שאלה חשובה!!!

עמי92

New member
דיווח ראשוני ומאכזב מהכתב שלי שהיה

במסיבה: אז ככה, הוא מוסר שהיה מפוצץ, הוא היה עם מצלמה אבל ברוב טיפשותו לא נשאר בחוץ כדי לצלם את השחקנים. כמו שאמרתי כבר - היה פשוט מפוצץ וכמובן גם אבטחה כבדה, הוא בכלל לא ראה את השחקנים בפנים, חוץ מאבי פניני או רפי תבור, לא הבנתי ממנו בדיוק, והוא צילם את רפי תבור. מירי בוהדנה ובר רפאלי גם היו, והיה סבבה של מסיבה, בלי הרבה לחיי האהבה...

לוליטה25

New member
המסיבה אתמול

אם אתה מדבר על המסיבה שהיתה אתמול בפצ´ה אז רק לידיעתך : אני הייתי במסיבה היה אכן מפוצץ באנשים היחידים שאני ראיתי היו אלי מרקו המתוק בטירוף (מלווה בבלונדינית, וזה לא הפריע לו לפלרטט עם כל בחורה אחרת שבאה לדבר איתו ולתת לו נשיקה ) ואת עמרם בכבודו ובעצמו שהיה גם חמוד ראיתי גם את בר רפאלי (סתם סנובית) בכל אופן התאכזבתי שלא ראיתי עוד אנשים למרות שנהנתי מאוד במסיבה שמו את השיר של לחיי האהבה והקרינו קטעים מהפרקים על מסך ענק זה בכל אופן מה שאני ראיתי עד השעה 3 לפנות בוקר שהייתי שם (לא יודעת מה קרה אח"כ) .

ADIDIDIDI

New member
המסיבה

אם המסיבה מגיל 25 אז למה בר רפאלי היתה???????? מעצבנת!!!!! מעניין למה סופי לא היתה?!?!?!

pompii

New member
עוד מסיבה???

האנשים האלה ממש אוהבים מסיבות כנראה....!! העיקר שיהנו

rony lev

New member
בקשר למסיבות

היום גם מיכל קפטה דיברה ברדיו 100fm ואמרו שם שיש מחר מסיבה עם כל הכוכבים בתכלת בת"א (שזה בנמל).לא אמרו גילאים וכו´ רק אמרו שגיל פרנק סוף סוף יבוא למסיבה ושיראו שם קטעים מהסדרה על מסך ענק

לוליטה25

New member
באמת הוא הולך להיות שם?

אמרו שהוא יגיע? מה באמת? קשה לי להאמין אמרו בפירוש?

mishelle

New member
האנשים שהיו בפאצ´ה הם:

יסמין דיאמונד הגדולה איריס מרטינז רפי תבור (ובנו) קובי שטא.....או איך שהשם משפחה שלו לא יה בקיצור עמרם יעל דואני מתי אטלס מיכל קפטה יהודה לוי -לא בטוחה נדמה לי אני לא כל כך זוכרת פשוט אדם קרוב אלי אמר לי ואני לא זוכרת כל כך נתי רביץ... אני חושבת... וזהו בערך אם טעיתי בקשר לי משהו סליחה.........

rony lev

New member
ללוליטה

כן אמרו במפורש שהוא יהיה ושכל הכבוד ל 100fm שהצליחו לשכנע אותו לבוא בלה...בלה...בלה..

עזית1

New member
בקשר למועדון התכלת בנמל ת"א

אמרו היום ברדיו 100FM כי גיל פרנק ומיכל קפטה יהיו, ושהם יגיעו ב-24:00 מכאן שלא יהיו לפני 24:30 ואפילו 01:00

עזית1

New member
אם גיל גיל יהיה במסיבה

אז נראה שגם אני אלך, רוצה לראות אותו.. השאלה אם אצליח עם כמות האנשים שתהיה שם, אבל מה יש כבר להפסיד אני ´תרגשת משהו.....

עזית1

New member
ועוד משהו

נשמע כמו ה"מלך גיל (הורדוס) הראשון בהופעה חיה"

ADIDIDIDI

New member
חשוב....

אם מישהו הלך למסיבה עם גיל פרנק שיספר מהה היה ומי היה שם! ואם יש תמונות אז זה מצוין.....

למעלה