שאלה חשובה מאוד! האם מישהו שיש לו הת"ש 5 יכול לעשות אבט"ש? תודה מראש,
S Sur-Real-Is-Tic New member 6/6/02 #1 שאלה חשובה מאוד! האם מישהו שיש לו הת"ש 5 יכול לעשות אבט"ש? תודה מראש,
S s t y l e New member 8/6/02 #2 כן... אבל! האבט"ש יוגבל לשבעה ימים. זה עד כמה שאני זוכר מפעם אחרונה שעיינתי בנושא.
H H20 New member 9/6/02 #3 נדמה לי שלא בפעם האחרונה שבדקתי (לפני מספר חודשים) בעלי לינת בית (הת"ש 5) היא פטורים מאבט"ש, אבל תבדוק שוב- אולי הפקודות התעדכנו.
נדמה לי שלא בפעם האחרונה שבדקתי (לפני מספר חודשים) בעלי לינת בית (הת"ש 5) היא פטורים מאבט"ש, אבל תבדוק שוב- אולי הפקודות התעדכנו.
A a_goa New member 9/6/02 #4 כולכם זייני מוח,כנס תקשיב אם יש לך הת"ש 5 שזה 5 לילות לישון בבית אז לאיזה אבט"ש אתה יכול לצאת?? עקרונית,יכולים לתת לך "אבט"ש" קרוב לבית ולתת לך שמירות רק עד הערב נניח ואז אתה תלך לישון בבית אבל אני לא שמעתי על אבט"ש קל"ב.
כולכם זייני מוח,כנס תקשיב אם יש לך הת"ש 5 שזה 5 לילות לישון בבית אז לאיזה אבט"ש אתה יכול לצאת?? עקרונית,יכולים לתת לך "אבט"ש" קרוב לבית ולתת לך שמירות רק עד הערב נניח ואז אתה תלך לישון בבית אבל אני לא שמעתי על אבט"ש קל"ב.
S Sur-Real-Is-Tic New member 9/6/02 #7 איפה אפשר לבדוק את זה בודאות תודה לכולם, למרות שלא קיבלתי תשובה חד משמעית מישהו מכיר מקום (טלפון) שאפשר לבדוק את זה (ולא אצל המשקיות שאצלנו)???
איפה אפשר לבדוק את זה בודאות תודה לכולם, למרות שלא קיבלתי תשובה חד משמעית מישהו מכיר מקום (טלפון) שאפשר לבדוק את זה (ולא אצל המשקיות שאצלנו)???
ד דביריבירי New member 12/6/02 #9 טלפון תחייגי 014 ותבקשי את המספר של תא פרט במז"י. יש שם קצינה בשם קרן שתוכל לענות לך.
ח חבלניקו New member 10/6/02 #8 תשובה חד משמעית! התשובה היא לא נקודה. ושאף אחד לא יזבל לך בשכל.. אם יש לך הת"ש חמש לא יכולים להשאיר אותך אפילו לילה אחד..
תשובה חד משמעית! התשובה היא לא נקודה. ושאף אחד לא יזבל לך בשכל.. אם יש לך הת"ש חמש לא יכולים להשאיר אותך אפילו לילה אחד..