שאלה חשובה!

ותשחק

New member
את מתכוונת

לניתוח לב פתוח? אם כן - נכון, אבל זו הדרך אותה אני בחרתי. והיום אני יכולה להעיד כי עמדתי בה, אם כי היו רגעים שחשבתי שאני הולכת למות על שולחן הניתוחים. ולגבי חוזק - זה שאני פוחדת יותר ממילים הרסניות, פוגעות וארסיות מאחרים, זה לא אומר שאני פחות חזקה.. זו שאלה של ניסיון שלי אל מול ניסיון אחר של מישהו אחר. וזה רק חלק קטן מהניסיון רב השנים שלי.. כנראה מי שבראני מאוד אהב אותי ועדיין.

ותשחק

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo98.gif

לא 'מגיע' לי כבר להתחתן.....? [טפחה ותשחק לעצמה על השכם]

סאני42

New member
טוב אל תבכי-תבחרי-../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif../images/Emo197.gif../images/Emo196.gif

ותשחק

New member
../images/Emo152.gif

אבל דעי שלקחתיך ברצינות.. מה לעשות?! (עוד מילה ש'צבטה' דווקא אחרי ששפכתי את תהליכי הנפש שלי כאן..) (אמרתי פעם לשבלולה, שהיא מתעסקת כאן עם גרושים וגרושות רגישים/ות...) אבל זהו, זה עבר לי.

סאני42

New member
מה לקחת ברצינות? את דעתי על

נישואים שניים? חחח-עוד לא שמעת כלום...

הבהרה

אני מקבל עובד על מנת שיבצע תפקיד מסוים במסגרת הגיונית של שעות ותנאים סבירים לביצועה. לדוגמא, עובד שעובד שעתיים ביום, אין לו הפסקות בתוך העבודה, יש לו הרבה שעות הפסקה בין יום עבודה אחד למשנהו... עובד שעובד משרה מלאה, לא חייב לצום ולא חייב ל.... לא על פי דין ולא על פי חוק, מגיע לו ויש לו זמן סביר של הפסקה או הפסקות (תלוי באופי ומקום העבודה) במהלך יום העבודה, בזמן ההפסקה המגיעה לעובד, הוא יכול לאכול לשתות או לעשות דיאטה ולגלוש באינטרנט תוך כדי אכילה וכו' זה הזמן שלו שיעשה בו מה שמתאים לו!!! אולם בשעות העבודה (ולא בהפסקה) הוא יעשה מה שמוטל עליו במסגרת תפקידו בעבודה. גלישה בפורום, זה אמנם פעולה חשובה ומועילה, אולם הבוסים משום מה לא מוכנים לשלם עליה משכורת.... אי לכך ובהתאם לזאת, יש בזה יותר מאשר חשש אונאה וגזילה... ר"ל. לדוגמא שהביאה סאני הנכבדה, על עובדים שתפקידם לשרת לקוחות כאשר ישנם לקוחות בעסק, מה עליהם לעשות כאשר אין לקוחות? הם יכולים לחלום, לפתור תשבצים או לומר תהילים כהמלצת החפץ חיים בסיפור המפורסם... אני תקווה שהדברים מבוהרים דיים, אם לאו אני כאן ב"ה. בהצלחה

ציפי81

New member
גמני הייתי אוכלת תוך כדי עבודה

ולרוב מדובר בסנדביצ'ים, כך שאפילו לא הסתכלתי על האוכל, פשוט המשכתי להקליד או לפצח מה שצריך (זה תכנות) תוך כדי אכילה. עד שהבנתי שמגיעה לי הפסקה על פי החוק וגם כדי להתרענן ולעבוד טוב יותר.

ותשחק

New member
טוב, אני ממש

'פושעת' שלא התחלתי עדיין את השבת.. מכורה אמיתית.. יאללה, 'אדרוב' לעבודה.

ותשחק

New member
../images/Emo133.gifסופרת את הדקות

ב"חרדה" (ללא כפל משמעויות) - איזה באסה איתי! יכולתי לעשות לי ערב חופשי היום, ובמקום זה אנקה..

איזו הגזמה פראית...

הפסקות מגיע לך ע"פ חוק ואני עוד היייתי יוצאת להפסקות סיגריה בין לבין... לר"צ שלי לא היה אכפת כל עוד העבודה נעשית. לגבי גלישה, בעבודה הקודמת שהיה לי נט הייתי משתדלת שלא יראו. מקטינה חלון. משתדלת לא להגזים כדי שלא יהיה גזל. היו פעמים שבמקום לצאת להפסקה הייתי יושבת מול המחשב וגולשת וגם הצהרתי על זה לפני הר"צ שלי כדי שתדע שאני בהפסקה.

אני אבהיר את עצמי

גלשתי בגבולות הנורמה והמותר!!! וגם אז הקטנתי חלון שלא יבלוט ולא בגלל שעשיתי משהו לא תקין!!

למעלה