אתה מתקדם לאן שהוא...
"האם תחושות ה"דחייה" שלי אמורות להשתנות אם אני בחלום צלול ?" למה שהם יהיו דומות? למה שלא תנצל את העובדה שאתה בחלום כדי לנסות להתגבר על פחדים, לשלוט ברגשות? אין סיבה שתרגיש דחייה מג´וק בחלום, אם אתה מרגיש זה עכבה, מחסום, אתה לא נמצא במציאות, אתה בחלום, למה אתה מגביל את עצמך? אומנם עד שיהיה לך קצת ניסיון בהתמודדות כזאת, תחושות הדחייה אכן יהיו דומות, אבל אתה צריך לעשות את מה שדוחה אותך למרות זאת(אתה יכול לשלוט בסביבה כדי להקל על זה, להראות לעצמך שאתה שולט, ע"י האטת הזמן לדוגמא), כדי להכיר את הרגש, כדי שתוכל לשלוט בו בסופו של דבר. אם תדע להתמודד עם מחסומים בחלום, זה ישפר את יכולת השליטה שלך. באמת קשה לי להאמין שאתה לא רואה את זה. ואל תשליך את זה על מציאות, יש כמה הבדלים בין מציאות לחלום, אם אתה צריך שאני יסביר את זה לך רק תגיד. אתה נמצא בעולם שהמוח שלך יצר, המוח שלך יוצר את החלום, ואם אתה יודע שאתה חולם, אתה יכול להתערב בחלום בצורה מודעת, הרגשות בחלום הם חלק ממנו, חלק ממה שהמוח יצר. לא יזיק ליכולת שליטה של אף אחד לצבור ניסיון בהתמודדות עם רגשות בחלום. אם תשלוט ברגשות כוח הרצון שלך יהיה ממוקד יותר, השליטה המודעת תיהיה חזקה יותר. ועוד פעם אחת, אם משהו מגעיל במציאות, לא תעשה אותו במציאות, אם אותו דבר בדיוק נמצא בחלום, זה לא אומר שהוא מגעיל ולא תעשה אותו. אתה מפסס כאן את העובדה שאתה נמצא ב-ח-ל-ו-ם!!!