שאלה ותעתיק שֵם:

Boojie

New member
אה, וזכרתי שהיה דיון בנושא בעבר,

שעסק דווקא בגו, אבל באותו רעיון. מוזכר שם שאתר האקדמיה מדבר על "מקדם" (אבל אני בספק אם מישהו יבין את המילה הזאת), וגם עלתה המילה "מגבלה". אגב, בניגוד למה שנאמר בדיון, ככל שאני יודעת המילה handicap לא נובעת מזה שמתייחסים לאחד השחקנים כאילו הוא מוגבל, אלא להפך, ה-handicap הוא המגבלה שהחזק יותר משית על עצמו.

תודה. אז מה,

הוא רוצה לשמור על יתרון מראש של שלוש נקודות ??? מדובר בראש עיר בעיר קטנה, שמשחק עם חבר, ושניהם נוטים לרמות זה את זה בהזזת כדורים כדי לשפר את מצבם.

Fanja

New member
נראה ש

הוא זכה בשלוש נקודות מלכתחילה והוא המשיך במשחק כשהוא שומר על היתרון הזה. כלומר, היתרון היה רק בזכות נקודות-היתרון -מראש, לא בזכות משחקו המצוין. אולי ?

נו, אז הנה בדיחה להתחיל את היום:

(הבדיחה באנגלית): איש עשיר אחד נוסע בקדילאק, ועוצר בתחנת הדלק לתדלוק. על מחזיק המפתחות שלו תלוי T של גולף, (שזה הנעץ עליו שמים את הכדור לפני שמעיפים אותו). המתדלק שואל אותו מה זה, והאיש עונה:
this? this is something to put my balls on when I drive.​
(ויש לומר, ש -drive היא המכה בגולף). עונה המתדלק:
Jee! these guys in Caddilac really think of everything!​

Fanja

New member
../images/Emo6.gif אם כבר off אז גם לי יש אחת

An old rancher died, leaving everything to his devoted wife. Needing help, she decided to advertise for a ranch hand. Only two men applied. One was gay and the other was a drunk. She thought about it and hired the gay guy, figuring it would be safer to have him around. He proved to be a hard worker who put in long hours and knew a lot about ranching. To reward his good work she let him have the night off to go into town for some fun. Later that night he returned to the ranch house. Halfway to his room, he saw the woman standing beside the fireplace, a glass of wine in her hand. She called him over. "Unbutton my blouse and take it off", she ordered. Trembling, he did so. "Now take off my boots", she said. "Now my socks". The hired man complied. "Now take off my skirt". He unzipped it. "Now take off my bra". He did as he was told. "Now take off my panties". He slowly pulled them down. She fixed him with a determined gaze and said, "If you ever wear my clothes into town again, you're fired."​

חבר'ה...סליחה שאני מתערב

אבל נראה לי ש אתם טועים בהבנת המושג handicap. handicap הוא פשוט דרוג של גולפאים חובבים - כמה חבטות מעל התקן בממוצע לוקח לך לסיים מסלול. הנדיקאפ של 3 הוא בהחלט ממוצע גבוה (ההנדיקאפ הגבוה ביותר הוא 0) ולכן האיש בסיפור שלך רוצה לשמור עליו. אני יודע שברוב הטורנירים בעולם - אם יש לך הנדיקאפ של פחות מ-2 יתנו לך להשתתף בשלב הראשון. בקשר לתרגום אני לא כל כך בטוח...מחיפוש מהיר בגוגל מצאתי את המאמר הזה שאולי יעזור לך: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=301069&sw=%E2%E5%EC%F3

Fanja

New member
מה זה סליחה? טוב שאתה מתערב!

אנחנו רק העלינו השערות.

למעלה