שאלה חשובה (לא סובל דיחויי)

אור 2002

New member
שאלה חשובה (לא סובל דיחויי)

מתי קלארק יעוף וילבש את החליפה שלו? והאם תהיה עונה שנייה?

SaberTooth

New member
אך פעם...

לפי מפיקי הסידרה, קלארק אף פעם לא יעוף, ובטח שלא ילבש את חליפת הטייטס.

KerenWelling

New member
אני צריכה להסביר את זה כל פעם??

יוצרי הסדרה אמרו בפירוש שלא נראה את קלארק עף, ושלא נראה אותו לובש את החליפה!!!!!!!! נ"ב:החליפה יוצרה ע"י לואיס בנטרופוליס כשהוא היה יותר מבוגר. והוא למד לעוף ממש לפני שהוא עזב את סמולוויל.

KerenWelling

New member
נכון. אבל....

בפעם הראשונה היא יוצרה ע"י אמא של קלארק. אבל לאחר מכן החליפה נקרעה ולואיס תפרה לו אותה, והיא ואמא שלו הכינו לו עוד הרבה חליפות לשעת הצורך (*ראו את ארונו של קלארק בלואיס וקלארק ההרפתקאות החדשות הכוונה...).

korinalir

New member
ברור שלא יהיה את החליפה אבל..

למה שלא יעוף? לפי כל הגירסאות שאני מכירה קלארק למד לעוף בתיכון. אפילו בלויס וקלארק יש פרק שהוא אומר לה flying comes naturaly to me ive been doing it sence high school" חחח איך אני זוכרת ציטוטים מסדרה שירדה כ"כ מזמן אל תשאלו
לי בעצמו אין מושג

KerenWelling

New member
מה פתאום!

יוצרי הסדרה אמרו שקלארק לא יעוף ולא ילבש את החליפה. בלואיס וקלארק קלארק עף (חולה על דין קיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) בשינה, ועף בכלל....כאילו....ברחבי העולם עם החליפה....

ד י י ז י

New member
לאאא!! אני זוכרת את זה!

הוא ישן , ואז הוא ריחף , ואז פתאום הוא התעורר ונפל! אולי לא ראית את הפרק..

KerenWelling

New member
אני ראיתי את כל הפרקים!

נו....אם את כ"כ בטוחה....איזה פרק זה היה?! נ"ב: אם הוא אכן היה מתעופף לו באוויר אז הוא היה מדבר על זה עם ההורים שלו, או מנסה לחקור את זה... יכול להיות שראיתי והזכרון שלי מטעה אותי...אבל אני עדיין רוצה הוכחות...

casperit

New member
אההההההההה זה היה גדול

הוא חלם חלום על לאנה ואז ריחף.. זה כמו.. אממ אתם יודעים:) יעל

אור 2002

New member
תודה רבה,

אבל בכל זאת מה שווה סופרמן אם הוא לא עף, זה כמו גלידה בלי כדורי גלידה!!.

Digi Lista

New member
גם אין לו אפשרות של אדים מהפה...

לפחות בינתיים, מצד שני אני גם לא זוכרת שבלואיס וקלארק היה לדין קיין את היכולת הזאת...כנראה זה באמת קשור לגירסה(לפי הסרטים זה שונה)

הלדין

New member
כאן את טועה.

אם הדבר הזה מסוגל לרוץ מהר מקליע אקדח ממוצע, הוא מסוגל להקפיא דברים. הוא פשוט נושף מהר יותר מכל אחד מאיתנו. כמובן עדיין לא חורף; בחורף הוא יגלה את ההיבט הזה של הכוח שלו.(בתוספת ידיים קפואות לכל המהדרין)

הלדין

New member
ראיית רנטגן כבר יש לו

למעשה לא הבנתי מעולם איך בדיוק הלייזרים של סופרמן פועלים... ועדיין, הפרק בו קלארק קנט יגלה את היכולת להקפיא בנשיפה, יהיה שווה במיוחד עם כפות ידיו הקפואות של אותו אחד...

אור 2002

New member
עכשיו אני נזכר שגם יש לו

כח המסה עם העיניים שלו כל דבר שירצה כמעט!!!! תיזכורת קטנה: והחולשה שלו שכולם בטח כבר גילו זו ה"קריפטונית" (חומר ירוק מזעזע)

No Flights- No Tights

(איציק- ציפיתי ממך להביא ת´ציטוט הזה...). ואני זוכר בלויס וקלארק, שקלארק נהג לישון בכוונה תוך כדי ריחוף (או או או פלאשבק פלאשבק- הפרק שלויס וקלארק נסעו לאיזה כפר או משהו לייעוץ זוגי או משהו דומה, והיה שם משהו על תיבת נוח או משהו).

למעלה