שאלה חשובה !!!!

Cheetah

New member
ניצחתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

סתם סתם, הפסקת אש בסדר אולי לפני 5-6 שנים הייתי מסכים איתך, וגם אני לא הייתי מבין על מה אני מדבר. אבל אני יודע עכשיו הרבה יותר משידעתי אז, זה מתסכל שאני לא מצליח להעביר את הידע הזה.

BladeRaider

New member
ניצחת? לא כל כך מהר

פשוט לא הייתי בפורום בזמן הזה.... ובכן, תראה, בחלום דברים לא גורמים נזק (גם על זה יתווכחו איתי) אבל התחושות קיימות. אם אני אוכל ג´וק, אני מרגיש את הגועל, גועל לא אמיתי, ואם אני אשכנע את עצמי שזה כל כך לא אמיתי זה לא יגעיל אותי, אבל זה כבר לא יהיה לאכול ג´וק. זה יהיה לאכול משהו לא אמיתי שנראה כמו ג´וק. זה בדיוק כמו לאכול ג´וק משוקולד. הקטע הוא, שאתה לא רוצה (אולי אתה כן רוצה...) לגרום לעצמך סבל וגועל בחלום. ללמול לא לפחד מג´וקים זה דבר אחד, למחוץ ג´וק ביד זה עדיין נחשב להתגברות על הגועל. (לכל אוהבי החיות - אני מדבר על ג´וקים בחלום צלול, במציאות אני לא מתכוון למחוץ חרקים) אבל לגרום לעצמך סבל? איזו מן שליטה יש פה? אני יכול להביא לך מכשירים שיגרמו לך כאב ולא יגרמו נזק, אתה תנסה אותם?

shabaz

New member
אני טוען שאתה טועה....

אני יתן לך דוגמא שרק חשבתי עליה... שתבין שאתה כן נגעל מדברים בחלום.... לזיין בן בתחת!! או שבן יזיין אותך בתחת!!! אני חשבתי בהתחלה שאני יעשה הכל....אבל אז (כמובן..איך לא?) באה סיטאוציה של סקס...בהתחלה חשבתי...אישה שמנה...ואז.... נזכרתי!! אני עדיין יגעל אם אני יזיין בן...או שבן יזיין אותי... זה פשוט דוחה!!! אני לא יכול לחשבו על משהו יותר מגעיל מזה... שבז

Cheetah

New member
אני לא מתכוון להתווכח איתך

מסבר שאתה לא רואה את ההגיון בדברים שאני אומר לך מתוך ניסיון. אתה מעדיף למצוא הגיון בלי הסתמכות אז זה בסדר מצידי, אתה לא רואה שזה הגיון מוטעה, אין לי כח להראות לך את זה כרגע. יש לי שליטה טובה מאוד בחלום, ולעובדה שזה לא יזיז לי אם יתקעו בי כידונים או יעמדו בדרכי ג´וקים ענקיים כדי להשיג את מה שאני רוצה יש חלק בזה. אם אתה תימנע בצורה עקרונית מלהתקרב לג´וקים בחלום, אני אומר לך שזה חור בניסיון שלך, זה מחסום שימנע ממך להשתפר בשליטה בחלום. כי זה קודם כל חור בשליטה שלך בעצמך בזמן חלום.

BladeRaider

New member
לא הבנת

אני אמנע מחוויות מאוד לא נעימות בחלום, אם אני שולט בחלום כל כך חזק שאני אגרום לכך שלג´וק לא יהיה טעם, אין בעיה, אני מוכן לאכול ארגז....

Cheetah

New member
לא הבנת

תאכל אותו למרות הטעם, אתה צריך קודם להכיר את התחושות בשביל לשלוט בהם.

BladeRaider

New member
למה לי סתם לסבול?

למה לא לאכול אחד במציאות? למה לא לאכול את החרא של עצמי במציאות? איפה הגבול?

Cheetah

New member
אתה לא בכיוון

אתה לא מנסה להבין את מה שאני כותב ואתה לא שווה כבר את המאמץ

BladeRaider

New member
תודה רבה על ההערכה......

