שאלה חשובה

phoenix come

New member
שאלה חשובה ../images/Emo13.gif

כבר המון זמן שאני שמה לב שכמעט כל האנשים שבחיי, השם שלהם מתחיל באות א' במשפחתי, שם אבי ואחותי מתחילים באות א', שם משפחתי גם מתחיל באות א', גם אנשים שעוזרים לי, וגם בנים שמתחילים איתי. האם זה אומר משהו? או שפשוט הרבה שמות מתחילים באות א'? תודה, יעל

Tal_Ya_Tal

New member
בודאי שיש משמעות../images/Emo70.gif

א' שייכת לאותיות הנשמה. (ישנן 'אותיות נשמה' 'אותיות נפש' ו'אותיות גוף') א=1=
התחלות, עצמה, מנהיגות. אנשי א מקושרים דוקא ע"פ הקבלה עם סימן....דלי
L&L TALYA

phoenix come

New member
אני בשוק!

אני מזל דלי! הם מייצגים התחלות, ומשם גם תבוא העוצמה והמנהיגות (ככה משום מה מיתקשר לי, עם מה שקורה בחיי) ואוווווווווווו תודה

phoenix come

New member
תודה ../images/Emo39.gif

אבל איך בדיוק אני יכולה לדעת מה תפקידם בחיי? כי הם מכמה מקומות שקשורים לכמה דברים שונים, אבל כן ניקשרים יחד אולי, אבל זה נראה לי מופשט מדי. תודה

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo118.gifפניקס

כל אדם בחיינו, מהווה השתקפות מסויימת עבורנו. מראה, שמזמנת לנו הזדמנות ללמידה, להתפתחות. זו הסיבה שישנם אנשים שמשחקים משחקי מפתח בחיינו. אותו הדבר הוא גם ההיפך. אנחנו משמשים מראות לזולתינו. זהו תפקידו של כל ואחד בחייו של השני. אלו הם תפקידי מורה-תלמיד שאנו משחקים בחיי זולתנו. קראי במדור המאמרים: על מערכות יחסים על מנת להבין מהי כוונתי. הדרך בה את יכולה לדעת מה תפקידו של כל אחד ואחד בחייך, הוא להבין מה הוא משקף לך. מה את לומדת דרך מערכת היחסים שלך אתו. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
בזכותך../images/Emo118.gifפניקס

הוספתי מאמר חדש למדור המאמרים. הוא עוסק באותו נושא שדנו בו כ-א-ן- המורה הוא התלמיד א-כ-ן
זוהי בדיוק התכלית של מערכות היחסים שלנו כולן. L&L TALYA

למעלה