שאלה/חידה --------->

high oak

New member
שאלה/חידה --------->

אם היום אפס מעלות צלזיוס ומחר יהיה קר פי שתיים מה תהיה הטמפרטורה מחר!!

מזכיר לי את האנלוגיה על חצי חינם

הסניף חצי חינם אם הוא מתהדר שהוא חצי חינם אז חינם = 0 וחצי של 0 זה עדיין 0. ז"א אפשר להכנס לסניף והכל חינם.

Ekrembo

New member
קר\חם נקבע ביחס לטמפ' החדר(נתון)

0= 20 מע' קור(20 מע' פחות מטמפ' החדר). אם מחר יהיה פי קר פי שתיים 20*2=40, ז"א 40 מעלות קור(40 מע' יותר מטמפ' החדר) משמע, -20 מעלות צלסיוס. איך הפתרון שלי?

Dark Muse

New member
מה אתם חושבים הרבה

תהפכו 0 צלזיוס לפרנייט תכפילו בשתיים ותחזירו לצלזיוס :\

Dark Muse

New member
סליחה

C = 0 זה F = 32 אז צריך להכפיל בשתיים אז צריך לדעת מה ה C של F = 0

Palass

New member
קלוין, פרנהייט

0 מעלות צלזיוס = 32 מעלות פרנהייט. 0 מעלות צלזיוס = 273 מעלות קלוין. כשקלוין ותלזיוס בעצם זא אותו הדבר רק שבגדירו 273 מעלות קלווין כאפס בשביל הנוחות.

ailag

New member
-=-=-

0 מעלות צלזיוס -> 273.15 קלווין -> כפול 2 = 546.3 קלווין -> 273.15 מעלות צלזיוס 0 מעלות צלזיוס -> 32 פרנהייט -> כפול 2 = 64 פרנהייט -> 17.78 מעלות צלזיוס. לא משנה? :) (לנסות גם עם רנקין? מה שכן, עם רומיר (?) (reaumur) זה באמת אותו דבר כמו צלזיוס -> 0)

Dark Muse

New member
אתה לא עושה טוב

אתה מכפיל את קלוין ופרנהייט!!! 32 פרנהייט = 0 אומרים לך שהצלזיוס הוא פי יותר קר (שזה יורד אז הנחתי ש32 פרנהייט אם ככה זה 0 ו 0 פרנהייט = 17.777- צלזיוס (כלומר פי שתיים קר) אבל שוב אולי אני טועה

Dark Muse

New member
אתה = את

מכפיל - מכפילה 32 פרנהייט = 0 צלזיוס פי 2 יותר קר זהו תיקנתי הכל אני מקווה סליחה שחשבתי שאת זכר

ailag

New member
אתה אמרת

"תהפכו 0 צלזיוס לפרנייט תכפילו בשתיים ותחזירו לצלזיוס " וכך עשיתי, ואז עשיתי את אותו דבר עם קלווין במקום פרנהייט. אתה בעצם הגעת למסקנה שהטמפרטורה (בכל סקאלה) תשאר זהה.

למעלה