שאלה חשובה

חמודיתה

New member
שאלה חשובה

אני יוצאת לחופשה עם המשפחה וכמובן לפי חוק מרפי אני במחזור... האם ניתן להיכנס לבריכה עם טמפון? האם צריך לשים טמפון גדול יותר מהרגיל? תשובות מבנות שניסו את זה... כדי שיעידו שזה אכן עובד
שאלה נוספת- האם מותר להוריד את הטמפון עם המים בשרותים? זה לא נתקע בצנרת? ממש תודה על התשובות!!!!!

Liraz 6q

New member
טמפון נועד

בשביל הדברים האלה בערך.. בטח שאפשר להיכנס איתו לבריכה לא צריך לשים טמפון גדול יותר פשוט להחליף בתדירות יותר גבוהה כי הוא מתנפח מהמים.. אני אשית לא מורידה טמפונים בשירותים אלא עוטפת אותם במלא נייר טואלט וזורקת לפח. חברות שלי זורקות לאסלה ואומרות שזה לא עושה שום סתימה.. אז לאודעת.. חח בכל אופן, תהני:]

../images/Emo203.gifזאת כל המטרה של הטמפון..

פשוט צריך להחליף מדי פעם ולשיים לב כשאת בבריכה וזהו. ואני זורקת לאסלה, הוא מתאים לכך והוא ממש לא עושה סטימות (בניגוד לתחבושת שאסור לזרוק!)

../images/Emo32.gifבננות, מישהי כאן?

ממש בא לי לנהל שיחה עם מישהי שאני לא מכירה אישית.

adiss90

New member
../images/Emo32.gif הצבא הזה מפחיד אותי ברמוווות...

יש לי 4 סעיפים בפרופיל שאחד מהם הוא סיכון גבוה לסרטן עור
((חח זה בגלל שהרופא הצהלי שלהם מצא לי נק' חן בגב שנראתה לו רע.)) אבלללל >>>>>>
[ששש]

Black Jane

New member
מה זה פרוייקט גאמא? :)

ולי הרופאה המציאה סעיף של סטייה קלה בעמוד השידרה. מה, מה, למה להמציא סתם דברים שלא קיימים
אבל הבנתי שאין לי מה לערער, שזה לא ימנע ממני שום דבר. שום שום שום דבר.

adiss90

New member
פרוייקט גאמא אחד השווים.

(אבל משיטוטים באינטרנט אני קולטת שכל מי שלומד ריאלי מקבל מיון ומעט מאווווד עוברים. וזה גם חוסם התמיינות לכל התפקידים האחרים בצבא לאיזה חצי שנה ככה שזה סיכון נורא גבוה. אני אמלא את השאלון הראשוני ונראה. אם מתקבלים זה הכי סבבה שיששש) (ואם מישהי פה יודעת עוד משו שכדאי לי לדעת, שתדבר 8)

EVE Lights

New member
גאמא,

המקום היחיד שתיכנסי אליו שפויה ותצאי ממנו דפוקה עם תעודות

DIE kvar

New member
היי בלי הנפצות בבקשה

גאמא: תהליכי המיון: אנחנו (יחידת האיתור של חמ"ן, את יודעות כבר שאני שם, נכון?) מבקשים מכלל בתי הספר בארץ לשלוח לנו רשימות של כל התלמידים שלומדים במגמות הריאליות בבי"ס, את הרשימות האלה אנחנו מזינים כפוטנציאל לגאמא. כל הפוטנציאלים מקבלים טופס אינטרנט שעליהם למלא ע"י כניסה לאתר של חיל המודיעין (www.idf.il/aman) ומילוי מספר מועמד וסיסמא שמקבלים במכתב. הם ממלאים בטופס האינטרנט את הפרטים האישיים שלהם ע"פ דרישותינו. בחלק מהמקרים טופס אינטרנט זה רלוונטי גם לפרויקט שחקים ופרויקט חבצלות. טופס האינטרנט הוא טופס ממיין לכל דבר! כלומר, הוא כמו מבחן שאותו צריך לעבור. במידה ונתוניך אינם מתאימים או שאין לך את הידע הדרוש והציונים הדרושים את לא תעברי וגם לא תקבלי מכתב שמבשר זאת - מכיוון שהמכתבים נשלחים לכ"כ הרבה אנשים אנחנו לא שולחים מכתבים לאלה שלא עברו. עניין זה רלוונטי רק לגבי טופס האינטרנט, כל מבחן אחר כן מקבל מכתבי אי קבלה. במידה ועברת את הטופס ישנה עוד שורה ארוכה של מיונים שתצטרכי לעשות. על מנת למצוא את המועמדים הטובים ביותר עלינו לבדוק אותם בקפידה, וכך המסלולים של גמא שחקים וחבצלות כולם בעלי תהליך מיונים ארוך ביותר. לגבי שלושת הפרויקטים הנ"ל, ושלושתם בלבד - חיל המודיעין אינו מקפיא אתכם מלהתמיין למסלולים אחרים! מדובר במסלולים התנדבותיים ועד שלב מאוד מאוד מאוחר (כלומר-מאוד קרוב לגיוס) אתם חופשיים להתמיין לכל מסלול אחר בצבא. אלו לא מסלולים שמתאימים לכל אחד. שוב, אלו הפרויקטים המובילים של חיל המודיעין, בראשם חבצלות, והם מתאימים אך ורק לאנשים מאוד ריאלים, מאוד רציניים, מאוד חכמים, בעלי נתונים מאוד גבוהים, שיש להם יכולות מאוד מאוד ספציפיות וברמה גבוהה ומתאימים להוביל את החיל בתחומי המחשבים (כך לגבי גאמא) ובתחומים האחרים עליהם אני לא יכולה לפרט. שוב אציין - אם יש לכם שאלות לגבי כל דבר הקשור לחיל המודיעין אני אשמח לענות, אבל על גבי הפורום ולא במסרים. שיהיה הרבה הרבה בהצלחה.

Bitch47Percents

New member
../images/Emo32.gifקבע ../images/Emo12.gif

עשר בבוקר, אני יושבת מול IBM [תוכנה שאני עובדת איתה פה..], לידי התומכת שבאה להסביר לי איך זה באמת עובד. היא מתלוננת לבוס שלי "אתה יש לך מזל, שיש לך כאלה בנות טובות כל פעם.. אבל בעיה שהן מתחלפות מהר!" הוא- "אני יודע, אני יודע.. אבל אני מוכן להשאיר אותה לקבע. אם היא אומרת כן, עכשיו אני מסדר לה!" אני- "
" הוא [מסתכל עליי]- "מה את אומרת? את רוצה? 4 חודשים אני יכול לסדר לך שתשארי קבע, את רק צריכה להגיד כן" אמאלה

Bitch47Percents

New member
רכזת כוח אדם

במשרד החינוך אני חותמת!! רק צריכים לאשר את זה עכשיו מהכספים

למעלה