שאלה חשובה- משרון

סיזיפוס

New member
גם אתה השתמשת

במגבונים לחים לתינוק? גם אני! טוב לדעת שאני לא לבד. באמת חשבתי שזה שגעון(במיוחד בגלל העצבים של הורי שכל פעם היו צריכים לקנות לי חבילה חדשה). גם הרסתי כמה מכשירים ככה. זה עוד לא עבר לי,אבל היום הרבה הרבה פחות. בעניין רחיצת הידיים אני בדיוק כמוך. פעם זה היה נורא שכבר היה מתחשק לי לבכות מרוב יאוש. רוחצים את הידיים,אחר כך את הסבון, אחר כך את הידיים. באמת מייאש. עדיין יש לי רחיצת שיא,אבל לא כמו פעם שכל רחיצה היתה רבע שעה.

שרון אני מיתקלחת כפייתית אבל פעם

לפני ארבע וחצי שנים כשלקיתי בדיכאון קשה ואנורקסיה ואושפזתי לא התקלחתי יומיים וזה הוציא אותי מדעתי . דברי עם הרופא שלך לגבי י שיחות שיוציאו ממך את הפחד וחוץ מזה אני יודעת באופן אישי שמים רפאים את הנפש. זו עובדה בדוקה יכול להיות שמפני שמים לא נוגעים ושוטפים לך את כל הנפש וה"רעלים" של הגיכאו ן ככה את מרגישה. בקשר לחורף ? אני מיתקלחת 5-6- פעמים ביום יוצאת ממיקלחת עם מים רותחים ישר לחדר של ילמזר חום שמחמם ממש וזה הכל ניהייה פשוט וקל אם קשה לך עם החורף ואת לא תפחדי להתקלח לאח ר שיחות אני מוכנה לקנות לך מתנה אישית ממני מכל הלב מפזר חום הכי רותח שיש. העיקר שיהיהי לך טוב נשמה וחברה יקרה שלי. יום מקסים= אוהבת מיקי

.אחת

New member
זו תופעה פסיכולוגית ידועה.

לי לצערי הרב, יש אותה עד היום מנהיגה. נהיגה מעוררת בי חרדה שאין לי אותה בחיי היום יום, ולכן אני כל פעם צריכה להכריח את עצמי לחזור לנהוג, ויש תקופות יותר טובות ופחות טובות.

למעלה