שאלה חדשה

עידו17

New member
שאלה חדשה

מצטער, שטיח, מסתבר שהשאלה שלך גדולה עלינו. בכלל, אני הייתי ממליץ בחום להרחיק אותך מכל סקר בפורום הזה, אבל אתה הרי עדיין צבוע בכחול אז לא נעים... שאלה חדשה, לטובת המשך השרשור הקודם: איך קראו לחתולה של המלצר שפוטר מהמסעדה בגלל ג´ורג´?

Carpet Crawler

New member
טוב... אז בשביל הפרוטוקול

התשובה לשאלה שלי היא בפרק השני בעונה השלישית, "האמת", בו ג´רי עובר ביקורת חשבונות והחברה של ג´ורג´ שקשורה לזה אמורה לעזור לו. ג´ורג´ מחליט דווקא אז להפרד ממנה ולהגיד לה את האמת על מה שהוא חושב עליה - התוצאה: היא מגיעה למוסד לחולי נפש. i´ve driven women to lesbianism bofore, but never to a mental hospital ... גם את התשובה לשאלה שלך אני יודע, אבל אני אשאיר למישהו אחר. נעשה עסק: אני עונה רק אם אף אחד אחר לא יודע. דיל? זוחל השטיח, מתפשר.

laughter19

New member
אוקי יש לי אחד

בפרק הPARADE של קוסטה ריקו מנו את החבורה שהלכה אחרי איליין אגב גם אני עדיין פה מדי פעם
(אייסי במחשב משני)

עידו17

New member
פורטו-ריקן דיי כמובן

החבורה, למירב זכרוני: אם חד-הורית לא נשואה כומר ואשתו איזה לחוץ מכוער שנראה כמו ווירד אל ינקוביץ´, שמתמזמז קצת עם איליין

עידו17

New member
אם אף אחד לא מתקן/מוסיף...

אני אמור להסיק שהתשובה שלי נכונה? לפחות חלקית, נראה לי שכן, אז אני אשאל: מיהן שתי הדמויות בסידרה שנקראו בארי, באיזה הקשר ובאילו פרקים?

עידו17

New member
טוב נו, הנה התשובה

שתי הדמויות שנקראו בארי בסידרה היו רואה החשבון שהסניף באף שקרמר צילם בשירותים, והדמות השנייה היתה... השימפנזה שקרמר זרק עליו בננה.

IC4

New member
HAHAHA ! ענק !!!!

להזכר בדמות הקוף
! הייתי שואל בתגובה איך קראו לכלב שקרמר לקח את התרופות שלו אבל זה קל מדי קשה לי לחשוב על משהו קשה טוב נו נתפשר על משהו קל ON THE ACCOUNT OF "שיט שכחתי" אני אקווה לשאול אותכם: איך קוראים למוכר בחנות הטניס שהמליץ לג´רי על מטקה מיוחדת למרות שבאותה מידה יכל לשחק עם בול עץ?

עידו17

New member
מילוש

דרך אגב, לאיזה כלב קרמר לקח את התרופות??? אולי אתה מתכוון לחתול שג´רי לקח לו את המשחה נגד פטריות? אם כן, השם הוא בונקרס.

עידו17

New member
אפרופו קופים, שאלה קלה -

פרט לבארי, מי הקוף המפורסם הנוסף שהוזכר בסידרה, ומה היה כל כך מיוחד בו?

Carpet Crawler

New member
קוקו, הקוף שקורא את שפת הסימנים

והכלב עם התרופות נדמה לי סמאקרס

עידו17

New member
לפחות שני מקרים

כשג´רי מגיע לסוכנות לקנות מכונית מפאדי, יש קטע שהם מתחילים לדבר על הקוף הזה ששניהם ראו בטלוויזיה. (פאדי: THAT´S MONKEY´S ALRIGHT, HI-FIVE), וקטע נוסף בפרק שג´ורג´ מחליט להיות טי-בון ומישהו במשרד גונב לו את השם, הכינוי הבא שהוא מקבל הוא "קוקו", בגלל שכשהוא כועס הוא משתולל כמו קוף.

למעלה