שאלה חשובה מאוד

מממ...

לא קראתי את כל השירשור כי אין לי כ"כ זמן...סליחה... אבל לדעתי את פשוט צריכה מורה פרטית... היא תסביר לך את הההכל, צעד צעד.... מהבסיס של הבסיס והכל בקצב שלך... זהו..חייבת לעוף...

vintelator

New member
../images/Emo187.gifאולי...

יש עיתון לילדים שנקרא GOOD TIMES עיתון ממש נחמד, מחולק לרמות קריאה שונות, ולא מדבר רק על נושאים "לילדים" אלא על אקטואליה בכלל. הטלפון שלהם: 026437153 מקווה שעזרתי

madow

New member
איך זה שבגיל 24 אין לך ידע בסיסי

באנגלית? ממש מוזר לי!! פשוט לא יאומן הרמה של בני אדם שלא יודעים אנגלית, הריי זה חומר חובה בבתי ספר טוב אולי זאת אשמת המורים והמערכת החינוך. אני בכול אופן ממליצה ללכת על לחמן או אפילו קורס בסיסי בברליץ

אור2221

New member
את לא צריכה ספר לבגרות

וגם לא ספרים אחרים כרגע, זה יותר מדי מתקדם וייאש אותך. את צריכה ספר לכיתות ד-ה, ספר שמלמד אנגלית ברמה הבסיסית ביותר, אותיות, הגייה נכונה, מילים בסיסיות ביותר. גם ספר של שלוש יחידות אנגלית זה הרבה בשביל מישהי בעלת ידע כל כך מצומצם, את צריכה ספרים ליסודי, ולהתקדם משם למעלה, כי זה לא פשוט ללמוד שפה זרה, בטח בגילך. ספרים שילמדו אותך איך הוגים וקוראים נכון, לאט לאט גם ההבנה תגיע. ואז ברגע שיהיה לך אוצר מלים בסיסי, תוכלי להתקדם הלאה.

משיייי

New member
תודה

יודעת כמה זה נכון לפי שהתייאשתי מהספר של אנקורי ובאת לקחתי ספר אחר וגם ספר קריאה חמוד לילדים וראיתי כמהשאני עוד איפשהו לא ממש דיסלקטית לגבי האנגלית ומשם נמשיך לאט לאט לכל אותם אחלה עיצות שהבאתם לי תודההההההההההההה

כרמלה2

New member
יש ספר לימוד נהדר

בשם: new interchange בהוצאת: CAMBRIDGE university press אלה שני ספרים. האחד ספר לימוד והשני ספר עבודה ותרגול. הם עולים ביחד 200 שקל. הם לא נמכרים בחנות אלא בהוצאת הספרים בלבד. הם לא זולים אבל שווים כל אגורה. לומדים אנגלית "כמו שמדברים" ובקלות רבה. אם תרצי אשאל את המורה שלי איפה היא קנתה אותם.

למעלה