה למרות הפרסום של הגילאים הם הכניסו את כל הגילאים ז.א. חופשי היו שם גם בני 17 ..

לוליטה25

New member
המסיבה!!!!!!

למי שמעוניין יש תמונה של אלכס ואלי מרקו במסיבה בפצ´ה באתר LAYLA.CO.IL בגלריית התמונות של לחיי האהבה (למטה בעמוד הראשי) תיכנסו ותופתעו!!!!

למעלה