שאלה חוצת סדרות

אילן די

New member
שאלה חוצת סדרות

מי לדעתכם הם 3 השחקנים הטובים ביותר בכל סדרות הטרק ? לאחר מחשבה מעמיקה : 1. פטריק סטיוארט - יש לי הרגשה שאני לא אהיה היחידי שאבחר בו לשחקן מס´ אחד בכל הסדרות. 2. רוברט פיקארדו - הדוקטור בוויאג´ר כמובן. האיש יודע לפרוט על רגשות בצורה נדירה, בין אם זה עצב או הומור. הוא מצחיק, הוא נודניק, הוא אהוב, דמות מצויינת לשחקן מצויין. 3. התלבטתי מאד בין מספר דמויות אבל לבסוף אני מכניס לרשימה הזו שחקן שלא מגלם דמות קבועה בצוות, אבל הוא שיחק במספיק פרקים כדי להיחשב שחקן סטאר טרק לדעתי. אני נותן את המקום השלישי לג´ון דה לאנסי, הרי הוא Q. דעות ? מחשבות ? דירוגים ?

שאלה קשה,

אני מכירה טוב רק את הסידרה המקורית, הדור הבא וויאג´ר ואלו הן ההחלטות: 1. פטריק סטיוארט. אין ספק שהוא שחקן מעולה, פשוט תענוג לראות אותו בכל מצב ובמיוחד בסרטים הוא מצטיין. 2. ברנט ספינר. התפקיד שלו די קשה לדעתי, והוא תמיד מצליח להעביר את התחושות המתאימות, את ה"רגשות", אף פעם לא שוכח את עצמו ומה הוא אמור להיות וחוץ מזה דבר שהרשים אותי: בסרט המרד כשהוא היה צריך ללכת ישר אל תוך אגם קפוא והוא עשה זאת בלי להסגיר כלום. פשוט ענק. 3. התלבטות בין לאונרד נימוי לוופי גולדברג לג´ון דה לאנסי לרוברט פיקארדו, אני חושבת שלאונרד נימוי זוכה, אבל כולם שחקנים מעולים שתרמו המון לסידרה בין אם בתפקיד קבוע או בתפקיד אורח.

קשה ביותר,

ויש לי איזשהו חסך בכל הנוגע לוויאג´ר, אז אני חושש שלא אכליל את צוות משתתפיו. 1. ברנט ספינר. לא יעזור, הרבה יותר קשה לשחק אנדרואיד מאשר קפטן דיקטטור. מה גם שספינר עושה את הדמות שלו הרבה יותר טוב. 2. טוב, אין מה לעשות - פטריק סטיוארט. 3. כאן התלבטתי בין ארמין צימרמן (קווארק) לבין השחקן שמשחק את גארק. שניהם שחקנים מ-ע-ו-ל-י-ם שעשו את התפקידים שלהם מצורה משכנעת ומצויינת. הבחירה שלי: גארק.

Chakotay

New member
אני כנראה יגיד

1.פאטריק סטויארט-הגדול מבולם אין כמוהו. 2.ג´ון דה לנסי- Q כנראה הדמות האהובה עלי איך אפשר שלא לאהוב את Q הידוע לשמצה. 3.פה היה לי קצת בעיה זה הוא ברנט ספינר או השחקן שמשחק את גארק הם שניהם שחקנים טובים ודמויות טובות ואיני יוכול לבחור

hirshfe

New member
אני חושב שזה לא פר

לבחור רק שלוש מרבית שחקני הסדרות השונות הם שחקנים טובים החל מדר מקוי וספוק מהיסרה המקורית כל הקאסט הקבוע של הדור הבא (חוץ מאולי ויל ויטון). כל הקאסט ללא יוטצא מן הכלל של DS9, כולל ג´´ק המעצבן, שתפקידו לעצבן. בוויאג´ר יש כמה שחקנים פחות טובים (בלנה טורס, קס וציקוטי - שהוא לדעתי השחקן הרע בכל הסדרות, הוא פשוט לא אמין) אבל הקאסט מעולה בסך הכל. לגבי הסידרה החדשה עוד קשה לקבוע אני יודע שאני לא אוהב את השחקן שמשחק את טרוויס. אבל ייתר הקאסט נפלא

אילן די

New member
זה כל היופי

להתלבט ולחשוב על זה באמת. אפילו שיש יותר מ-3 שאתה אוהב. לדעתי צ´יקוטה הוא בעצם רייקר עם קעקוע. אני לא אוהב אף אחד באנטרפרייז מלבד ט´פאל האלוהית וקצת את ארצ´ר וטריפ.

