שאלה חשובהההההה!!

חח..נולי הזה../images/Emo99.gif

היום אני לא ישן...
אני רק ינחר
חעחע..סתם

כפרעליו..כשראיתי את ז ברשמי..

התפוצצתי מצחוק.. כפרעליוו..חח..איזה פאדיחה..נראה לי זאת הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לו חח..
נוליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

CaMiLa TqM

New member
חחח כבר נבהלתי...

שערן יותר גבוה משרון חחח ואז בכלל אנחנו בבעיה חחחח למרות שאח שלי יותר גבוה משרון נראה לי (שרון אומר שהוא 1.84 אח שלי 1.90 בערך חח) אבל לא דעת הוא נראה כזה ארוךךךךךךךך יכול להיות שפשוט את אח שלי אני רגילה לראות כבר חחח וואי נמאס לי למה אח שלי יצא כזה גבוהה ואני נמוכה חחחחח טבו נכנסתי למשבר גובה בואו נעבור נושא

CaMiLa TqM

New member
מה מחר???

עד שסוף סוף אני לא צריכה לקום מחר בבוקר והתכוונתי להישאר לחכות לשרון בידיעה שהוא לא יגיע ולעשות צחוקים של 12 בלילה עם אנשים אוווףףףףףףף

חחחחח

כן כן דיי כבר לחפור על זההה.. אנ כבר יודעת שהוא עבר רשתת..!!! ושרוני פםפשוט ענקיי.. ואדם הכי נמוךך..חחחחחחח איזה חמוד הוא. 170.. יחסית לבן זה בריצפההה!! אבל הוא חמוד גם ככהההה אדםםםםםםם חולים עליךך דרוסים עלי ך מטוגנים עליךךךך חאמוד!!1

אממממ...

הפורום עוןבר שרת... מקווה שהוא יחזור היום או מחר.... וראסמי שרונו'ש ממש גבוה... מישי ברשמי שאלה אותו מה הגובה שלו והוא ענה שם.. צריכים לבדוק.. חחחחחח ערנו'ש גם דיי גבוה.. ואני חייבת לציין שגם אושרי גבוה!

אושרייי..לא לרכל על בעלי../images/Emo2.gif

הלו הלו!!!!!!! אדווה ראת מתחילה איתי?! יאללה בואי מכות
חחח...סתם יאפה שלי

CaMiLa TqM

New member
אמממ

ספיר: לא אמרנו כלום חח לפחות אני לא התכוונתי ברע חחח אם לא הבנת אותי מצטערת חחח ושרון אמר שהוא 1.84 ואדם חחחחחחחח חמוד 1.70 יופי זה מתאים לי חחחחחחח

למעלה