זה לא כזה אכזרי למען האמת
לא יודע אם שמת לב, אבל בשבועיים האחרונים קפצו לפה תמיד אנשים בניקים מוזרים שביקשו לדעת סתם מידע שולי שניתן למצוא בכל חור באינטרנט.. לא יודע לשם מה, אני מניח שלשם איזה עבודה או משהו.. (למרות שאנחנו בחופש הגדול, נראה לי, לא?), דברים טיפשיים כמו איזה אלבום מכר הכי הרבה, כמה אלבומים יש להם, מתי יצאו האלבומים.. זה באמת די דבילי. אני לא חושב שצריך להיות כאלה פרימדונות וללכת תמיד בדרך הקלה. זה לא שקשה לתת תשובה או משהו חלילה, זה פשוט סתם מיותר ומרגיז (מה שבטוח שגם לו היא הייתה מחפשת לבד היא הייתה מקבלת את התושבה תוך דקה מקסימום, ולא תוך 7 או 8 דקות מרגע שפירסמה את ההודעה. זו בערך הסיבה שאני גם מתעב את פורום זיהוי שירים. אנשים נכנסים לשם ומדקלמים שורות שלמות משירים, ואז מבקשים מאנשים לאתר להם איזה שיר זה. כאילו מה, קשה להכניס אחת מהשורות האלה של השיר בגוגל + המילה LYRICS ולקבל את התשובה ממאות אתרים בערך? לא צריך להיות מדען טילים או דובר אנגלית איכותית מדי בשביל דבר כזה. קצת יוזמה לא יהרוג אף אחד. אני באמת לא אכזרי או מתכוון שימישהו יפגע.. אבל כשנתקלים בשרשור כזה כל שני וחמישי זה מתחיל להרגיז טיפה.