DDN

New member
הבחירות שלי

פאטריק סטיוארט באמת שחקן מצויין, והוא יקבל מקום שלישי אצלי. אני תמיד מעריך את השחקנים שמשחקים את ה"רעים" יותר. 1. השחקן של Q 2. השחקן של גול דוקאט. מה שמו? העביר לי את הדמות בצורה שממש קנתה אותי (אין פה הפתעה גדולה נכון?) 3. פטריק סטיוארט. וכמה שאני אוהב את סקוט באקולה כשחקן (על פועלו ב"זינוק לאתמול" וב"מרפי בראון") אני לא אוהב אותו כקפטן האנטרפרייז.

itstzar

New member
שאלה מאתגרת

אז אני פשוט אשתף אתכם בהתלבטויות שלי ונראה מה ייצא :) פטריק סטיוארט, שחקן מעולה בכל קנה מידה משרה סמכותיות כקפטן פיקארד ומה לעשות מולו כל שאר הקפטנים נראים ומתנהגים כמו ילדים. ברנט ספינר, על הנייר, קיבל את התפקיד הכי שבלוני והכי בנאלי - פינוקיו מודרני. אבל הוא מפיח בו רוח חיה, שלא לדבר על הפרקים בהם לור משתתף, הוא מצליח מצד אחד לעורר סימפמטיה לדאטה, ושנאה תהומית ללור ולמרות שיועים קשה לפעמים להאמין שזה אותו שחקן. לאונרד נימוי אם יש שחקן שפשוט מולבש על ספוק זה הוא, the good old spock עוד אפשר להאמין שבאמת וולקנים מסתובבים סביבנו (וזה היה הקישור לחג :) ) רוברט פיקארדו הדוקטור, האמת בהתחלה סתם עוד פינוקיו חוזרים על הגימיק של דאטה, אבל לא, לדוקטור כבר יש רגשות, כל הסאב-רוטינות של המוסר הוא כמו ילד שגדל לאט ופתאום מגלה שגם יש עולם מסביבו והוא רוצה למהר ולהספיק הכל ושוב אנחנו רואים את היופי שבדמות כשהיא מתעסקת עם הכפילים שלה (או בעצם המקור - תוכנת הדיאגנוסטיקה וצימרמן עצמו ג´רי ראיין בהתחלה חשבתי סתם בלונדינית עם חזה גדול שבאה להעלות את המורל והרייטינג, אבל ממש לא, ג´רי היא אמנם יפה אבל גם אופה, ושחקנית מדהימה, מעבר מבורג חסר רגשות לאישיות , ובפרקים מסוימים המעבר החד מדמות לדמות, (בפרק עם הפיצול אישיות או בפרק שבו הד"ר נכנס לה למעגלים) פשוט תאווה לעיניים :) ג´ון דה לאנסי Q Q ושוב פעם Q כמו ילד משועמם שנתנו לו לשחק עם העולם, עושה מה שבא לא ולא דופק חשבון לאף אחד אבל בכזו חינניות, פשוט אי אפשר לשנוא אותו, ארמין שימרמן קוורק, פרנגי אמיתי, שלא רוצה שידעו עד כמה בעצם הוא טוב לב, לוקח את הדמות where no ferengy has gone befor שחקני אנטרפרייז אני בכוונה לא מתייחס לדמויות מאנטרפרייז מהסיבה הפשוטה, אני עדיין לא יכול להתיחס אליה כשלמה כמו שאני יכול להתייחס לשאר הסדרות וזה פשוט לא יהיה פייר כלפיה, אבל מהעונה וחצי שכן ראיתי כבר אני יכול להגיד בוודאות שמדוקטור פלוקס - ג´ון בילינגסלי, הושי - לינדה פארק וכן, גם ט´פול, ג´ולין בלאלוק, אנחנו נשמע הרבה טוב אחרי כל זה צריך גם לבחור בסופו של דבר רק שלושה and the winners are: 1. ברנט ספינר - בתפקידו "דאטה". 2. פטריק סטיוארט - בתפקידו " קפטן ז´אן לוק פיקארד". 3. ג´ון דה לאנסי - בתפקידו "Q" כן אני מודה אני עדיין אוהב הרבה יותר את הדור הבא מאשר כל שאר הסדרות, אבל גם כל השאר מצויינות ולא שכחתי את שאר הדמויות פשוט אלא שרשמתי השאירו עלי את החותם הכי גדול :)

Esmena

New member
מודה ומתוודה,

אף פעם לא ידעתי לזהות כישרון מישחק. אני מספיק תמימה בשביל שהתסריט והכתיבה יקנו אותי והם גורמים לי לרכז בהם את כל תשומת ליבי. אני יודעת לזהות כישרון רק כשהוא מיתפרץ מולי לחלוטין- וזה קורה בשלושה מיקרים : א. הבן אדם נמצא מולי, והתסריט חובבני. ב. ואני רוצה ממנו משהו. ג.(הקלישאה): כשהוא חזק , מתפרץ ומכיל בו משהו יוצא דופן. לכן אני אסתפק רק בבחירה אחת: לואיס פלצ´ר( קאי וין)-(רגע שיא מתבקש, אחד נרגעיה הראשונים, בדה סירקל, על הגשר במינזר, מצליחה להמציא עלבונות לכל מישפט במסווה הכי מהוגן, נחמד ודודתי שיש. תמצית הדמות שלה עד לעונה שבע, למעשה:) בלי זקיפות גבות תמהות , בבקשה. יש סיבה שלזקיפתן, או לזה שהיא לא ברשימה של אף אחד מכם. משום שהיא מ-ע-צ-ב-נ-ת. אלוהים, היא יודעת לעצבן.כל כך יודעת לעצבן עד שקיבלה אוסקר על זה("קן הקוקייה").לא, לא שאני מחזיקה משהו מטקס שנתן איש קטן וזהוב לג´וליה רוברטס פעמיים,אבל היי, מי בכלל שאל אותי?

