שאלה חשובה

noam142

New member
שאלה חשובה../images/Emo70.gif

שאלה חשובה
אני מתגייס בעוד שבוע ואני לא יודע איזה תיק לקנות לטירונות. מישהו כתב פה במאמרים שצריך תרמיל של 80 ליטר. באמת צריך תיק כזה גדול? ואם כן אז צריך להביא אותו כבר ביום הגיוס? (או שמחכים ליציאה הראשונה ? )
 

praetor

New member
כן, צריך תיק גדול

אתה צריך תיק שיכיל את כל הציוד שלך למשך שבועיים (כן, כן, אתה עלול שלא לצאת שבת ראשונה. יש לי חברים שזה קרה להם...). (ציוד אישי - תיק רחצה, חולצות, לבנים וכו´).
 

aston king

New member
ואני חשבתי שמקבלים הכל בצבא

אם זכור לי טוב כל חייל בצהל מרגע שהתגיס מקבל את כל הציוד הדרוש לו כולל קיטבג
 

d_style

New member
ברור

אתה יכול אם אתה רוצה להסתפק ב-3 גופיות, 2 תחתונים ו3 זוגות גרביים (אולי טעיתי במספרים) ומגבת בגודל של מגבת מטבח לשבועיים, זה ממש עניין שלך.
 

praetor

New member
ממש לא

כשאני התגייסתי קיבלתי - 3 חולצות T (לשים מתחת למדים), 3 זוגות תחתונים, ן-9 זוגות גרביים (אבל זה בגלל שהייתי קרבי. ג´ובניקים מקבלים, נראה לי, 5 זוגות גרביים). ובכל מקרה אתה צריך גם דברים אחרים - ציוד לגילוח, תיק רחצה, מצעים (אל תהיה צעיר - אל תישן בתוך שק"ש צבאי - או, חלילה, אם שמיכות הסקביאס).
 

Red Ribbon

New member
גם אם

גם אם נשארים שבועיים ראשונים, אפשר לבקש מההורים לשלוח חבילה עם הציוד הנוסף, או לחלופין - לכבס לבד.
 
למעלה