שאלה חשובה

באמת למה ?

אולי , אם כל הצער שבדבר , מכיוון שאחרי 8 שנות גירושין , הוא בינתיים התקדם לאנשהו , יש לו משפחה חדשה , ילדה נוספת ואת , את עדיין עסוקה בלהיות המסכנה והקורבן. נניח לגיטימי שנה , שנתיים ראשונות אחרי גירושין שהצד השני יזם . אבל שמונה שנים ? 8 ? לא הצלחת להבין עד עכשיו שהוא : מאנייק , חרא , סוציומט , אטום , אוכל שפנים וכל הגדרה אחרת שתבחרי . מה שתרצי ובלבד שגם את , תמשיכי הלאה . רגע , לפי מה שאת אומרת , הילדים אמורים להיות לפחות בני 10 . מה בדיוק מונע ממך לעבוד כאשר יש לך ילדים בני 10 ? "שחררי קצת מהרסן , שלא יהיה כל כך מתוח." מה באמת מפריע לך ?

destiny36

New member
אני המשכתי הלאה

זה לא קשור לכסף שהוא חייב לשלם ושאינו משלם!! יש לו חובות על הפרשים של מזונות יש לי ילד שמחכה כבר כמה חודשים לטיפולי שיניים יש לי ילד שמקבל תרופה מאוד יקרה לבעיה כל שהיא בחודשים האחרונים יש לי ילד שמחליף משקפיים פעם בכמה חודשים יש לי ילדים שמגיע להם חוגים יש לי ילדים מקסימים ומגיע להם לא להתקע בבית בחופשים כי אמא בעבודה יש לי הרבה כח סוס אבל אני לא צריכה אפילו להתעצבן כדי לקבל את המגיע לי! תמיד אמרתי שרק יהיה לו טוב וזה מה שאני מאחלת לו אבל למה על חשבוני? כן, שתקתי המון. והבנתי שזה רק גרם לו להבין שאני טיפשה ושהוא יכל להתחמק ולעשות כרצונו. לא עוד

denur1

New member
שלי 9 שימי לב להבדל הגדול בהיתיחסות

שלך, במידה והאב מישמורן אין לך בעיה עם זה שהאם תשלם מזונות במידה והכנסתה מאפשרת זאת. הסייג הזה לא קיים אצלך כאשר האב צריך לשלם לאם משמורנית. אז לא קיים במידה והכנסתו מאפשרת זאת הצביעות של המדינה בעיניין המזונות כל כך גדולה כריכת טובת הילד עם מזונות קיימת בדרך כלל כאשר האם משמורנית והאב משלם, כאשר זה הפוך נגמרת טובת הילד וחיים סבירים לאישה קודמים לטובת הילד.

Kטלנית

New member
../images/Emo24.gif

ת'אמת קראתי כמה פעמים את התגובות את הגישה שלך את ההתלבטות שלך אין לי מושג בדברים האלה אני כבר 10 חודש לא רואה ממנו ולו שקלון לרפואה ועוד לא הגעתי איתו לשום הסכמה אבל הייתי חייבת מכאן לשלוח לך
ענק
תהיי חזקה ותצלחי מתוקה

destiny36

New member
חלילה שלא תצטרכי

לרפואה ובטח לא ממנו מקוה שתגיעו להסכם טוב ובמהרה! וגם לך
מתוקה חזקה וחייכנית רואים לך מכאן

למעלה