שאלה חשובה...!

שאלה חשובה...!../images/Emo26.gif

איפה אפשר למצוא מגפיים שיסגרו על הרגליים השמנות שלי?
אני לא מצליחה למצוא מגפיים אלגנטיות ליציאה או אירוע שיסגרו לי עד הסוף... ואני לא מתכוונת לחצי מגף אלא למגף אמיתי... יש למישהי מושג?

DREAM111

New member
היי דבש

תראי אחת הבנות סיפרה על מגף שנקנה בצפון. אני האמת לא ממש יודעת אבל אולי אפשר להרים טלפון לסי-סרנו ביפו לברר איתו אם יש לו.

missxl

New member
גם אני בעניין המגפיים. פשוט לא

אוהבת נעליים בחורף ותמיד נורא קשה למצוא מגפיים שיסגרו על הקרסול (ואם כבר אני מוצאת זה רק מגפיים מאד מאד נמוכים......) אז אם יש מי שיודעת כתובת, אשמח!!

Lylyana

New member
מגפיים!!!../images/Emo136.gif

גם לי יש רגליים שמנמנות והחורף מצאתי 4 זוגות מגפיים!!!! 2 זוגות מ-H&O,זוג אחד בנעלי "מרקו" ועוד זוג בנעלי UNIQUE.כל החנויות הנ"ל זה רשתות אז אני מאמינה שיש גם בדרום.

תודה LYTYANA

אבל הבעיה היא שברשתות האלה זה בד"כ מגפיים לא בסגנון שאני מחפשת... כמו שאמרה מיס אקס אל הם בד"כ נמוכים אם מבחינת הנעל ואם מבחינת עקב. ואני מחפשת מגפיים באמת מיוחדות וסקסיות עם עקב סטילטו ("שפיץ"). אם נתקלת ברשתות האלה בסוג כזה של מגפיים אשמח לדעת... כמובן שיש להן סניפים בדרום. נ.ב: יש לי כבר כמה זוגות מגפיים בסגנון הזה אבל צריך לחדש...

Lylyana

New member
../images/Emo41.gifכמו שרצית!../images/Emo41.gif

המגפיים מנעלי מרקו הן עד הברך ועם עקב סטילטו ושפיץ מקדימה! ועוד זוג מ-H&O,גם שחור,עד הברך עם עקב ושפיץ!

יוו תודה ליליאנה...../images/Emo140.gif

אממממ... אבל השאלה אם הרגל שלך צ'מנה כמו שלי או פחות...
אצלי הכף רגל נורא קטנה למעשה מידה 36 אבל השוקיים דובות

Lylyana

New member
צ'מנה,צ'מנה../images/Emo6.gif

אני בטוחה שלא פחות משלך,ואני בנעל עצמה 39,והשוקיים צ'מנות. גם אני הייתי בטוחה שאין סיכוי למצוא כזה דבר!אבל עובדה שקיימת חיה כזו...
וזה בכלל לא משמין את הרגל,אפילו להפך-כי זה צמוד .

ויק1

New member
יש לי בדיוק את אותה הבעיה

וחרשתי את כל רחוב ביאליק ברמת גן ואין. ועד שמצאתי משהו שכן נסגר על הרגל זה היה מחריד איך שזה היה על הרגל זה מאוד מבליט את עובי הרגל היכן שמסתיים המגף וזה לא היה יפה אז ויתרתי. בעיה קשה קשה ומבאסת

ויק אני חושבת שמאיה מצאה מגף שנסגרת

על הרגל ברמת גן הבעיה היא שאני לא זוכרת איפה מאיה ההההההצייייילווווווווווו

maya 25

New member
בקניון איילון...

בexit אבל זה היה לפני חודשיים אני לא יודעת אם נשאר להם...

למעלה