שאלה חשובה

שאלה חשובה

היי בדרך כלל אני סמויה פה אבל החלטתי לשאול אתכם שאלה... אשמח לשמוע תשובה דמיינו סיטואציה: אתם בסמסטר האחרון ללימודיכם, והתחלתם התמחות ממש טובה בתחומכם (למשפטנים שבינינו אתם יודעים כמה קשה למצוא התמחות טובה...) ואז מציעים לכם לטוס לחו"ל ל4 חודשים בחינם, כולל דיור, אוכל, רכב צמוד וכו'... ולטייל שם. האם תזנחו את הסמסטר שלכם ואת ההתמחות החדשה ותסעו? או שמא תוותרו על ההזדמנות החד פעמית ותמשיכו בחיים כרגיל?

Lir האחת

New member
היי, ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

אני לא הייתי מקבלת את ההצעה. הצעות כאלה תמיד יתקבלו בברכה בתיזמון המתאים

M o n a L i s a

New member
לדעתי, לכי על הלימודים וההתמחות.

אח"כ, כשכבר תעבדי תוכלי לנסוע לאן שאת רוצה וללא חרטות.

ChilD SouL

New member
אני הייתי מבררת לגבי ההתמחות.

והאם אפשר יהיה לחזור למקום עוד 4 חודשים [למרות שזה לא], אני בספק אם הייתי טסה במצב כזה. זה היה הורס לי את כל הטיול.

@יעל@

New member
אני הייתי מוותרת גם

אחרי שאסיים את ההתמחות אתפנה לדברים האחרים.

Numnum

New member
אם תחליטי לוותר על ההתמחות תודיעי לי :)

חבר טוב שלי מחפש בנרות ! אז אני ממליץ שתסעי לחו"ל !! סתם :) קריירה לפני הכל ....אם תצליחי תוכלי לצאת לפנסיה בגיל 35 . בהצלחה.

100vardit

New member
אני גם הייתי מוותרת,

זה נשמע ממש מפתה אבל- סוף סוף סמסטר אחרון, ומצאת התמחות טובה..שווה לסיים ואח"כ לטייל בראש שקט ובלב שלם. בהצלחה!

חח כולם כאן ילדים טובים כנראה

אני הייתי נוסעת! ממה שהבנתי מהסיטואציה שלך זו באמת הזדמנות חד פעמית ואני לא יודעת למה כולם כאן חושבים שיזדמן להם כל שני וחמישי לנסוע לשליחות שווה כזו אבל אלה דברים שכמעט ולא קורים (לרובנו לפחות)!!! אז אני אומרת - דפנטלי לנסוע

uri80

New member
אולי הם מבינים שהגברת בחרה להיות עו"ד

(איזו באסה, באמת) -שוק מוצף שבו קשה לתפוס התמחות טובה (לא יאמן, לריב על מציאת מקום שבו יסנג'רו אותך עד מוות) וישפיע בהמשך על כל הקריירה שלה - טיול לעומת זאת היא תוכל לעשות גם אח"כ. תכל'ס, אני במקומה הייתי מתבאס מאד בכל מקרה.

אז מזלך שאתה לא עו"ד...

מה בחרת ללמוד אם אפשר לשאול? ובכל מקרה נראה לי שלא הבנת את הסיטואציה כאן, זה לא סתם טיול, זו שליחות עם דיור, אוטו וכל הנלווים בח-י-נ-ם! נראה לי שזו באמת הזדמנות חד פעמית. לי זה יותר קורץ מסתם טיול למרות שאני מטיילת בחו"ל די הרבה, אבל כנראה שאני באמת לא מספיק מתמצאת בענייני התמחות וכאלה...

uri80

New member
באמת מזלי ../images/Emo3.gif

גם אם היו משלמים לי לא הייתי הולך ללמוד את זה. כן, אפשר לשאול - למדתי הנדסה (וכן, זה מאד מאד עדיף בעיני על עריכת דין
טעם אישי. אוהב את הרעיון של ליצור דברים חדשים) חייב להודות שזה ממש קורץ, לא יודע איך אני הייתי מחליט, סיכוי דווקא סביר שהייתי הולך על טיול אבל לי קל לדבר - אני כבר בשלב טיפה שונה בחיים שבו אני יודע שאצליח להסתדר אחרי כמה שנות עבודה. יש לי די הרבה חברים עו"ד. חלקם התברגו במקומות הבאמת יותר טובים שנמצאים בשוק, חלקם היו במקומות לא משהו ומכיר כמה שעד עכשיו מחפשים עבודה ולא כל כך מצליחים להסתדר. תלוי בבן אדם וכנראה שההתמחות הזו משפיעה. אם היא יודעת שתוכל למצוא התמחות טובה גם אח"כ - הייתי קופץ על זה בשתי עיניים עצומות. אין לי מושג תכל'ס איך יסתכלו על זה ואם זה משפיע. נ.ב. לא לכולם יש הזדמנויות לטייל די הרבה בחו"ל. הכסף כאן משמעותי. חוץ מהחוויה עצמה, טיול ל-4 חודשים כולל כל ההוצאות זה אמנם עסק יקר אבל לא חוויה שלא ניתן להעריכה מבחינה כספית. השאלה אם שווה לה להפסיד את ההתמחות ואיך זה יכול לפגוע בה בהמשך. את השיקול הזה רק היא יכולה לעשות.

למעלה