שאלה ותמונות

mazoneli

New member
אומרים המומחים שהוא "שומע

את התולעת מכרסמת בעץ, לכן גם הם מחוררים צינורות טפטוף בגלל המים הזורמים שיוצרים בהם רעש שנשמע לו כמו תולעים.

Michelle1

New member
אני הייתי אומרת

ברוכים הבאים לנקרים.
בעיני זה תמיד כבוד גדול לחלוק עם כל היצורים את אותו העולם, ואם הם מרגישים בני בית אצלי, אני רואה זו כמחמאה, סימן שעשיתי משהו טוב בעולם הזה.

mazoneli

New member
איזה בני בית באו לאכול וברחו

בלי להשאר לקפה, לא הביאו מתנה והלכו נצלנים

טסונמי1

New member
הידעתם שמיבנה מוחו של הנקר

או עטיפת המוח שונה מאשר בציפורים אחרות? כדי לימנוע זעזועים תמידיים למוח מהויברציות של הקדיחות- ציפור יפה הנקר

סתימת חורים

מומלץ לסתום עם מלט או כל חומר אחר שמתייבש והופך לקשה על מנת לעזור לריקמת הקאלוס לסגור ולמלא את החללים בהצלחה

טסונמי1

New member
הבטון הוא לא כדי לעזור לריקמת

הקאלוס אלה כדי לתת עובי "בשר" לחלקים החלולים למניעת שבר- דווקא ניראה לי שהבטון שימלא את החללים יעצור את ריקמת הקלוס שבמשך הזמן מסוגלת ליסגור על פצעים

mazoneli

New member
ז"א שבמידה ואין חשש לשבר

עדיף פשוט לסתום את הפתח והטבע ישעשה את שלו

טסונמי1

New member
לדעתי כן- חיפשתי חומר טיפול וסתימות

חורים בעצים -לא מצאתי משהו ספציפי מילבד זה שים לב לעבודה של הקאלוס תצלום 1

טסונמי1

New member
ותצלום 3- מדובר על עץ פקאן

בתצלום ששלחתי לתוך תחילת השרשור שלך היה חור ענק החור ניסגר כימעט לגמרי גזמתי את הענף בתחילת החורף מיפחד לשבר -בדקתי נוצר קאלוס גם בתוך החור עצמו את החור ליסגור עים מישחה כדי לא לתת פתח לנקרים לקנן בו

בטון

נכון שהבטון נותן עובי "ובשר"ובעצם רקמת קאלוס דקה יותר בזמן קצר יותר תסגור את החור.בדוגמא ,שנתת רקמת הקאלוס סוגרת מימד אחד, עם הנקרים/סס הנמר יש גם את מימד העומק ולא רק את מימד השטח.הבטון אינו מהווה מכשול לרקמת הקאלוס הרקמה תכסה גם אותו.לגבי העומק יש רקמת העצה אני בספק אם רקמת הקאלוס תוכל לסגור גם את העומק.

טסונמי1

New member
אביא תצלום בשבוע הבא מאחת הגינות

שבו ריקמת קאלוס סוגרת לאט על שבר עמוק וגדול בעץ ערבה סגירת מינהרה עיי קאלוס זה ענין של זמן בסופו של דבר 2 הצדדים יפגשו והריקמה תיסגר-אים כי המקומות האלו תמיד יהו חלשים יותר

Rוני

New member
יש ארבעה מילוני מונחים

כל מה שרצית לדעת על גינון מזיקים ומחלות קקטוסים וסוקולנטים עצים ושיחים

למעלה