שאלה חשובה מאוד!!!

babygurl914

New member
מילים כדורבנות../images/Emo104.gif

לא כולם ככה, אני תכוונת לעשות צבא! אני גאה מאיפו שבאתי ויש לי כבוד לחברים וחברות שלי בארץ! מה איתכם!?

becker

New member
וואי וואי פשוט שתוק

"כן בטח למה לא, תשבו לכם פה, תהנו מהחיים הנוחים שלכם, מהמכוניות היפות שלכם ומהבתים הגדולים שלכם, ותתנו ל"פראירים" האלה בארץ להגן על המדינה "שלכם" וגם יפה שאתם לוקחים את זה ככה בקלות "בטח למה לך לעשות צבא סתם שטויות מי צריך את זה בכלל"" חה על ה*** שלי, אני חוזר לארץ לפני גיל 18 במיוחד בשביל הצבא... בשביל לצאת ממנו.. וללין, ממתי צבא זה חובה לבנות? את יכולה לעשות גם שירות לאומי במקום צבא... תאמיני לי שתתרמי הרבה יותר בשירות לאומי מאשר אם תשבי ותכיני קפה לאיזה מפקד שגדול ממך בשנתיים... (אלא אם כן את מתכוונת לשים לו רעל)

linlin neshama

New member
מה אומרים?

אני מסכימה אם מי שאמר שלא צריך לחזור לארץ בלי מקצוע. זו הסיבה האכרית שבגללה אני מעדיפה ללמוד פה. ולמי שאומר שאפשר ללמוד גם בארץ אחרי הצבא, אני אומר שזה לא קל ללמוד באוברסיטה בעיברית למי שמגיל 14 לומדת באנגלית. אני מקוה שאוכל לחזור לארץ כי אני אוהבת את ישראל אבל אי צריכה איך שהו לידאוג לאוכל וקורת גג.

ציקהלה

New member
ואני מסכים איתך ב 100%

תעשי את מה שנכון לא את מה שאומרים לך שהוא נכון.... את לא צריכה לעשות שטויות

AngeIDust

New member
אני לא חזרתי לצבא

והאמת, אני לא מתחרטת על זה לרגע ואפילו לא מזלזלים בי בארץ - להפך, כל החברים שלי שמשתחררים עכשיו אומרים לי שטוב שלא התגייסתי. אז נכון זה לתרום למדינה ונכון שבתור מישהי שגדלה בארץ תמיד אמרו לך שצבא זה חשוב וכאלה, אבל בסופו של דבר זה החיים שלך ותעשי מה שאת רוצה וזה לא הכמה אנשים שיגידו לך שאת לא ישראלית כי לא עשית צבא (טמטום) שצריכים להשפיע עלייך

למעלה