שאלה חשובה!!!

danila20

New member
שאלה חשובה!!!

באיזה גיל בן אדם יכול לגלות שיש לו כוחות נבואיים? והאם יש דרך ודאית לדעת? אני כבר שנה בערך מרגיש כאילו אני ראיתי חלק גדול מהדברים ולפעמים יודע איך לפתור בעיות שהכנתי את עצמי אליהם כבר כאילו, אני לא יודע...חלמתי או ראיתי את מה שכבר קרה...אני לא יודע אם זה צירוף מקרים...ואם לא איך מפתחים את הכוחות?

Tal_Ya_Tal

New member
היי דנילה../images/Emo24.gifבכל גיל

אדם יכול לגלות שיש לו יכולות שהוא לא תיאר לעצמו. אינני מכנה זאת "כוחות" זה לא "כח" מיוחד. כולנו ניחנו ביכולות מעבר למה שאנו יודעים ומשתמשים
אנחנו משתמשים רק ב10% של המיינד* שלנו לכן, ישנם תפקודים נכבדים שאיננו מודעים ליכולתנו להפעילם. זה מתגלה לנו, או נחשף לנו כאשר אנו מתפתחים בכוון ומוכנים רגשית,פיזית ומנטלית להפעיל אותם. אך לעתים זה נפתח בפנינו באופן 'אקראי' כאשר עדיין אין מוכנות או ידע מספיק. זו בחירת העצמות המודעת בחוויה הזאת, לעתים על מנת להוכיח משהו לישות הפנימית או להזכיר משהו שאנו מתכחשים לו. כדאי לדעת יותר על ה"כוחות" שעליהם מדובר לפני שמתחילים להשתמש בהם, לעתים בדרך לא נכונה ולא הולמת L&L TALYA *מינד= תודעה, הכרה, שכל.

danila20

New member
תודה רבה:ו...

איפה אני יכול לברר כזה דבר...ז"א על היכולות?

Tal_Ya_Tal

New member
כדאי להתחיל לפתח את זה

אני ממליצה לך על קורס תקשור שנפתח במבשרת. ערב המבוא יהיה ביום ג' הקרוב לפרטים נוספים: שמעון: 050-7874295 איילה: 054-4410881 או במייל: [email protected] ותגיד שאני הפנתי אותך טוב? L&L TALYA

למעלה