שאלה חשובה

Jen74

New member
שאלה חשובה../images/Emo70.gif

נניח הכרת מישהו/י מהפורום, יצאתם לדייט ונראה שהולך טוב. את/ה רוצה לספר, לשתף את החברים מהפורום, להראות שיוצא משהו מהפורום הזה אולי אפילו להשוויץ שהצלחת. לחילופין יצאתם ולא הלך טוב וגם אתם רוצים לשתף. בשני המקרים אתם יודעים שבן/בת הזוג מהדייט עשוי לקרוא את ההודעה. מה תעשו? תכתבו, לא תכתבו?

MaYcHuK

New member
לא משתפת במיוחד את האנשים

שקרובים אלי ולא מרגישה בנוח לשתף את הפורום על הדייטים שלי בין אם הוא מפה או לא

MaYcHuK

New member
הבאסה היא שברגע שאת מחליטה

לפתוח פה בנושא שיחה לא משנה מה הנושא הבחור תמיד אבל תמייייייייייייד יחשוב שמדובר עליו ואף אחד לא יצליח לשכנע אותו ש"מי בכלל מדבר עליך אדיוט? לפניך היו לי עוד חיים "

../images/Emo13.gif

מנסיון העבר ? NOT ! לא לכתוב, לא את זה ולא את זה . תכתבי בניק אחר בפורום אחר... אם זה מה שיעשה לך טוב. נכון שזה מאד מפתה לכתוב, אבל מניסיון- לא מציע לך לעשות את זה, פשוט לא לכתוב על זה, זה אישי, אינטימי ואף אחד לא צריך לדעת מה קורה שם חוץ מהחברים הטובים שלך שאם הם נמצאים בפורום אפשר לשלוח מסר פרטי ולא לשתף את כל הפורום במשהו שהוא אישי שלכם אלא אם כן הצד השני יודע מזה ומסכים לזה.

rrredshay

New member
לא מוחלט!!!!

אלא אם שניכם מאד רוצים.... אני לא ממליץ, תתאפקי..

אני לא בעד לספר לפורום

בעקרון אלא אם כן עובר איזשהוא זמן שאתם כבר ביחד ומגובהשים לך בכייף בזוגיות ואוהבים אז בכייף שזה עדיין בהתחלה אני לא מבינה למה צריף לשתף את כל הפורום ... זהו עניין פרטי

גלי 1970

New member
את מכירה אותי....

אין לי סודות,אני מספרת
קטע....אני רציתי לפתוח הודעה על משהו מאוד דומה... רציתי לשאול מה עושים כשרוצים לכתוב בפורום על מישהו\משהו מסוים,אבל יודעים שהוא קורא את זה,ולא תמיד רוצים שהוא יראה הכל... הקדמת אותי

גלי 1970

New member
אני לא מסכימה איתך../images/Emo13.gif

אם אני מחליטה לצאת עם מישהו ולא משנה אם הוא מהפורום או לא,אני לא מתביישת בזה ולא מעניין אותי שכל העולם ידע,אני לא שומרת את זה בסוד אם זה יפריע לו,אני אחשוש שאולי הוא מתבייש בי ולא אמשיך לצאת איתו,כמובן שאכבד אותו ולא אכתוב יותר מידי עלינו אם זה יפריע לו.אבל שכל העולם ידע מצידי שאנחנו יוצאים.

