שאלה חשובה מאוד

tomerebelde way

New member
שאלה חשובה מאוד

דבר ראשון תודה לכל מי שעזר לי אתמול עזרתם לי הרבה אבל יש לי שאלה חדשה אני רוצה לצלם את הפרק שיהיה במורדים ביום שני באינטרנט אני רוצה לדעת אם יש דרך לצלם את הפרקים לא דרך מצלמה דיגיטלית אולי אם תוכנה ואם לא אז יש לי כבר מצלמה דיגיטלית ויש לי גם מצלמת וידאו דיגיטלית אבל אני לא יודע איך מצלמים איתם סירטון מהאינטרנט תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים

tomerebelde way

New member
rebeldEla תיכנסי שנייה

באתר שלך קמיבור יש מלא סרטונים איך את מקליטה אותם

idan888

New member
יש תוכנה בשם snagit שמקליטה את

הסירטונים בלי מצלמה דיגיטלית!!! את התוכנה יכולים להוריד באתר www.techsmith.com מקווה שעזרתי אם יש בעיות תפנה אליי אני יעזור לך!!!

flowers girl

New member
שאלה בקשר לתשובה של עידן...

היי עידן!!! יש לך מסנג´ר? מה הכתובת? ולשאלה.... התוכנה הזו, סנגית.. אני עכשיו בתהליך הורדה שלה.. היא לא רק מצלמת תמונות מהמסך, כאילו כמו הכפתור print screen .. נכון?? כאילו.. זה ממש מצלם סרטונים? או רק תמונות? צ´או, נעה

ReBeLdE wEy

New member
באמת??? היא מצלמת גם תמונות???

איך??? אנשים נכון באזול אז זה עובד לי רק כשאני עושה את הגודל של הערוץ בקטן גם לכם? וכשאני מצלמת עם התוכנה הזאת אז המסך עצמו עם הטלויזיה יוצא לי שחור והרקע שלא זז יוצא לי בצבע שלו.....למה?

MISHchiquitita

New member
גם לי זה ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוףףףףףףףףף אני לא מבינה לממממממההההההה בבקשה תענו לזה: איך היא מצלמת תמונות??? אנשים נכון באזול אז זה עובד לי רק כשאני עושה את הגודל של הערוץ בקטן גם לכם? וכשאני מצלמת עם התוכנה הזאת אז המסך עצמו עם הטלויזיה יוצא לי שחור והרקע שלא זז יוצא לי בצבע שלו.....למה?

ReBeLdE wEy

New member
חחח..... קרעת אותי!!!!!

העתקת מילה במילה!!!!!.פפחחחחחח....... אז אנשים תענו למה??????????????????????????????????

MISHchiquitita

New member
להההה........... באמת......

זה היה בכוונה כי כתבתי שגם לי יש אותה בעיה ובאתי לכתוב אז תענו על ההודעה שמעלי...... אבל אז נזכרתי שיש עוד כמה הודעות מעלי שלא קשורות כי אנשים כתבו דברים לא קשורים כתגובה...... (וואוו סיבכתי) אז פשוט כתבתי תענו לזה: והעתקתי את מה שתכתבת......

boly

New member
לי יש

פלאיווידאו אני מצלמת תמונות סרטונים למחשב...

mijal

New member
הורדתי את התוכנה snagit וניסיתי..

להקליט אבל זה הקליט לי מסך שחור מישהו יודע למה?

ReBeLdE wEy

New member
גם לי...ולבולי... לא הבנתי למה התוו

התכוונת...... ולזאתי אני יודעת שאת העתקת כאילו כי זה אותו הדבר זה סתם הצחיק אותי......חח.....

בקשר לתוכנה הזאת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחרי שהורדתי אותה היה רשום לי משהושאי אפשר לפתוחאותה או משהו כזה...

למעלה