שאלה חשובה ומעניינת

שאלה חשובה ומעניינת

יש לי חברה מאד מאד טובה שהכרתי בלימודים. אנחנו מכירות כבר מספר חודשים (מתחלית שנת הלימודים) והיא נהפכה לחברתי הטובה ביותר.העיניין הוא שהיא מתנהגת בצורה קצת מוזרה (כך זה היה מההתחלה). למשל כשאני מזמינה אותה אליי ומציעה לה לשתות ולאכול היא לא רוצה כלום....היא יכולה לשבת אצלי אפילו 4 שעות ואני אציע לה לשתות\לאכול והיא עדיין תסרב. בעיניי זה קצת מעליב אבל נו מילא אם זה היה כל הסיפור...היא לא אוהבת מגע כלומר סולדת מזה שנוגעים זה אן מחבקים אותה ואני רואה שהיא מאד מתקשה "לשתף פעולה" כשבנות אחרות מהלימודים באות לחבק אותה. רוב הזמן מי שיוזם את השיחות הטלפוניות אחה"צ ביננו זו אני ואם הייתי מחכה שהיא תתקשר אליי זה כנראה היה רק איזה פעמיים בשבוע למרות שכששאלתי אותה לפשר העיניין היא ענתה לי "ככה אני עם כולם, אני בחורה פאסיבית". לא יודעת אם זה ככה רק איתי או עם כולם ואין לי גם שום דבך לבדוק את זה רק מה מעניין? בזמן האחרון היא נהייתה מו "חיית מסיבות כזו" (לא הכרתי אותה ככה)...היא התקשרה לכל מיני חברות אחרות שלה שלא יצרה איתן קשר כבר זמן רב ויצא לה לבלות איתן די הרבה בזמן האחרון...איתי??? איך לומר? לא ממש...היא אפילו לא חשבה בכיוון של אולי לנסות ולהציע לי לצאת איתה. כששאלתי אותה גם לפשר עיניין זה היא ענתה "תשמעי פשוט הרבה זמן לא יצאתי לבלות ככה ולא יצא לי לראות אותן כבר הרבה זמן ואני רציתי לצאת לבלות..בלה בלה..." אז אמרתי לה שהיא יכלה להתקשר גם אליי...ולא ממש קיבלתי תשובה חד משמעית של למה היא נהגה כפי שנהגה. יש לציין שזמן קצר לפני שנהגה כך אמרתי לה באחת הישחות שלי איתה שאם בא לה היא מוזמנת להצטרף אליי ואל בן זוגי(אנחנו לרוב יוצאים ביחד) לצאת עם עוד חברים שלנו והיא אמרה שהרעיון מוצא חן בעיניה וגם שאלה אותי אם אני רוצה להצטרף אליה ואל חברות שלה כשהיא יוצאת לבלות והסכמתי( רק שכמו שאתם רואים זה לא קרה...). היום כששאלתי אותה אם היא מעוניינת שניפגש היא ענתה ש"נדבר בטלפון" ובכלל כל ההתנהגות שלה אליי בזמן האחרון ניראת מאד משונה ומתחמקת....היא מתייחסת אליי בקרירות וכששאלתי אותה אם ק'רה משהו היא טענה בתוקף שלא והכל בסדר והיא לא מוטרדת וכו'. מה אתם חושבים שכדאי לעשות? כי כבר ניסיתי לשאול אותה אם הכל בסדר אם עשיתי משהו והיא ממשיכה לטעון שלא וממשיכה תוך כדי לצאת לבלות עם כל שאר החברות שלה ואפילו לא חושבת בכיוון שלי..אותי אישית זה ממש מרגיז

17112

New member
לפעמים עובר משהו על בן אדם ולפעמין פשוט עד

כמה שזה כואב להגיד או להודות בזה פשוט מאבדים ענין בבן אדם. מגיעים לנקודה מסוימת שלא מעונייים בקשר איתו מכל מיני סיבות לא מענין/לא תורם בחיי וכד'. יצא לי להיות משני צידי המתרס. לא נעים לפגוע בבן אדם וגם לא יודעים איך לחתוך אז מוצאים תירוצים. וכן גם לשמוע לא כואב לא פחות. אבל לפעמים אין ברירה ואלה החיים.

למעלה