Esmena

New member
מרק אליימו מגלם את דוקאט.

ומסכימה בהחלט בקשר לבאקולה.

DDN

New member
את קאי ווין שכחתי.

כמו שאמרתי, רשע טוב (או טיפוס לא מובן) תמיד שחקן יותר טוב לדעתי. היא גם מסכנה, וגם משחקת אותה יפה. כל הכבוד שזכרת, ותודה.

בצל אל

New member
בעייה קשה. לבחור רק 3??

טוב נו. מקום ראשון ברנט ספיינר. אני חושב שאף אחד לא יחלוק על איכויות המשחק יוצאות הדופן של האיש. בכל קנה מידה. מהבודדים שאפשר לאהוב החל מההתחלה (יש כמה דמויות שלוקח להן זמן למצוא את עצמן בסדרה). מקום שני - תיקו. ג´רי ראיין ורוברט פיקארדו. כל מילה מיותרת. מקום שלישי - פטריק סטיוארט. כי הוא ביחד עם ספיינר עשו מהדור הבא את מה שהיא. אז תגידו שאני בנאלי. אז מה!

טים ג

New member
ניסיתי לדרג את השחקנים, אבל

אני לא יכול. אני אוהב את כולם, ואם אני אגיד שמישהו משחק יותר טוב מהשני, אני לא אוכל לסלוח לעצמי, שאמרתי לשחקן כלשהו שהוא משחק פחות טוב מהשני. אני אוהב את כולם

n i v1

New member
אחלה שאלה

השרשור הכי טוב שהיה פה באחרונה- באחריות הכי טובים? שחקנים ראשיים: סטיוארט ספיינר ברוקס ראיין+פיקארדו שחקני משנה: דה לאנסי גארק+דוקאט קולם מיני (הנהדר באמת והחשוב כל כך) בלאלוק שחקני משנה דרגה שנייה: ג´פרי קומבס {הסנג´ר של הפאונדרס, הכחול עם האנטנות (מי שלא מכיר, שיסתכל באתר שלי)} מישל פורבס (רו לארן) רום

Bajoran Preist

New member
הממ...

אני לא הולך לדרג, לא מסוגל, אבל בשליפה מהירה מהמותן של שחקנים שהרשימו אותי נמצאים ג´פרי קומבס(תודה על רענון הזכרון ועל הראיון, ניב!), הדוקטור, Q, ארמין שימרמן הלא הוא קווארק, גארק, דוקאט, לסיסקו היו רגעים גדולים(Far byond the stars!), ועוד רבים וטובים... אני חושב ששאלה יותר מתבקשת תהייה מי הם השחקנים הגרועים! אבל בעצם, עזבו, תהייה פה מלחמת עולם...

אילן די

New member
דווקא רעיון מעניין ../images/Emo13.gif

בתנאי שלא יהיה קשה רגשית לאנשים להתעלם מהדמויות ולהתרכז בשחקנים.

אני בעד דווקא,

כאילו, עם כל הכבוד לכל השחקנים, יש שחקנים פחות טובים ואפשר לדרג אותם, השאלה היא אם לא תתחיל כאן מלחמה באמת ושימוש אקססיבי באיקונים של הזעם והכעס... מה אתם אומרים?

מממ....אוקי:

השחקנים הפחות טובים (לא גרועים, רק פחות טובים!): -זה שמשחק את צ´קוטיי, הדמות שלו שטוחה, לא מובנת כ"כ, אין ייחוד לדמות. פשוט אין יותר מידי תועלת בו, וזה המשחק של השחקן שגרם לכך. -זו שמשחקת את בלאנה טורס, הדמות שלה רגילה לחלוטין, היא לא מצטיינת בפיתוח דמות או בקטעי משחק מעולים, פשוט לא מעניינת. -הייתי רושמת את זה שמשחק את טום פאריס, או את הארי, אבל הואיל וכבר ירדתי מספיק על ויאג´ר אני אלך על הדור הבא שם אני חושבת שאבחר בעונה הראשונה את מרינה סירטיס: "captain, I sense something" בשאר העונות היא כבר יותר בסדר, ורק בגלל שווסלי ת´כלס לא שחקן נוראי זו הדמות שמעצבנת (למעשה אני חושבת שהוא שחקן טוב, ע"ע: "אני והחבר´ה") אני לא אבחר בו. טוב אז שחקן שלישי לא טוב-אין מה לעשות, מויאג´ר:טום או קים? שניהם אותו דבר...

למעלה