שאלה חשובה מאוד

משיייי

New member
שאלה חשובה מאוד

צריכה את עזרתכם אני בת 24 לא יודעת אנגלית בכלל חוץ מכמה מילים פה ושם אבל לקרוא להבין לדבר להקשיב ולהבין אין לי שמץ לא מבינה כלום אני רוצה ללמוד מאוד הייתי בקורסים של בתי ספר שלא הזכיר את שמם וזה לא עזר לי בכלל אח שלי הגדול הביא לי היום ספר של בגרות באנגלית ברמת 5 יחידות לימוד של אנקורי ראיתי את הספר ניבהלתי , הוא גם אמר לי לראות תוכניות ללא תירגום וכו' אבל אין לי אפילו את הבסיס מה עושים? בקיצור איך אתם ממליצים לי ללמוד?

SupermanZW

Well-known member
תשובה

תעשי מה שאח שלך אמר, הדרך הכי טובה ללמוד שפה היא כשאין לך ברירה ומבלי להיעזר בתרגום, נסי להיעזר בספר ולראות טלוויזיה בלי תרגום, אם תלמדי להבין מילים מהקשרן תזכרי אותן הרבה יותר טוב וגם הדקדוק יכנס לך לראש באופן יעיל יותר. Wall Street מלמד אנגלית בשיטה שמכריחה אותך ללמוד, כי שם מתקשרים איתך באנגלית בלבד ואת מוכרחה ללמוד את המילים והדקדוק מתוך ההקשר בלבד, זאת הדרך היעילה ביותר, פרטים באתר המצורף.

משיייי

New member
בדיוק על המקום הזה דיברתי

רק לא רציתי להעלות את שמו ביזבזתי עשרות אלפי שקלים ולא יצאתי עם כלום משם , וגם בן זוגי לשעבר למד שם ומסתבר אחרי שיחה איתו לא מזמן שהוא טוען שזה לא זה יכול להיות שהם מלמדים טוב אבל כזה ברמה שקשה לנו להבין במיוחד שלא למדנו בחיים אנגלית

edlessme

New member
המממ.. פרובלמה מעניינת...

מצד אחד הייתי אומר לך לקרוא ספרים מסידרת פינגווין וכדומה.. אבל אני מניח שגם זה יהיה לך קשה..אז בואי נגיד ככה... יותר כדאי לך לנסות לנסות לעבוד קצת על הספר... אולי להשיג איכשהוא איזה קלטת ללימוד שפה כמו שתמיד רואים בטלוויזיה... או פשוט ללכת למורה פרטית...

קודם כל- בלי פאניקה ../images/Emo39.gif

את יכולה למצוא בספריה ספרי לימוד ברמות שונות יש גם הרבה ספרי קריאה שיכולים להתאים לך, ממליצה על הארי פוטר (שזה לא קשה מדי ולא פונה רק לילדים) ואפשר גם לקרוא מגזינים ועיתונים באנגלית ... בהצלחה

משיייי

New member
זה יכול להיות נחמד

יש איפשהו לקנות מגזינים כאלה? כי הארי פוטר לא ממש עושה לי את זה

משיייי

New member
תודה אולי מישהו יודע על ...

מגזין לילדים לנוער שאפשר לקנות? או אתר באינטרנט לידים עם סיפורים שירים וכו'....?

משיייי

New member
וואלה זה לא עזר לי

הרמה שלי ממש נמוכה שגם איתם לא הצלחתי וגם לא ממש אהבתי תיחס שלהם

טל ר

New member
עצות

קחי ספר ש: - קראת בעברית ואהבת. - המקור שלו באנגלית. - הוא לא קשה מדי. וקראי אותו באנגלית. בהתחלה זה יצריך המון ריצות למילון, אבל לאט לאט המצב ישתפר. *אל* תחזיקי את התרגום לעברית בהישג יד - זה רק יהרוס לך. אם את יכולה להתחיל עם קובץ סיפורים קצרים, זה עדיף. לאחר מכן, כשתביני את רוב המילים, את יכולה לקנות Audio Books ולשמוע אותם. סדרת Harry Potter, למשל, זמינה ב-Audio Books (שהם טובים כשלעצמם). שכרי סרטים בוידאו/DVD ללא תרגום. מצאי חברים דוברי אנגלית מלידה, ודברי איתם רק אנגלית. צאי לטיול מאורגן בחו"ל *ללא* ישראלים.

