היי בלי הנפצות בבקשה
גאמא: תהליכי המיון: אנחנו (יחידת האיתור של חמ"ן, את יודעות כבר שאני שם, נכון?) מבקשים מכלל בתי הספר בארץ לשלוח לנו רשימות של כל התלמידים שלומדים במגמות הריאליות בבי"ס, את הרשימות האלה אנחנו מזינים כפוטנציאל לגאמא. כל הפוטנציאלים מקבלים טופס אינטרנט שעליהם למלא ע"י כניסה לאתר של חיל המודיעין (www.idf.il/aman) ומילוי מספר מועמד וסיסמא שמקבלים במכתב. הם ממלאים בטופס האינטרנט את הפרטים האישיים שלהם ע"פ דרישותינו. בחלק מהמקרים טופס אינטרנט זה רלוונטי גם לפרויקט שחקים ופרויקט חבצלות. טופס האינטרנט הוא טופס ממיין לכל דבר! כלומר, הוא כמו מבחן שאותו צריך לעבור. במידה ונתוניך אינם מתאימים או שאין לך את הידע הדרוש והציונים הדרושים את לא תעברי וגם לא תקבלי מכתב שמבשר זאת - מכיוון שהמכתבים נשלחים לכ"כ הרבה אנשים אנחנו לא שולחים מכתבים לאלה שלא עברו. עניין זה רלוונטי רק לגבי טופס האינטרנט, כל מבחן אחר כן מקבל מכתבי אי קבלה. במידה ועברת את הטופס ישנה עוד שורה ארוכה של מיונים שתצטרכי לעשות. על מנת למצוא את המועמדים הטובים ביותר עלינו לבדוק אותם בקפידה, וכך המסלולים של גמא שחקים וחבצלות כולם בעלי תהליך מיונים ארוך ביותר. לגבי שלושת הפרויקטים הנ"ל, ושלושתם בלבד - חיל המודיעין אינו מקפיא אתכם מלהתמיין למסלולים אחרים! מדובר במסלולים התנדבותיים ועד שלב מאוד מאוד מאוחר (כלומר-מאוד קרוב לגיוס) אתם חופשיים להתמיין לכל מסלול אחר בצבא. אלו לא מסלולים שמתאימים לכל אחד. שוב, אלו הפרויקטים המובילים של חיל המודיעין, בראשם חבצלות, והם מתאימים אך ורק לאנשים מאוד ריאלים, מאוד רציניים, מאוד חכמים, בעלי נתונים מאוד גבוהים, שיש להם יכולות מאוד מאוד ספציפיות וברמה גבוהה ומתאימים להוביל את החיל בתחומי המחשבים (כך לגבי גאמא) ובתחומים האחרים עליהם אני לא יכולה לפרט. שוב אציין - אם יש לכם שאלות לגבי כל דבר הקשור לחיל המודיעין אני אשמח לענות, אבל על גבי הפורום ולא במסרים. שיהיה הרבה הרבה בהצלחה.