צודק..גנרלים שלא מתעוררים בלילה והאויב פולש למדינה מקבלים פנסיה תקציבית והולכים הביתה?
מה אני לא מבין בהתנהלות של זמיר?
הסברתי ואסביר שוב בעם ה 1000.צודק..
נתניהו צריך ללכת לכלא.
ושלא יספר שהכלב אכל לו את שיעורי הבית, או משהו בסגנון הזה
עההה.. אז מה אתה רוצה מהמפקדים הבכיריםהסברתי ואסביר שוב בעם ה 1000.
לא תפקידו להיות זה שבפועל שומר על הגבול ונלחם במחבלים, הוא קובע מדיניות ויש לו בניגוד לראשי הבטחון במקרה הזה אחריות מיניסטרילית לא ישירה.
אחריות ישירה זו העמדה לדין
אחריות מיניסטריאלית זה משפט הבוחר בקלפי
מי גרם לזה שהגבול עם עזה יהיה חגיגה של התפרעויות ושלצהל לא תהיה אפשרות להרחיק אנשים מהגבול?עההה.. אז מה אתה רוצה מהמפקדים הבכירים
יש להם אחריות כללית.
אבל הם לא אמורים לפקח על כל איזה מוחמד שרוצה לבצע פיגועים בישראל
בודאי שיש להם אחריות צבאית על פעילות הצבא ועל בלימת אויב שפורץ למדינה.עההה.. אז מה אתה רוצה מהמפקדים הבכירים
יש להם אחריות כללית.
אבל הם לא אמורים לפקח על כל איזה מוחמד שרוצה לבצע פיגועים בישראל
אבל חלאות האדם ששמעו את דיווחי התצפיתניות בשבוע שלפני התקיפה ובעיקר לפנות בוקר אותו יום ואמרו לתצפיתניות לשתוק אחרת תכלאנה בשבוע שלפני התקיפה ופשוט התעלמו ביום התקיפה עצמה צריכים להיחקר באזהרה בחשד לבגידה.עההה.. אז מה אתה רוצה מהמפקדים הבכירים
יש להם אחריות כללית.
אבל הם לא אמורים לפקח על כל איזה מוחמד שרוצה לבצע פיגועים בישראל
כןןן.. אני חושב שלכולם יש אחריות..אבל חלאות האדם ששמעו את דיווחי התצפיתניות בשבוע שלפני התקיפה ובעיקר לפנות בוקר אותו יום ואמרו לתצפיתניות לשתוק אחרת תכלאנה בשבוע שלפני התקיפה ופשוט התעלמו ביום התקיפה עצמה צריכים להיחקר באזהרה בחשד לבגידה.
זולת זה שהרל"ב (לרבות התקשורת כמובן) צועקים השכם והערב שכך ביבי אמר או שכך אומרים עליו, הלכה למעשה לא יצא לי להיתקל ברבים שזו עמדתם. גם ראש הממשלה כמובן מעולם לא טען כך וגם אין רבים שטוענים כך באופן גורף במחנה הלאומי בכלל. סתם המצאה רל"בית חסרת בסיס רציני.רק אני לא מבין למה לביבי אומרים שהוא לא ממש אחראי.
אז תסתכל יותר טוב, כי אין שום קשר בין הדברים.ואת הפיקוד הבכיר רוצים להכניס לכלא.
זה נראה לי איפה ואיפה
מי שחימש את החמאס לא יכול לטעון לאחריות מיניסטריאלית.הסברתי ואסביר שוב בעם ה 1000.
לא תפקידו להיות זה שבפועל שומר על הגבול ונלחם במחבלים, הוא קובע מדיניות ויש לו בניגוד לראשי הבטחון במקרה הזה אחריות מיניסטרילית לא ישירה.
אחריות ישירה זו העמדה לדין
אחריות מיניסטריאלית זה משפט הבוחר בקלפי
הבגץ חייב את המדינה להעביר את הכסף. אחרת היו הרי עתירות שאין שם כסף ושמתפתח משבר הומניטרי.מי שחימש את החמאס לא יכול לטעון לאחריות מיניסטריאלית.
אין קשר, אם הצבא היה ערוך על הגבול ואם השב"כ והמודיעין היו מנחים את הצבא הנחיות מתאימות החמאס לא היה פולש.מי שחימש את החמאס לא יכול לטעון לאחריות מיניסטריאלית.
ה- .AKA ,C.M מר 7/10, אחראי לבדו ל- 7/10.אין קשר, אם הצבא היה ערוך על הגבול ואם השב"כ והמודיעין היו מנחים את הצבא הנחיות מתאימות החמאס לא היה פולש.
רוחו של המפקד האלוף גולן?ה- .AKA ,C.M מר 7/10, אחראי לבדו ל- 7/10.
"רוח המפקד" חלחלה לכל הרבדים..
הפירצה קוראת לגנב, זה שהחמאס מורתע זאת לא סיבה להפקיר את הגבול מעולם, החמאס מורתע זה לא כמו החמאס הפכו לפינלנדים או מקסיקנים ורוצים לפתור הכול בדרכי נועם.ה- .AKA ,C.M מר 7/10, אחראי לבדו ל- 7/10.
"רוח המפקד" חלחלה לכל הרבדים...
ואם לא היינו מממנים את חיזוק החמאס השמירה עליו והכנתו לתקיפה,הוא לא היה פולש.אין קשר, אם הצבא היה ערוך על הגבול ואם השב"כ והמודיעין היו מנחים את הצבא הנחיות מתאימות החמאס לא היה פולש.
ההזנחה והשינה בשמירה היא בת כמה שנים! ולמה אני אומר זאת??ואם לא היינו מממנים את חיזוק החמאס השמירה עליו והכנתו לתקיפה,הוא לא היה פולש.
אין שום קשר חמאס חמוש או לא, רמטכ"ל צריך לשמור על גבולות המדינה עם חייליו.מי שחימש את החמאס לא יכול לטעון לאחריות מיניסטריאלית.
הוא העביר להם כסף, זה שהוא היה צריך לדעת שהם מתחמשים בכסף הזה זה סיפור אחר, זה שונה לגמרי מאלה שחימשו את המשטרה הפלסטינית שהצטרפה לכוחות הטרור גם באירועי מנהרת הכותל ובעיקר במלחמת אוסלו.מי שחימש את החמאס לא יכול לטעון לאחריות מיניסטריאלית.
חלוקה נאה חילקת, בין אופי האחריות להליך המתחייב בגינה, רק הואל נא להסביר מאיזה מחוזות בדיוק לקחת את זה. יודע מה ? לצורך הדיון לוקח את האבחנה שלך כנשענת על משהו מעבר לדמיון הפורה ומניח שאכן כך הוא, ישיר זה העמדה לדין מיניסטריאלי זה בבחירות ונראה מה יהיה. היתה ועדת חקירה ממלכתית שחקרה ביסודיות את אסון מירון בו מצאו את מותם ארבעים וחמישה בני אדם. בין מסקנותיה היתה הקביעה שנתניהו אחראי אישית לאסון, לא מיניסטריאלית ולא נעליים, אז מתי במטותא המשפט, אחינו היקר.הסברתי ואסביר שוב בעם ה 1000.
לא תפקידו להיות זה שבפועל שומר על הגבול ונלחם במחבלים, הוא קובע מדיניות ויש לו בניגוד לראשי הבטחון במקרה הזה אחריות מיניסטרילית לא ישירה.
אחריות ישירה זו העמדה לדין
אחריות מיניסטריאלית זה משפט הבוחר בקלפי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.