ואאלה, ענית בדיוק איך שקיוויתי

אז אם ככה יש לי שאלה בשבילך, נגיד שאני ואת מחליטים לצאת, הכל טוב יפה וזורם ואני מבקש ממך שלא לנהל את מערכת היחסים שלנו לעניי כל הפורום כי אני מוצא בזה משהו אישי שלא אמור לעניין אף אחד ולא נוח לי שזה יופיע בפורום מכל מיני סיבות אישיות שלבטח הייתי מפרט לך אותן בארבע עיניים למשל. בואי נגיד שאני לא מתבייש בך כלל וכלל, וכמו שאין לי בעיה ללכת איתך ברחוב אז על כמה וכמה אין לי בעיה שידעו שאנחנו זוג, אבל אם יש לי בעיה עקרונית בנוגע לקהל יעד מסויים שעם חלקו אני לא מתחבר וחלקו אינו נכלל בחוג מכריי ולכן אינני מעוניין שענייני הפרטי כגון מערכת היחסים - תהיה לנושא דיון . הממ... מה , איך היית נוהגת? האם היית מצפצפת עליי? האם לא היית מאמינה לי? ואם כמו שאמרת שבטח היית חושבת שהוא מתבייש בך- אז איפה האמון? למה לחשוב כך ולא לחשוב שזה בא ממקום כנה ושבאמת מפריע? זו לא קצת גישה אגואיסטית?

גלי 1970

New member
לא בטוחה שהבנתי אותך...

אם תבקש ממני לא לכתוב על מה שקורה בנינו,מקובל עליי.. אבל להסתיר שאנחנו זוג? שלא ידעו כאן? לא מקובל עליי,למה להסתיר? מבחינתי זה "סוד"

נימשון

New member
גלי

לוקח זמן עד שהופכים לזוג זה לא ברגע זה לא בשניה וסביר להניח כי בשלב בו תהיו כבר זוג, תמצאו לכם עיסוקים יותר מעניינים מלכתוב פה. אני רואה טעם לפגם בלפרסם עם מי אני יוצאת מהפורום כשזה יחסית בתחילת הדרך.

גלי 1970

New member
אנחנו כניראה רואות את זה אחרת../images/Emo13.gif

תיראי,יצא לי פעם לצאת עם מישהו מאחד הפורומים,לא רצתי לספר,אבל היו כמה שידעו(מי שהיה מספיק קרוב אלי) וגם יצא לי לצאת עם מישהו מהקומונה שהייתה לי,לא היה לי מה להסתיר,הם כולם חברים טובים שלי,מה גם שאחד החברים היה "המשדך" אולי לא צריך לרוץ לספר מיד,אבל מראש לומר לי לא לספר לאף אחד כי זה סוד,לא מקובל עליי.

לא בעד

גם לא נגד מוחלט אבל זה חייב להיות מקובל על שני הצדדים אני יכולה להבין את הכיף והרצון לשתף, בייחוד בפורום הכרויות, ובייחוד בגלל ששמועות עפות תיק-תק בכל מקרה.. אבל כמובן בלי פרטים אישיים, ובקווים כלליים ביותר. ואם אפשר להמנע, עוד יותר טוב

נימשון

New member
יש דרך לשתף

באופן עקרוני אני נגד לפרסם ברבים עם מי אני יוצאת או עם מי יצאתי ועד היום מעולם לא עשיתי זאת באף קומונהאו פורום. חיי האישיים הם חיי ומעבר לפרטיות שלי יש גם את הצד השני כך שגם אם ארצה לפרסם אני לא אעשה זאת מבלי לשאול את הצד השני ולקבל את הסכמתו. יחד עם זאת, אם ממש אי אפשר להתאפק אז אפשר לספר את הסיפור מבלי לציין את פרטי אותו בחור ואיפה הכרתם וכך זה כמו כל סיטואציה שכותבים עליה כאן ומלבד הבחור שיזהה את עצמו, אף אחד אחר לא ידע.

גלית35

New member
אפשר לכתוב אבל בלי להזכיר ולו../images/Emo20.gif

באות אחת אפילו שהבן\בת זוג מכאן. אם יהיה מיסוד רציני של הקשר או חתונה זה כבר משהו אחר

magenta73

New member
אם בא לך

לעשות פיפי בבריכה שאת שוחה בה... קדימה... זה אולי חם בהתחלה, אבל אחר כך זה מסריח...

המממ

לגביי ההצלחה לפחות בהתחלה אני לא אפרסם לגביי הכשלון תלוי מאוד בנסיבות אם הסתבר שהבחור הוא מכת מדינה אולי הייתי מזהירה אבל זה היה נעשה בפרטי בלבד

למעלה