אני ניסיתי להבין את מה שאתה כותב ולא הצלחתי להבין את הקשר. אני אשמח אם תסביר את זה יותר טוב. "אתה לא שווה כבר את המאמץ" ? שוב, תודה רבה על ההערכה. אם זה נחשב כמאמץ, להסביר את עמדך, חבל מאוד למה העלת את הדיון בכלל? כדי שכולם יסכימו איתך כמו כבשים ואז לא תתאמץ? אתה לא נהנה מלדון בכל מיני נושאים? אל תדון. פעם הבאה תחסוך מעצמך את המאמץ לענות לי בכלל, שלא יכאבו האצבעות (והמוח). אני הייתי מפרש את זה כדרך מחוכמת להתחמק מהויכוח, או כסתם אי נחמדות (אני לא מכיר אותך מספיק כדי לקבוע אבל חשבתי שאתה דווקא אדם נחמד)

Cheetah

New member
זה לא אמור ליהיות ויכוח

עניתי לך כבר כמה פעמים, נמאס לי לצוטט את עצמי, כבר לא אכפת לי. מסתבר שאני לא יכול להסביר לך, לא ציפיתי לסירוב שכזה להקשיב, אז אני מתאייש. אולי אם תשאל משהו שלא עניתי עליו זה לא יזיק. אם לא שמת לב בלייד, הפעם זה לא ויכוח אידאולוגי כאן. זה אני מנסה להעביר קצת ידע שצברתי, אם אתה לא מוכן לנסות ולהבין, זה באיזשהו שלב מפסיק ליהיות בעיה שלי.

BladeRaider

New member
כדי שלא תתאמץ תענה בכן ולא....

אתה טוען שבגלל שזה חלום אני יכול לגרום לעצמי סבל ללא נזק וכדאי לעשות את זה כדי ללמוד לשלוט בתחושות והרגשות שלי?

Cheetah

New member
להתמודד עם פחד/דחייה

אם אתה מרגיש דחייה מג´וק כדאי לך לזמן ג´וקים לחלום שבו יש לך ביקורת אם אתה מפחד מאש, כדאי שתלך על מדורה בחלום. אם אתה מפחד מגבהים, כדאי שתקפוץ מהירח אל כדור הארץ. אם אתה לא מפחד מכלום, כדאי שתיצור משהו שיפחיד אותך, ותמודד איתו ישירות. להתמודד ישירות עם הפחד עם הכאב עם הדחייה עם הגועל, כמובן שאתה צריך קצת אומץ וקצת חוזק מנטלי כדי לעשות את זה מלכתכילה. זה לא סותר פשוט צריך ללכת בשלבים, ולהפוך את החלום לסביבה כמה שיותר מבוקרת בהתחלה. אם אין לך ניסיון בהתמודדות עם רגשות, אין לך סיכוי לשלוט בהם. וזה חלק בך, במודעות שלך שהוא חסר. אם תבין איך פועלים הרגשות בחלום בתור התחלה, הכוח רצון שלך יהיה יותר ממוקד. ובקשר לשאלה שלך, התשובה היא לא.

Real Dream

New member
כן, אבל תחשוב על זה ככה

לקפוץ מבניין במציאות זה מסוכן. לאכול ג´וק זה לא מסוכן, זה רק מגעיל, וזאת הסיבה היחידה שבגללה אתה לא תאכל ג´וק במציאות. אז בחלום, לקפוץ מבניין זה לא מסוכן, אבל לאכול ג´וק זה עדיין מגעיל, וזה ההבדל בין לקפוץ מבניין ולאכול ג´וק.

Cheetah

New member
נגיד שזה ג´וק מטאפורי

לא משנה מה הקשר לזה עם המציאות, זה הרגשה שאין סיבה ממשית שהיא תיהיה בחלום צלול. בחלום לקפוץ מבניין זה עדיין יכול להיראות מפחיד, דוחה, אבל יש דברים יותר גרועים לאנשים אחרים כמובן, כמו לאכול ג´וק. אם הדבר גורם לנזק פיזי במציאות או לא, זה לא עקרוני כאן. הרגש זה מה שחשוב

shabaz

New member
אני עדיין לא יזיין בן בתחת....

תסביר לי רגע... אם אני אזיין בן בתחת...זה שאני מתגבר על הרגש שלי?? אם התשובה היא כן... אז אני לא אהפוך להומו? כי תחשוב על זה אחי... אני מתגבר על זה...משמע אני כבר לא מפחד\נגעל מזה... ואז אני אחשוב שזה לא גועלי...ואני אהפוך להומו... ומי רוצה את זה?! (בלי להעליב את אוכלוסיית ההמואים...אבל אני לא אוהב את הרעיון של זה!)

למעלה