שאלה חשובה

שאלה יפה

מנסיון פורום אחר בו אני מכירה כמה נפשות פועלות...זה יכול להרוס, ברגע שנותנים לשאר האנשים לבחוש לך בזוגיות הם יעשו את זה בשמחה, והדבר יגרום לנזקים רבים...אלא אם כן הקשר כבר חזק מספיק ולא בתחילתו, נפלאה ככל שתהיה. אישית לא הייתי משתפת, אולי רומזת בהודעות שרק הוא יבין
* קארמה - סודות *

yuval charash

New member
תלוי באמת בתוצאת הפגישה

אם באמת היה טוב ורואים שיש המשכיות לכך - אפשר לפרסם זאת, וזאת כדי לעודד אחרים לנסות לצאת ולהפגש. אך , אם לא רואים שיש עתיד לקשר (שוב , אני לא נוקט בגישה של "היה רע", כיוון שאין דבר כזה היה רע - יש חוסר התאמה) - לא הייתי ממליץ לפרסם , כיוון שאז תדבק "תוית" לאותו בחור או בחורה - דבר שימנע מהם המשך פגישות עם חברים אחרים. אני באופן אישי , לא נוהג לפרסם את חיי הפרטיים מעל דפי האתר. עם כל הרצון הטוב, צריך לדעת מתי לשים את הגבול של פתיחות לאחרים.

ד נ י ת3

New member
לא! לא! לא!

זה לא עניינו של אף אחד. אנשים אוהבים לרכל. לדבר. המילה הכתובה יכולה להקרא באופנים שונים על ידי כל אדם - כל אחד יכול לפרש אותה בצורה שונה. במקום להועיל - זה עלול להזיק. מה ששלי - אני שומרת קרוב קרוב. רק מי שממש מכיר אותי יודע

לעניות דעתי

לא צריך לשתף בכלום בכל מה שקורה בחייך האישיים בטח שלא זה המקום פרוץ לכל עובר ושב שימרי על חייך האישיים, על צינעה

Jen74

New member
אני מסכימה עם הרוב ../images/Emo8.gif

זה משחק מסוכן לספר בפורום שממנו מכירים את בן/בת הזוג. אני רואה בפורום ספציפי אחר כאן בתפוז מה קורה כל פעם שיוצאים זוגות מהפורום ואנשים יודעים מזה. אנשים מקנאים, אנשים מתסיסים וגורמים לפירוד ברוב המקרים. אולי לספר ש"הכרתי מישהו כאן בפורום וטוב לנו ביחד" אבל בלי לציין מי איך כמה ולמה...

shelly1975

New member
האמת...

כשזה מגיע למקרה של מישהו מפורום שבו אני גולשת לא ארצה לשתף את באי הפורום בכלל. במקרה הזה ספציפית, זה נראה לי חושפני מדי, מקסימום אספר שיש לי מישהו וזהו
בלי פירוט לא חיובי ולא שלילי. נניח וארצה להתייעץ לגביו, אעדיף לעשות זאת במקום אחר ובשם אחר...

למעלה