שאלה חשובה ! מאוד !

r3d gamba

New member
שאלה חשובה ! מאוד !

מישהו יכול להסביר לי איך עושים בובת וודו או איך מכשפים מישהו בעזרת וודו וביקצור אני רוצה כמה שיותר מידע על הוודו !!! גם לינקים לאתרים אחרים שמסבירים על הוודו יתקבלו בברכה... תודה רבה לכם!

ToryMaster

New member
../images/Emo128.gif

בית הרוחות מאוד לא מומלץ, אלא אם אתם מחפשים סיפורים נפלאים לצ'יזבטים וכאלה

וודו זו לא רק בובה

כמובן, מי שלומד מסרטים ומאתרי אינטרנט קיקיוניים, לא יכול לדעת את זה. וודו זו מערכת שלמה של אמונות - ובעצם זו דת. כדי לעשות בובת וודו כדי שתהיה ממש בובת וודו - צריך להכיר את הדת. אך הוודו אינה האמונה היחידה שעושה שימוש בבובות (בדת או במאגיה). במאגיה בכלל יש שימוש בצלמיות (בובות, תמונות, ציורים וכן הלאה) כדי לגרום לאפקט כלשהו על מישהו (או משהו) אחר. אתרים על מהי וודו באמת, אפשר למצוא בקישורים.

אבישיבא

New member
לא , לא ממש...

בובת וודו זה שטות הוליוודית! , בתור מישהו שלמד רפואת אליל באפריקה אני יכול לומר לך בוודאות מושלמת שהדבר הכי קרוב שתמצא לזה במציאות הספיריטואלית של הוואדו (לא וודו אלא וואדו זה שם של רוח הקשת בענן , אישתו של דאמבאללה) זה אולי פיסלון מאוד ספציפי של שאנגו (רוח המלחמה והצדק) שרק אם אתה פרטיאך של שבט (היינו חמולה) בן חמישה דורות להונאגנים (כוהני וואדו) תוכל לנסות ולתקוע בו מסמר עם בקשה שאויבך יהרסו וגם אז לפי האמונה , כדאי מאוד שהאדם שאתה מבקש לגביו יהיה התגלמות של באקה (שד) אחרת זה פשוט "יעוף" חזרה עלייך וקקה בידייך. , עדיין רוצה לנסות? אה ואגב , לפי מה ששמעתי אחד הפסלים האחרונים שעדיין עושים בהם שימוש כזה נמצא בטוגו או נמיביה או משהו כזה. אבישי , מאגנגה

cool alex

New member
לא כדי לך!!!!!!!!!!!../images/Emo12.gif

אם את מומחית במאגיה שחורה אז את יכולה להשתמש בזה אבל אם את לא יודעת לעשות עם זה כלום אז תזערי!@!!!! זה יכול לחזור אלייך למה שלא תתעסקי במאגיה לבנה ונקיה אנרגטית!!!???????????????.

Monsieur D

New member
אבישיבא, alex

1. וודו, לא וואדו, הדת לא נקראת על שם הרוח. ולא, אתה לא חייב להיות בן לשושלת הונגאנים בשביל להפעיל בובת וודו, ולא בובת וודו אינה דבר נדיר עד כדי שנשאר "רק בובת וודו בXYZ". שאנגו, או קונגו, הוא האל המרכזי בסנטריה, ומכיוון שהדתות קרובות משפחה, חלק מן האלים הסתננו זה לזה. האל שולט על גבריות ועל הברקים והסערות, לא על מלחמה וצדק. לא, גם לא חייבים שהקורבן יהיה דבוק או במצב ספציפי כדי שהכישוף יפעל עליו. 2. אלקס, נסתפק בזה שפשוט אל תדבר שטויות, בסדר?

