מה לא הבנתי יש לי כרטיס טלויזיה
L llu linda New member 9/11/02 #20 יש לי תתוכנה הזאת ו.. עידן כנסס!! אני מצלמת ויש כזה לבן שכל הזכיות שמורת לתוכנה שזה יוצא סירטון אז איך לצלם בלי שיהיה תדבר המעצבן הזה בצד ימין?לבן כזה
יש לי תתוכנה הזאת ו.. עידן כנסס!! אני מצלמת ויש כזה לבן שכל הזכיות שמורת לתוכנה שזה יוצא סירטון אז איך לצלם בלי שיהיה תדבר המעצבן הזה בצד ימין?לבן כזה
ב בנחה המושלםםם New member 9/11/02 #23 נ.ש!!!! אנשים אני חייבת את כתובת המסנגר שלכם (למי שיש כמובן) אני במחשב אחר והורדתי מסנגר ומשעמם לי נורא ואני חייבת שתביאו לי את הכתובת שלכם מאיה
נ.ש!!!! אנשים אני חייבת את כתובת המסנגר שלכם (למי שיש כמובן) אני במחשב אחר והורדתי מסנגר ומשעמם לי נורא ואני חייבת שתביאו לי את הכתובת שלכם מאיה
I idan888 New member 9/11/02 #29 אוקיי, חזרתי(המושיע) מי שצריך עזרה שיבוא אליי למסנג´ר יש את הכתובת למעלה
M mijal New member 10/11/02 #31 אין לי מסנג´ר ויש לי שאלה בקשר לת.. לתוכנה הזאת. {snagit}. למה כשאני רוצה לצלם משהו בשידור חי כמו את ערוץ אזול אז זה מצלם לי מסך שחור?
אין לי מסנג´ר ויש לי שאלה בקשר לת.. לתוכנה הזאת. {snagit}. למה כשאני רוצה לצלם משהו בשידור חי כמו את ערוץ אזול אז זה מצלם לי מסך שחור?
I idan888 New member 10/11/02 #33 אאם הוא באנגלית אז תעשי ככה Tools Options Performance Video Acceleration - שמה תורידי את הסימן להכי נמוך
אאם הוא באנגלית אז תעשי ככה Tools Options Performance Video Acceleration - שמה תורידי את הסימן להכי נמוך
M mijal New member 10/11/02 #34 אין אחרי המילה tools את ה-option.. את ה-options ואין בכלל video acceleration.
M mijal New member 10/11/02 #37 נכנסתי למדייה פלייר ו... שם נכנסתי לכלים ואח"כ לאפשרויות ואז לביצועים ומכאן אני לא יודעת מה לעשות.
O omer מכה שנית New member 10/11/02 #38 עידן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני הורדתי את התוכנה הזאת,ואין לי מושג איך מצלמים בה תעזווווווווווור לי פליייייז *מתיאשת*
עידן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני הורדתי את התוכנה הזאת,ואין לי מושג איך מצלמים בה תעזווווווווווור לי פליייייז *מתיאשת*