שאלה! ותענו את האמת!

ysofer

New member
שאלה! ותענו את האמת!

מה המהירות הכי גבוהה שהגעתם אליה? ועם איזה רכב???

ac cobra

New member
טוב

לי עוד אין רשיון עב בעוד שנתיים יהיה אבל אבא שלי הגיע ל180 קמ"ש על אופל אסטרה 2.2 בגרמניה וקיבל על זה קנס אז זה בדוק והוא עשה גם 170 קמ"ש של סוקדה פליסיה מי היה מאמין ??? וגם את זה בגרמניה וזהו

CtrlZ

New member
לא הרבה אבל אני עוד ילד...

בירידה ממבשרת ציון לכיוון תל אביב עשיתי 160 עם יונדאי לנטרה1.6

מצמץ

New member
אז ככה..

בארץ אף פעם לא עברתי את ה 140 קמ"ש כי לא היה לי צורך בכך (מדגיש צורך לא רצון). ונסעתי ונהגתי בחו"ל בהרבה מכוניות שונות מעל ל200 קמ"ש, כמה בדיוק אני לא יודע כי זה פשוט לא עניין אותי, כשאתה יכול לנסוע ב911, RS4 ,M וכדומה, מהירות מירבית זה פשוט לא מעניין אותך ואתה מתרכז ונהנה באיך שהאוטו נוסע (אל תשכח שככול שאתה נוסע מהר יותר כך גם היעד מתקרב יותר...ועדיף לנהוג לאט יותר בשביל שהחוויה תמשיך יותר
)

twingo

New member
210 קמ"ש עם גולף דור 4 שהמהירות...

הסופית שלה הוא 197 קמ"ש... טוב שיש אוטובאנים ארוכים...
זה היה, אגב, באיטליה.

teen17

New member
130 עם סקודה אוטביה

הגעתי עם האוטו של המורה לנהיגה שלי בכביש חיפה תל אביב למהירות של 130 קמ"ש בסקודה אוקטביה טורבו דיזל. עם בן דוד שלי הגעתי בכביש בצפון למהירות של 180 עם פאסאט טורבו 1.8. דרך אגב, מה זה גולף דור 4? זה הגולף החדשות שיש אצלינו בארץ?

twingo

New member
כן.

זו הגולף הנוכחית, עם מנוע 1.6 16 שסתומים ותיבה ידנית.

dw2322

New member
כן

דור1 בערך בשנים 75-83, מכונית מהפכנית (היה בגאז´? היה), אחת החשובות של שנות ה-70, מחליפה את החיפושית האלמותית ומצילה את פולקסווגן. דור2, 84-92 בערך. זה הדור שבגללו גולף מתקשרת עם איכות. גם היום תמצא כאלה במצב פנימי מצויין. דור3. 93 עד לפני שנתיים בערך, ועכשיו ישנו דור 4, שהביא איכות בנייה גבוהה (א-לה-מרצדס) גם לפלח הקומפקטי.

pomelit

New member
זה נחמד להגיע עם האוטו של המורה

לנהיגה ל 130...
מעניין לאיזה מהירויות הוא מגיע כשזה לא בשיעור. הלו????? שיעור נהיגה?? לא אמורים לנהוג לפי החוק? am i missing something?

נא לקנא (לא בגלל המהירות...) ../images/Emo3.gif

נסעתי עשרות פעמים במכוניות האלה (פשוט יש לנו במשפחה אחת בשחור ואחת כספוה מטאלית), אבל המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה 180 - שזה לא הכי בשמים אבל זה גם משהו לא? אני. נ.ב המכונית אגב היא היגואר דייימלר סנטורי הארוכה והיפיפיה!!!

© DrorZi

New member
140 עם אפסילון

נו באמת : א. כבר עברנו את השאלות האלה ב IOL זצ"ל ב. זו ממש לא שאלה מעניינת מה זה משנה עם נסעתי 200 או 220 ומה זה משנה באיזה אוטו, ניתן לך F50 ומסלול המראה תגיע ל 330, תהיה מרוצה ? אני לא, לנהוג בקו ישר כל אחד יכול, תחזיק את ההגה ישר ותן גז. אני היתי לוקח את הפרארי לכבישים שגם היא לא היתה מגיעה אפילו לא ל 200. ואז רואים מה האוטו מסוגל ויותר מזה, למה הנהג מסוגל. ומנגד עומדים אלה שיודעים לנהוג בקו ישר, לוקחים את ה 330CI של אבא לנמיר והורגים את החברים הכי טובים שלהם. אז תעשו טובה ותרדו מהשאלה הזו כי היא דבילית ומראה רק על בורות לדעתי (וחס וחלילה בלי לפגוע בשואל או בעונים)
דרור זי, הולך לתת לעצמו כותרת על זה

pomelit

New member
בינינו... עדיף כאלה שיודעים

לנהוג ישר על פני אלה שלא יודעים לעשות את זה. *מכירה מישהו עם אוטו חדש שפגש אחד שלא ידע ליסוע ישר, וזה לא היה נעים*

B.M.F

New member
מאך 3

בציפור השחורה - מכלי הרכב מהירים ביותר בהיסטוריה.

be_roo

New member
2.5 קמ"ש עם עגלת סופר (היתה מלאה)

שלדת קו-אופ, הנעה אחורית, מנוע מ-77, היגוי אחורי אקטיבי

למעלה