שאלה חשובה

שאלה חשובה

אתה יכולים לרשום לי את כל האלבומים שקיימים למיוז? אני לא דרך המשתמש שלי אבל בכל זאת תרשמו תודה מראש.

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gifלגבי הולאבלו..

לא ממש נחשב לאלבום אלא יותר ל"אוסף" כפול. אבל עדיין הוצאה חשובה שללא ספק קרובה מאוד ללהיות אלבום
אפשר לצפות למשהו דומה לפני האלבום הרשמי הבא לדעתי...

אני מחשיבה אותו לאלבום../images/Emo9.gif, אבל

זה רק בגלל שאני מאוהבת בו
והלוואי שיצא משהו כמו הולאבאלו לפני האלבום הבא !

תהני :)

showbiz-1999 Origin of Symmetry-2001 Hullabaloo Soundtrack-2002 ניראה לי שאפשר להחשיב אותו Absolution-2003 Black Holes and Revelations-2006

Rock Bottom

New member
זה לא כזה אכזרי למען האמת

לא יודע אם שמת לב, אבל בשבועיים האחרונים קפצו לפה תמיד אנשים בניקים מוזרים שביקשו לדעת סתם מידע שולי שניתן למצוא בכל חור באינטרנט.. לא יודע לשם מה, אני מניח שלשם איזה עבודה או משהו.. (למרות שאנחנו בחופש הגדול, נראה לי, לא?), דברים טיפשיים כמו איזה אלבום מכר הכי הרבה, כמה אלבומים יש להם, מתי יצאו האלבומים.. זה באמת די דבילי. אני לא חושב שצריך להיות כאלה פרימדונות וללכת תמיד בדרך הקלה. זה לא שקשה לתת תשובה או משהו חלילה, זה פשוט סתם מיותר ומרגיז (מה שבטוח שגם לו היא הייתה מחפשת לבד היא הייתה מקבלת את התושבה תוך דקה מקסימום, ולא תוך 7 או 8 דקות מרגע שפירסמה את ההודעה. זו בערך הסיבה שאני גם מתעב את פורום זיהוי שירים. אנשים נכנסים לשם ומדקלמים שורות שלמות משירים, ואז מבקשים מאנשים לאתר להם איזה שיר זה. כאילו מה, קשה להכניס אחת מהשורות האלה של השיר בגוגל + המילה LYRICS ולקבל את התשובה ממאות אתרים בערך? לא צריך להיות מדען טילים או דובר אנגלית איכותית מדי בשביל דבר כזה. קצת יוזמה לא יהרוג אף אחד. אני באמת לא אכזרי או מתכוון שימישהו יפגע.. אבל כשנתקלים בשרשור כזה כל שני וחמישי זה מתחיל להרגיז טיפה.

Runt

New member
אני מבינה למה אתה מתכוון

אבל בכל זאת, זה פורום ואנחנו פה גם כדי לעזור. גם לא נכנסים לפה דווקא כ"כ הרבה אנשים, רק השאלות בנושא ההופעה קצת חוזרות על עצמן.. בקטנה. אגב אני לא יודעת אם הגבתי כבר על החתימה שלך אבל טים אמריקה
!

Rock Bottom

New member
אני דווקא הכי בקטע של לעזור

אולי סתם בא לי איזה התקף "נמאס לי כזה"... ואין ספק שטים אמריקה
.
ולא מזמן גם קיבלתי הודעה משמחת מהבסיס שלי, הקצין שלי עשה להם מסדר ועלה על זה שהשארתי את הנשק מתחת למזרון של חבר ויצאתי הביתה אז הוא מחזיר אותי לבסיס רק בשביל לאפסן/לנעול את הנשק, מה שאומר שאני גם אאחר למפגש.. ואני עייף מת כי לא ישנתי כל הלילה, שמרתי משעה 2 ואני ער מאז..
בעע, סתם חשתי צורך לפרוק. אני יוצא מהבית, אני מניאק אם אני לא נמרח על החלון של האוטובוס ומוצא את עצמי מתעורר איזה 69447634 אחרי הבסיס באיזה צומת מסמיה.. UGH. ביי.

Rock Bottom

New member
יואו מה יש לי היום

העייפות, העייפות.. "ומוצא את עצמי מתעורר איזה 69447634 קילומטר אחרי הבסיס.."*

lestatgirl

New member
נו תכלס הוא צודק

אבל אני נאבקת האם להיחלם לטובת עם העצלנים שאני חלק ממנו או שפשוט לראשלצים נמאס כבר מאנשים טיפשים. העיר הזו מוצפת

o pie

New member
בקשר לפורום זיהוי שירים

זה בגלל שפלעמים זה שיר מפרסומת... או שיר מסרט מסויים שאנשים לא יודעים למצוא את הסאונדטראק שלו, או אם הם זוכרים כמה שורות אז הם לפעמים לא מדוייקות וזה משבש את החיפוש בגוגל... הפורום הזה עוזר מאוד. מה שכן - באמת שואלים פה הרבה שאלות טיפשיות שגורמות לי להרגיש חכם בזכות העובדה שאני יודע לבדוק דברים כאלה בויקיפדיה.

CitizenErased

New member
אני מרוצה שאנשים כותבים כאן הודעות רנדומליות

בגלל שאז כשאני שולחת הודעות לפרסום המסיבה כמו שכבר עשיתי אז גם הם מקבלים אותם

Gigantic Boots

New member
מה אתם עד כדי כך סתומים?

אנשים שכותבים הודעות כאלה מחפשים תשומת לב ולדבר עם אנשים, כמו כולנו בעצם. בגלל זה הם לא מחפשים בגוגל כי הם רוצים לפתח שיחה עם אנשים. אז תשתפו פעולה...

למעלה