שאלה חשובה!!

שכנת אותי

האמת שזה לא בטוח כי עד סוף החודש הבא יכולות לצוץ בעיות אבל ביינתים אני עובר לקרבי

שאלה חשובה!!

העלתי את הפרופיל מ45 ל82 אחרי טירונות 02(אל תכתכבו שזו הטעות של החיים שלי כי זה לא) איזה קורס הכי כדאי לקחת?(מופנה לג´ובניקים) האם כדאי לעבור לקרביי ? (מופנה לקרביים) כבר 3 ימים שאני מתלבט ולא מצליח להחליט אנא ממך עזור לחייל המסכן לא להטחן ולהחליט לאן ללכת הגורל שלי בידיך(בערך)

eyal7773

New member
קרבי!../images/Emo104.gif

אחי, כן, תעבור לקרבי, ותנסה להתקבל דוקא לחי"ר או לסיירת כולשהיא, דרך אגב אתה קצת נאיבי - תמים , הצבא לא יורק עליך בכלל, כך שהשאלה "האם כדאי לעבור..." או "איזה קורס..." לא רלוונטית אלא אם כן יש לך קומבינה רצינית מאוד, אזרחים רגילים, נדפקים קשה ממערכות ההשמה הגרועות מאוד של צה"ל , ובצה"ל בדר"כ לא תקבל את התפקיד שאתה רוצה ושמתאים לך. מבין? אבל אל תאבד תקווה- תנסה להשיג קומבינה, לצערי זה המפלט שלך.

אז זהו שיש לי

אחרת לא הייתי שואל הקטע זה כשאני שואל חברים מה לעשות חלק אומרים לא להיות קרבי כי זה מסוכן ויקרעו אותי כי אני בכושר גרוע וכמעט לא רואים בית וחלק אומרים שקרבי זה כיף וזה כבוד ושאתה מרגיש שאתה תורם ורוב החברים בקרבי בקיצר יש לי חודש להחליט

דוד דב

New member
הממ ככה ...

כושר בונים יש סרגל מאמצים וכאלה אז בהתחלה קצת קשה וקצת סובלים אבל זה חפיף ... ושרק תדע שלא משנה מה .. קרבי תמיד תמיד עדיף על גובניקיות .. לא יעזור כלום

TerminalFrost

New member
אל תקשיב להם גבר

הממממ בוא ננסה ככה, מה אתה אוהב יותר?: להיות בבית או לטחון שטח, חול, כל מיני נשקים (או טנקים), ניווטים של 40 ק"מ עם 40 קילו על הגב, מ"כים בני-זונות וקצינים פלצנים, לטחון שעות ע"ג שעות של שמירות במגדלים, מטבחים, פריקת מכולות, מחסומים, פלסטינים שמניחים מטעני-צד, מוצבים בטיזנ-נבי, לסגור 21 ולצאת יציאות קו אני יכול להמשיך תעשה אתה את החושבים. אני כבר עשיתי

Solario

New member
בוא אני אתן לך משפט שיסביר לך הכל..

כשהקרבי אוכל במבה שוש, הג´ובניק יוצא חמשוש...

אתה מתכוון להיות סיסי כל החיים שלך?

לא !!!! לך לקרבי בכל מקרה יטחנו אותך יקרעו לך ת´צורה אבל מה בסוף אתה תרגיש כל כך טוב אל תקשיב לכל הג´ובניקים המסטולים האלה אז יש להם בחורות והם כל יום במועדון, אז לנו הקרביים אין חיים ואין בחורות אבל יש לנו משהו שאין להם והם לא יבינו בחיים תלך לקרבי ותגלה תמיד תזכור כל קרבי תורם מהתותחן ללוחם סיירת ומהשיריונר למטכליסט כולם עושים אותה עבודה

eyal7773

New member
מה שהעלית הז לא בעיות

אבי תשמע, אתה צריך לעשות לעצמך סדר בראש, כי כושר וסיכון הם לא קריטריונים שאמורים להשפיע אחרת, אף אחד לא היה קרבי אלא מה- שיש אנשים שהמדינה הזאת חשובה להם והם רוצים לתרום לה מכל הגוף לכושר ידאגו לך לסיכון תדאג אתה בהצלחה א י ל

למעלה