אבישיבא

New member
קודם כל , שמי הוא אבישי ולא אלכס

שנית כל , אני מציע שתלמד עברית לפני שתתחיל להשמיץ , לפחות תעשה את זה עם היגוי נכון. אלכס נכתב עם "כ" ולא עם "ק" לא כותבים אלקסנדר אלא אם השם הוא ממוצא לטיני וגם אז זה "ז" או "ס" ולא "ק" , כמו בשם קסיבייר שמקוצר לסיבייר או זיבייר. עד פה לגביי לדבר שטויות. , ועכשיו , תן לי לחזור על זה שוב: כשכולם עשו את הטיול למזרח אחרי הצבא אני נסעתי לאפריקה ועברתי הכשרה של מאגנגה שזה רופא אליל (אולי עכשיו תיזכר שכבר הייתי פה פעם) כך שדיי בטוח שאני יודע יותר מחוויות על בשרי מאשר איזה שטותניק שקרא רבע מאמר וחושב שהוא הסגן של אלוהים ועוד מעיז לחשוב שזה מגניב להיות קרוי על שם יצור מהפילוסופיה הגנוסטיקאית של הכנסיה הקתולית. אתה אולי יכול לנסות ולדבר על מליון ואחד "קומבינות" וגרסאות של "וואדו" כמו קונדומבלה , סנטריה , לוקומי , סאווי לאווה או מה שלא יהיה. אבל העיקר הוא שכל הגרסאות הללו לוקות בחסר אחד והוא אנשים "כמוך" דהיינו הן מזמן כבר עברו הטמעה של טכסים קתוליים אל תוכן וככאלו הן לא "נקיות" כמורשת השיבטית הצרופה. דיברת על סנטריה , ובכן , אין לך מה לומר קונגו מכיוון שבכל שפה אפשרית זוהי מדינה באפריקה אלא אם כן אתה קובני עם בעיה רצינית בשפה העליונה. מה גם שהסיבה ששאנגו שהוא רוח הצדק הוא רוח מרכזית בסנטריה (רוח ולא אל , בוואדו יש אמונה באל אחד יוצר ששמו הוא אובטאלה או אנאנסי ואילו השאר הם רק רוחות של אבות קדומים וגיבורים.) היא בגלל ההטמעה של הנצרות אל תוכה , מה גם שהפולחן המרכזי בסנטריה אל ישות מסויימת הוא דווקא אל פאפא לאגבה (לאהווה בשפת הבאסוטו) הרוח של השמיים והצטלבויות דרכים. הבנת אותי?. אם אתה לא מאמין שבגלל האי יציבות ששוררת באפריקה רוב המקומות הקדושים חוללו אז אין לי מה לומר מלבד להציע לך לתפוס מטוס וללכת לראות את מה שאני ראיתי בעצמך! , ואם היית טורח לקרוא את מה שכתבתי במקום סתם לכתוב שטויות ולהשתבץ בגיבובים טפשיים , היית אולי קולט שזו מערכת שלא עובדת לפי השטויות הנוצריות שלך אלא עומדת בפני עצמה ובגלל כך יש לבאקה מהות שונה לגמרי ממה שאתה מכנה כל כך בקלות "דיבוק" , למען האמת יש יותר סיכוי שבאקה יהיה דומה יותר לחנות הספרים "דיבוק" מאשר לדיבוק שאתה מדבר עליו. שלישית כל , לכל הומפור (מקדש) של וואדו יש התמחות משלו וככזה הוא יכול להכתיר איזה לואה (רוח) שהוא רוצה כפטריאך ראשי שלו וברוב המקרים שאנגו הוא לא זה , הוא סתם משחק תפקיד חשוב בוואדו ונגזרותיו. אה ואגב... על הברקים והסערות , דווקא אישתו של שאנגו שולטת. שמה הוא אויה ולא הוא ישירות. הוא רק בא כוח שלה כתוצאה ממעמדו החוקי כבעלה לפי החוק האפריקאי. (השיבטי) ואפילו כך היא שולטת בזה לגמרי לבדה , הוא לא נוטה להתערב לה בעסקים. אבישי

Monsieur D

New member
אתה מדבר אלי?

אם כן, אז: א. שמי אינו נקרא על שם "יצור מהפילוסופיה הגנוסטיקאית", וגם אין יצור כזה. ב. אני |דגש|לא נוצרי, ואני לא מבין מאיפה הסקת את זה, מאיפה לך במה אני מאמין? ג. שאנגו\קונגו יכול להכתב גם כ Shango , גם כ Chango וגם כ Congo . ד. לכל כהן וודו שתפנה אליו הוא יבטא את המילה "וודו" ולא "וואדו" (וגם המילה באנגלית נקראת voodoo), אחרת, הוא לא מבין מה הוא מדבר. ואני בטוח שאם תלך לאיש אפריקאי ממוצע, תמורת כמה מאות דולרים, הוא גם יהיה כהן וודו, סנטריה, מוקומבה ושאר ירקות. תחשוב על זה. ה. לא קראתי רבע מאמר, קראתי שני ספרים טובים (פחות או יותר), אמינים ביותר, שאחד מהם נכתב על ידי כהן וודו. ו. אתה כמו רוב הטרולים בנט, משמיצים, לא יודעים לדבר. ז. אם זה לא הובן, התייחסתי לניק שלך, ולא לשמך (שאגב, אינו מעניין אותי)

