שאלה חדשה

עידו17

New member
שאלה חדשה

השאלה, בהשראת isalfaty, שהביא לי את הרעיון: כמה מרדפים זכורים לכם בסידרה? אני זוכר לפחות ארבע מקרים שרדפו אחרי ניומן לבד, ועוד חמישה מרדפים אחרי דמויות אחרות. נראה אתכם...

tzimi

New member
מממממ...

1. ג´רי רודף אחרי ניומן בגלל שעזר לקרמר עם פאם. 2. ג´רי וקרמר רודפים אחרי ניומן בגלל שניסה לרמות במשחק ההשתלטות על העולם. 3. ג´רי רודף אחרי ניומן ומוריד לו את כל השערות. 4. ניומן ניסה להתחיל עם מישהי על ידי תרגיל מישוש החולצה, היא קראה לאיזה ג´וני (הבעל שלה אולי) שרדף אחריו. 5. ניומן "הלוויתן הלבן" בורח מהמשטרה. 6. קרמר בורח מבוב וסדריק במצעד האיידס. 7. קרמר בורח מבוב סדריק במצעד הפוטו ריקני. 8. ג´ורג ואיש זקן שהוא פגע בו במרדף בכיסאות גלגלים. 9. ג´רי (רודף\עוקב) אחרי הבחורה שפגעה באוטו וברחה. 10. הילדים מהקארטה רודפים אחרי קרמר. 11. חבורת שחקנים רודפת אחרי ג´רי וג´ורג אחרי שג´ורג נתקל בבט מידלר במשחק הבייסבול. 12. ג´רי וג´ורג בורחים מאנשי העיירה של הילד בבועה. 13. ג´ורג´ בורח מכנופיית ואן ביורן. 14. בפקדון הבקבוקים - הזקן מהחווה מנסה להרוג את ניומן...נחשב לרדיפה? (ניומן הרי בורח...)

עידו17

New member
וואו!!!

סחתיין!!! העלית כמה שלא חשבתי עליהם, אבל במחשבה שניה, יש לי לפחות שבעה מרדפים נוספים. ולגבי האחרון שלך - כשחוואי זקן מנסה לירות בך ברובה ואתה בורח - זה מרדף!!!

tzimi

New member
../images/Emo13.gifועוד אחד...

כששני בריונים מעירים על המגפיים של ג´רי אחרי שג´ורג´ זרק אותו מהאוטו והוא מנסה לברוח...

tuchi

New member
הממ...

בסופ נאצי ג´רי וקרמר בורחים מסדריק ובוב...("בעצם דיברנו אחד עם השני...")

עידו17

New member
אנשים איפה אתם?

עולים לי עוד ועוד מרדפים - יש לי כבר תשעה נוספים! נו.... רמז לשלושה לפחות: גם חיות יכולות להיות מעורבות.

tzimi

New member
עוד שלושה../images/Emo3.gif

קרמר משחרר את הכלב ביופורד על ניומן אחרי שאכל את המקנה האחרון כלבים רודפים אחרי איליין כי יש לה בשר בכיסים של המעיל קרמר וניומן רודפים אחרי המכונאי שגנב לג´רי את האוטו בפיקדון הבקבוקים

tzimi

New member
ומה עם הקטע

שג´רי מדמיין שאנשי הכבלים הרוסיים הם סוכנים חשאיים ומנסה לברוח מהדירה בעוד הם יורים בו?? נחשב?

capsl0ck

New member
עוד אחד:

(אני לא בטוח...) בפרק עם הריקשות שקריימר עוזב את ניומן להתגלגל במורד הרחוב ובורח...

עידו17

New member
אנשי כבלים רוסיים...?

TZIMI תזכיר לי... לcapslOck - לא הייתי קורא לזה מרדף, קרמר לא בורח מאף אחד, הוא סתם נבהל מזה שניומן ´ברח´ לו ונעלם כדי לטשטש עקבות. אתם משתפרים אבל יש עוד...

tzimi

New member
בפרק The Baby Shower

כשקרמר משכנע את ג´רי להתקין כבלים פיראטיים ולקלוט את כל המשחקים... אנשי הכבלים הרוסיים הגיעו באמצע מסיבת הלידה שאיליין עשתה בדירה של ג´רי כשהוא היה מחוץ לעיר ג´רי בינתיים חלם במטוס על שאנשי הכבלים הם בעצם סוכנים חשאיים וזה מזכיר לי עוד מרדף, קרמר בורח מאיש הכבלים השמן של Plaza Cable - זה היה מצחיק

tuchi

New member
האא....

גם אני לא הבנתי על מה אתה מדבר.... קרמר ברח מהדוורים גם, לא?

tzimi

New member
נראה לי, כשהוא נלחם בדואר הזבל

ועוד כמה: קרמר מנסה לברוח מרקל וולש האלימה התיירים הגרמניים רודפים אחרי קרמר (הם חשבו שהוא שדד את ג´ורג´) בפרק האופרה, איליין מרססת לג´ו דבולה מטהר פה בריח דובדבנים ונמלטת מהדירה, מאוחר יותר באותו פרק היא וג´רי מגלים שהוא הליצן באופרה ובורחים... בניה רודף אחרי החבר האנגלי של איליין כי הוא לובש את הארמני שלו ראסל ועוד כמה מגרין פיס מנסים להימלט מהיורים עליהם בלב ים

עידו17

New member
אוקיי, נמאס לי, אני משתתף גם

הכלבים שרודפים אחרי איליין (לאחר שג´רי החביא בשר בכיסים) הנץ דורף אחרי הסנאי עם הפרוסטטה (בפרק עם המרב גריפין שואו) ג´ורג´ במרדף מתוחכם אחרי הלייזר-גיי (בפרק עם הפורטו ריקן דיי) קרמר וניומן במרדף אחרי המכונאי שגנב לג´רי את הרכב (ולאיליין את המקלות) קרמר בורח מהמשטרה בלוס אנג´לס (בפרק "המפתחות") קרמר בורח מכנופיית ואן-ביורן (ואם הזכירו את זה, אז ג´ורג´ בורח מהכנופייה) אחד שרדף אחרי קרמר ורצה את המעיל שלו בחזרה (כשאיליין עושה את המבחן בדירה של ג´רי) עוד אחד שקרמר צועק עליו מהחלון של ג´רי (I WANT TO SEE U COME HERE AND SAY THAT TO MY FACE)

tzimi

New member
מממ...../images/Emo108.gif

הכלבים אחרי איליין - הזכרתי
קרמר וניומן אחרי המכונאי - הזכרתי... הזכרתי את ג´ורג´ שבורח מכנופיית ואן ביורן, את קרמר לא הזכרתי כי הוא לא ממש ברח - הוא הספיק לעשות "8" עם האצבעות והם עזבו אותו...לא ידעתי אם זה נחשב

tuchi

New member
הממ...

ג´ורג´ אחרי אחד שהוא חושב שהוא עשה לו את האצבע..

עידו17

New member
עוד אחד...

החבר הבריטי של איליין אחרי קני בניה (או יותר נכון - אחרי החליפה של קני בניה)

johny_abola

New member
ומה עם...

המרדף מכוניות משטרה, סטייל או ג´יי סימפסון, אחרי קריימר והחבר שלו שחשוד ברצח בעקבות משחק גולף? ומה עם המרדף אחרי האוטו של ג´רי (אני לא זוכר בדיוק, אבל נראה לי שקיימר וניומן רודפים אחרי מישהו שלקח לו את הרכב)

למעלה