שאלה ו ... היי , האם ניתן לקנות את האלבום בייבי עוד פעם אחת במחיר מצחיק (לא צרוב!) עם העטיפה והכל ?
F focus3 New member 17/8/03 #1 שאלה ו ... היי , האם ניתן לקנות את האלבום בייבי עוד פעם אחת במחיר מצחיק (לא צרוב!) עם העטיפה והכל ?
S slave4brit New member 17/8/03 #2 ../images/Emo42.gifמחיר מצחיק../images/Emo35.gif תלך לחנות דיסקים...תן חיוך של מיליון דולר ותקבל דיסק...
../images/Emo42.gifמחיר מצחיק../images/Emo35.gif תלך לחנות דיסקים...תן חיוך של מיליון דולר ותקבל דיסק...
D Dream within a Dream New member 17/8/03 #5 ../images/Emo41.gifשכחת משהו.. צריך גם לשלם.. לדעתי המחיר של בייבי אמור להיות נמוך.. כבר עברו 4 שנים, לא נראה לי שהוא עולה עדיין 81 ש"ח..
../images/Emo41.gifשכחת משהו.. צריך גם לשלם.. לדעתי המחיר של בייבי אמור להיות נמוך.. כבר עברו 4 שנים, לא נראה לי שהוא עולה עדיין 81 ש"ח..
S slave4brit New member 17/8/03 #6 ../images/Emo42.gifלא... אצלי, בקניון חולון בצליל זה עולה 92 ש"ח.... אני אם כבר..יש את החנות דיסק סנטר (הדיזי סנטר ) ושם יש דיסקים ממש זולים. אני קניתי שם את בייבי ואופס ב-50 איץ'...(אבל זה היה מבצע..)
../images/Emo42.gifלא... אצלי, בקניון חולון בצליל זה עולה 92 ש"ח.... אני אם כבר..יש את החנות דיסק סנטר (הדיזי סנטר ) ושם יש דיסקים ממש זולים. אני קניתי שם את בייבי ואופס ב-50 איץ'...(אבל זה היה מבצע..)
D Dream within a Dream New member 17/8/03 #7 ../images/Emo41.gifמה 92../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif דיסק חדש עולה בסביבות 80 ש"ח..
S slave4brit New member 18/8/03 #8 ../images/Emo42.gifאתה מוזמן לקפוץ לקניון חולון לבדוק את המחירים... עלי
D Dream within a Dream New member 18/8/03 #9 ../images/Emo41.gifזה קניון משעמם../images/Emo70.gif וזה לא כל כך מעניין אותי המחיר של הדיסק.. אבל בא לי ואם זה עליך, אז תעשה משלוח אלי הביתה.. תודה
../images/Emo41.gifזה קניון משעמם../images/Emo70.gif וזה לא כל כך מעניין אותי המחיר של הדיסק.. אבל בא לי ואם זה עליך, אז תעשה משלוח אלי הביתה.. תודה
S slave4brit New member 18/8/03 #10 ../images/Emo42.gifמאמי...אתה תקבל משלוח של נעל לי יש פתגם משלי: "אם מוחמד לא בא אל ההר, ההר לא יבוא אל מוחמד" אור-מוחמד מוחמד-אור
../images/Emo42.gifמאמי...אתה תקבל משלוח של נעל לי יש פתגם משלי: "אם מוחמד לא בא אל ההר, ההר לא יבוא אל מוחמד" אור-מוחמד מוחמד-אור
D Dream within a Dream New member 18/8/03 #11 ../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif כל כך לא מצחיק..../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif
S slave4brit New member 18/8/03 #12 ../images/Emo42.gif../images/Emo7.gif אור...חטאתי פשעתי, סלח לי חחח..יש סיכוי
T TetiBETTY New member 18/8/03 #13 יש בכפ"ס..... חנות שנקראת דיסקסט,דיסקים יד שניה,אבל ממש חדשים. חברה שלי קנתה את בלק&בלו של בקסטריט ב 20 ש"ח.... ואת אופס קניתי ב 20 ש"ח..קיצר...שווה...זה על רח' וייצמן....
יש בכפ"ס..... חנות שנקראת דיסקסט,דיסקים יד שניה,אבל ממש חדשים. חברה שלי קנתה את בלק&בלו של בקסטריט ב 20 ש"ח.... ואת אופס קניתי ב 20 ש"ח..קיצר...שווה...זה על רח' וייצמן....
F focus3 New member 25/8/03 #14 הזמנת דיסק האם אני יכול להזמין ממכם את הדיסק שעולה 20 ש"ח ? (תקבלי בונוס של 5 ש"ח = 25 ש"ח) ?