juli27

New member
אני מקווה שאוכל לעזור מניסיוני המוע

ובכן גם אני (היום גרה כחצי שנה בארה"ב לתקופה זמנית בלבד) לא ידעתי כמעט אנגלית. חוץ מהלימודים שלי בבי"ס שלא ללבגרות ואח"כ השלמת האנגלית לבגרות בציון עובר בלבד ב-4 יחידות ...מדברת היום שוטף אנגלית כשמעולם לא דיברתי אנגלית מימי. ובכן איך עשיתי את ככה... קודם כל תנסי לראות בטלויזיה יש את הערוץ שנקרא star world אלה סדרות טלויזיה עם אנגלית פשוטה יחסית וללא תרגום בנוסף יש חדשות באנגלית נדמה לי שהם בשעה 5:00 או 6:00 בערב שוב ללא תרגום אנגלית. הכי טוב אם תוכלי למצוא ספר ברמה של האנגלית שלך ולנסות לקרוא כל מילה שאת לא מבינה תסתכלי במילון או תעשי לעצמך מחברת מילים. אם אחיך הוא בן אדם שיש לו אנגלית טובה אולי תוכלי לקבוע איתו שעה ביום או בשבוע לדבר אנגלית. אני כשהגעתי לכאן לארה"ב לא הייתי מסוגלת לדבר להוציא מילה. גם היום האנגלית שלי לא מספיק אבל אני כבר מסוגלת לתקשר. מה עוד.... תנסי לראות סרטים וסדרות טלויזיה ולהתעלם מהתרגום כלומר הכוונה היא רק להקשיב לאנגלית...משם לומדים הכל. אני הייתי מתחילה עם ספר לבגרות של 3 יחידות עובדת עליו קצת כשאת רואה שאת מספיק מבינה את החומר תתקדמי אל תקפצי לרמה 5 י"ח כי זה נורא מבהיל ... מקווה שעזרתי לך קצת מנסיוני המועט. אולי מורה פרטי יוכל קצת להכניס אותך לעניינים ולכוון אותך איך ללמוד או ממה להתחיל ... אני מאוד ממליצה לך על הקורסים של אנקורי באנגלית הם מצויינים בזכותם עברתי את הבגרויות לא רק באנגלית. בהצלחה...

משיייי

New member
איפה אני ואיפה הבגרות

אני לא למדתי בחיים אנגלית אני אפילו לא יכולה להתחיל מיחידה אחת אני ממש לא יודעת כלום זה שפה זרה לי לחלוטין . אני אומנם יודעת את אותיות הABC ויש כמה מילים שאני יודעת אבל מפה ועד בגרות הדרך עוד ארוכה בכל מיקרה לקחת את העצות שלכם ולקחתי סרט ללא תרגום זאת הפעם השלישית שראיתי אותו היום ואני קוראת גם ספר וניראה לאן ניתקדם, כמו כן מורה לאנגלית ובתי ספר למינהם חבל לי על הזמן ניסיתי זה לא עזר , אולי אני הסע לחו"ל מתישהו ואוכל לדבר אבל אני חייבת לדעת קצת בסיס שאוכל להתחיל בכלל לדבר ולהבין מה שמדברים אלי לקחתי ספר מאחיין שלי לא לצחוק עלי אבל קוראים לו 1000 מילים ראשונות מלון עברי אנגלי מצוייר תודה לכולכם ואם יש עוד עצות אשמח להקשיב

למה לצחוק?

ממש אהבתי את הספר הזה. חוץ מזה זו דרך נוספת ללמוד, ואולי תראי שיש לך זיכרון חזותי מפותח...

למעלה