שאלה חשובה בפנים...

אילן3^3

New member
שאלה חשובה בפנים...

שלום לכולם רצתי לשאול את המומחים או מי שמבין איך מפסיקים לתקשר על מנת להיות בתקופה הקרובה באזון? כי לי זה קשה ומחפש טיפ או תשובה בברכה אילן

DaViD3.11

New member
הפסקת תיקשור.

ובכן, אילן, אין לי ממש תשובה עבורך, רק עצה של "עשה זאת בעצמך". אולי זה יצליח. פשוט בקש מהם ללכת. אמור איזושהי מחוייבות עצמית (יום-יום במשך מספר ימים ואולי שבועות) כמו: "אני לא מתקשר יותר על מנת להגיע לאיזון במישור ה..." כל יום, לפני השינה כמה פעמים ובמשך היום. עשוי לעזור. אני יודע שזה עלול להיות מסוכן ומאוד לא בריא (שמעתי על שתיים שהחלו לפתע לתקשר ולא ידעו איך "לאכול" את זה וביקשו להתאשפז מרצון). אם התחלת לתקשר כשאינך מאוזן, כנראה וודאי שרצית זאת מאוד (אם לא במודע אזי בתת..) ולכן להפסיק יהיה קשה. מה שאתה יכול לעשות עוד במקביל הוא ללכת לקורס תיקשור שיתן לך כלים להתמודד עם התיקשור ולהגיע לידי איזון או לקורס מודעות וכו´. באם ברצונך עזרה נוספת ממתקשרת טובה, שיש לי נגיעה והבנה בנושא זה ובבעיה זו נא צור עימי קשר בדוא"לי: [email protected] ואשלח לך פרטים נוספים. באהבה - אני. נא ציין אף אם עיצות אלו מדברות אליך או שעזרו לך במידת-מה.

DaViD3.11

New member
נ.ב.

בד"כ, אם אילו ישויות אור המתקשרות איתך, הן אמורות "ללכת" ולהפסיק לתקשר איתך אם תבקש מהן (לא בהכרח - נסה). אם אילו ישויות חושך, הן לא "ילכו". נסה לומר באם הן מתחילות לתקשר איתך שוב את "תפילת שמע". תפילה זו מעלה את התדר שלך ושל סביבתך לרמה גבוהה מאוד, רמה שישויות חושך/שליליות אינן יכולות להיות בו והן יעזבו אותך. אם בכל זאת הישויות לא עזבו - חצי נחמה: לפחות אתה יודע שאילו אינן ישויות שליליות ואין בכוונתם להסב לך נזק. בכל מקרה - נסה. אין מה להפסיד. אך אם הכל לא עוזר - שוב - צור קשר. מחכה לתשובה - תגובה. אני.

אילן3^3

New member
היי שלחתי לך אתמול אימיל

בוקר טוב מה שלומך אני שלחתי לך אתמול בערב אימיל ובו תגובתי תבדוק בבקשה ואם לא אשלח לך שוב בברכה אילן

למעלה