אבישיבא

New member
בדיוק

עכשיו אני מבין , "אדון D" (השטן) הוא לא יצור מהמיתולוגיה הגנוסטית ואללה , נכון... הוא רק מי שכל הפילוסופיה האידיוטית הזו מבוססת עליו. לידיעתך הרבה , לא אי אפשר לכתוב קונגו מכיוון שקונגו בכמה שפות אפריקאיות הוא תיאור ללוחם שמטיל חנית (שוב מניסיון עם שפות האפריקאיות שאני דובר ואתה מוזמן לתרגם את המילה עם מילון ולראות בעצמך) ולפני שתשאל אפריקאנס זה ניב הולנדי אז לא הוא לא נחשב. למרות שגם שם לא אומרים קונגו אלא צ'אנגו. כל כוהן וואדו שאפנה אליו מה? , נחמד מאוד , אתה מתכוון לאנשים כמוך שקראו שני ספרים וחושבים שהם יודעים משהו בניגוד לאנשים שבאמת עברו את הטבילת אש אל האמונה הזו? , עדיין לא ידוע על הונאגן או ממבו (לפי הרמות של הוואדו האפריקאי) שישתמשו במילה הזו שהיא סירוס של מילה בשפה אפריקאית לאנגלית. אם תלך לאיש ממוצע באפריקה הוא יעמיד פנים שהוא הונאגן? , לא לא ממש אם אתה ממש רוצה לדעת זה מביא מזל רע והאנשים באפריקה נוטים להיות רציניים עד מוות "תרתיי משמע" לגבי האמונה שלהם , ובמקרים קשים של מלחמות שבטיות כמו לדוגמא בסומליה או במערב אפריקה זה מגיע אפילו למקרים של קורבנות אדם , דוגמא מוכרת בישראל של זה הוא מה שאידי אמין עסק בו. ואם כבר מדברים על השמצות אתה הוא זה שקופץ כמו אני לא יודע מה ומעיז לומר לי ואני מצטט "לא לדבר שטויות" אז כבר יש פה "טרול" כפי שאתה מכנה זאת אז הוא אתה באופן חד משמעי , לי יש את הזכות להגיב ולהגן על עצמי כשאתה מנסה לגרום לי להראות כמו אדיוט , אני לא נוצרי שיפנה לך "את הלחי השניה" כשאתה מעליב וזהו. להתייחסת לניק שלי? (???) על מה לעזאזל אתה מדבר? הניק שהוא היוזרניים שלי הוא אבישיבא ולא אלכס , מה אתה רוצה ממני? שקל? מאיזה יקום הוצאת את האלכס המטופש הזה תגיד לי. אבישי

.m

New member
אבישי,

- בלי להכנס לתכני הדיון של MD ושלך, רק הערת שוליים - MD כתב תשובה משותפת לך ול-cool alex. הוא לא אמר שקוראים לך אלכס. - זהו, אתם יכולים להמשיך - |פופוקרן, בלי מלח| mai

SparklinDiamond

New member
לדעתי...

הרצון שלך לשחק עם מאגיה שחורה נובע מחוס אמונה באנרגיות וקארמה.

SparklinDiamond

New member
וגם

אם את רוצה להשתמש בזה כדי לגרום למישהו רע, אז זה נובע מחוסר יכולת להתמודד עם כעס ותיסכול. אבל שוב, זאת רק דעתי.

loony nuni

New member
חבר'ה!

התעלמתם פה מדבר חשוב. וודו קודם כל זוהי דת וכמו בכל דת יש בה מאגיה. בובת וודו לא משמשת רק כדי לעשות מאגיה "שחורה" על מישהו, היא יכולה גם לרפא למשל. בובת וודו אפשר להכין מבד כותנה ממולא בצמחים הרלוונטים לכישוף, והיא יכולה להיות אפילו מקלח תירס. כנארה השאלה הייתה כדי לעשות רע, מפני שזה מה שהוליווד האכילה אותנו. חבל על האנרגיה, תתמקד בדברים טובים.

למעלה