שאלה חשובהההההה!!

לא לאא

אושרי לא שקרןן.. הוא אמר שאין לו כבר מזמן.. אין לו זמן לאיסי.. יש לו מלא תלפונים חזרות והודעות בפורום שצריך להגיב עליהםם!?.חח אז בטח זה מישהו שעובד עליך.. חוץ מזה לאף אחד מחברי הלהקה אין איסי חוץ מלאביחי..! איזה חמוד הוא..מתחבר כל הזמן!

CaMiLa TqM

New member
חחח אביחי

בכלל הורס אותי מ'זה כל ההודעות האלה ב-4 בבוקר בחייאת בן אדם לך לישון חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח

דוגרייי.. הוא מזה חמודד הוא מגיב כל הזמןן.. הוא ושרוןן.. וערנוש ואדם כנעט לא נכנסיםם!!.. אבל דיברו איתם והם יכנסוו!!.. חחח יום אחד לא הייתי עיפה..והיה ככה 2 וחצי.. פתאום אני רואה את אביחי בפורום..חחח קיבלתיי שוקקקק! אמרתי מה הבן אדם לא הלך לישון יש לו מחר שיר נולדד..חחחחחח קיצרראיזה מאמי הוא כתב על הקריון וזה.. הוא תמיד מוצא מתי להגיב בפורום!!...לא מקפח אותנו!..= )

CaMiLa TqM

New member
חחחח דוגרי

אבל הופעות לשיר נולד יש להם רק אחה"צ בימים רגילים כי ילדים בבי"ס ובגן חחח אי אפשר לבוא להופעות במקום ללכת לבי"ס חחחחח אז עושים רק אחה"צ ככה שיש להם בוקר חופשי חחח \ושרון תמיד מצליח למצוא סיפורים מעניינים חחחח הרג אוית עם העוגה והסיפור 5 בבוקר "לא לנסות את זה בבית-מסכנה בנות זה לא כיף להידרס"

שרוןן!!

הוא חמודד!! זה הולך ככה.. יש 5 בויז..: אושרי ערן שרון אביחי אדם.. אושרי=חתיך וצעיר!! ערן=סטלן וכוסון.. שרון=נולייי וסטלןן.חח אביחי=אין מילים!!.חתיך כוסון ומסטול ברוב שעות היום....הוא חמודדד.. אדם=אדם זה כבר ליגה אחרת!!!!!!?.אדםםםםםםםם חולים עליך יכוסון עולם סטלן ערס ותמני קטן וחמודייי!!! = )

הפורום קרס!!../images/Emo10.gif

לצערנו הרב
אופפ..ידעתי שזה מה שיהיה בסוף.. טוב לפחות יש לי אותכן

CaMiLa TqM

New member
טחחח גם כן השרון הזה

מ'זה הוא גבוהה חחח אני לידו ילדה בת שנתיים והוא ממש מצחיק חחחחחחח "סיפורים לפני השינה" עללללקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק וערן מ'זה דומה לידיד שלי חחח איך שראיתי את זה קלטתי וזה מפחיד כל פעם אני רואה את ידיד שלי אני נזכרת חחחחח

ערן ושרון כנסי !!

אחחח ערן הזה עמוד חשמל !!!!!!!!!!!!!!!!! גבוהה כמו לא יודעת מה אני נמלה לידו ..! וערן איזה חתיך הוא במציאות!!! דיברתי איתו לשניונת.. איזה מאמי הואאא אחחח

חחחחחחח

ערן נמלה ליד שרון הוא איזה מטר 85.חחחחחחחח הוא ענקקק..אמאאא...את רואה אנשים מצטלמים איתו רוצים לתת לו נשיקה הוא על הברכיים מצטלם איתם..חחח

למעלה