שאלה חשובה (לא סובל דיחויי)

SaberTooth

New member
אאהה.... אחד הפרקים האהובים עלי....

אאההה... זה אחד הפרקים האהובים עלי
איך ש"הנביא" הזה חשב שהוא מקבל שיחות טלפון מאלוהים, קרע אותי

SaberTooth

New member
אאהה.... אחד הפרקים האהובים עלי....

אאההה... זה אחד הפרקים האהובים עלי
איך ש"הנביא" הזה חשב שהוא מקבל שיחות טלפון מאלוהים, קרע אותי

sprites touch

New member
לואיס וקלארק עדין משודרת...

באחר מהערוצים הירדנים, באנגלית. הם בעונה הראשונה עדין. תמיד אפשר לבקש שידור חוזר מערוץ הילדים, הם מיחזרו את "נשואים פלוס" ו "פוקימון" כל כך הרבה(שתיהן סדרות חביבות), אז למה לא את "לואיס וקלארק"? הם בטח יחכו לסוף העונה של "סמולוויל" או לסוף העונה הבאה לפני שהם יתחילו לבלבל את הצופים עם סדרת סופרמן שלישית (ליגת הצדק תיכף נוחתת) אם בכלל הם יחליטו למחזר.

תשובה דחופה (לא סובלת דיחויי)

קלארק לא יילבש את החליפה שלו, יכול להיות שהוא יעופף לו. היה כבר פרק שהוא עף בשינה. ברור שתהיה עונה שניה, השחקנים גם חתומים לשלישית, אז 99% שתהיה גם שלישית...

Woogyman

New member
לדעתי סצינת הסיום של הסדרה תהיה

קלארק עף עם החליפה (אתם חייבים להודות שזה מתאים). מה שכן, כל עוד הסדרה משודרת, גם אם היא תמשך 30 עונות, הוא אולי יעוף, אבל קשה לי להאמין שעם החליפה ושאר הדברים.

הלדין

New member
זה תלוי כמה זמן נמשכת כל עונה

כמה זמן נמשכה למעשה העונה בזמן-סידרה? הם בסופו של דבר ייתקלו בבעיה שיש לכל סדרות המתבגרים לדורותיהם- הדמויות יסיימו את לימודיהם בסופו של דבר. שלושים עונות? במושגי הסדרה, זה בערך 15 שנה. קלארק יהיה בן 32- בדיוק הגיל שלו בקומיקס.(אני לא חושב שהם ינסו למלא את פרק הזמן החסר בין סמולוויל להצטרפותו של קנט לצוות ה-"דיילי פלנט")

אני מניח שהסידרה תימשך לקולג´...

ואז היא תיגמר, או ששם הסידרה ישונה מ"סמולוויל ל"מטרופוליס"

ד"א- אתם יודעים שרשת WB

קיפחה את סמולוויל?!?!?! לרוב התוכניות שלה, יש 22 פרקים בעונה- לסמולוויל היו העונה הזאת רק 21 - זאת שערורייה! אני לא אעבור על זה בשקט! (*הולך לקחת פרוזאק*)

SaberTooth

New member
מסכנה סמולוויל...

אולי נפתח סמולוויל-תרום, כל אחד יתרום סכום סמלי ונקנה לסמולוויל פרק.

SaberTooth

New member
תמשך לקולג´...../images/Emo35.gif

אני לא חושב שבסמולוויל יש קולג´, כך שהם יצטרכו לשנות את שם הסידרה. חחח... הם לא חשבו על זה

אור 2002

New member
ייתכן שבעונה הבאה לקס יתחיל להיות

רע לקלארק? או שיותר נכון סופרמן!!?????? או שזה סתם שטויות?

למעלה