שאלה ועצה

yair18

New member
זה שאני אומר שהיהודים...

זה שאני אומר שהיהודים "יותר טובים" זה בדיוק כמו שאני יגיד שהבני אדם הם דרגה מעל בעלי החיים, ושבעלי החיים ברמה יותר גבוהה מצמחים ושהצמחים יותר מדומם, וזה גם הגיוני שיהיה כל מיני רמות בבריאה. אני מסכים איתך שבין גויים ויהודים פחות רואים הבדל לעומת הדוגמאות האחרות גם בזה יש הבדלים. וההשוואה בין ה"התנשאות" של היהודים לבין עמים אחרים שהחליטו שהם גזע-על לא נכונה, כל הם אמרו שבגלל שהם יותר טובים אז צריך להרוג את כל הפחותים מהם ואצלנו זה בדיוק הפוך, בגלל שאנחנו קיבלנו את התורה יש לנו יותר חובות, אנחנו "אור לגויים", ואנחנו לא דורשים דברים בגלל שאנחנו "הנבחרים".

זה לא משנה..

זה כמו שמישהו יגיד שהוא אוהב מרוקאים כי הם אנשים חמים יותר או יקבל לעבודה ייקה כי הם מסודרים ומאורגנים גם כשזה בצורה "חיובית" - זה עדיין הכללה למרות שאתה צודק, היהודים הם לא היחידים בקטע הזה, יש הרבה עמים שיש להם איזה תחושת גאווה על כל שאר העמים שמלווה אותם.. אני יכול להבין גם לאיזה צורך זה נועד ולפעמים זה חיובי אפילו (מאחד את הקבוצה) אבל זה עדיין לא הגיוני בעיניי.. זה פשוט צורך של קבוצות להרגיש "מיוחדות" גם אם זה לא נגד או בעד קבוצה מסויימת אלא "חובות" לעצמך - עצם הרעיון שבן אדם הוא שונה בגלל שהוא שייך לעם/גזע/עדה מסויימת הוא מכליל.. בכל מקרה ביקשו פה שאני אהיה נחמד.. אז אולי עדיף לא לדבר על הנושא הזה כי יש לנו דרכים שונות לראות את העולם.. בהקשר הזה לפחות..

white star

New member
../images/Emo54.gifאין דבר כזה לרפא הומואים

זה רק לגרום להם סבל, טראומה עצמית ולעודד את השנאה העצמית שלהם

a333

New member
איסור התורה לא נאמר על הומואים

כי הם אנוסים ואנוס רחמנא פטריה.הוא נאמר רק על סטרייטים שרוצים לטעום מהעניין.

DeliriousPurple

New member
אלוהים מקבל את כולם

לפי מה שידוע לי...דווקא עם ביסקסואלים זה לא מסתדר לו..פעם זה פעם זה..זה כמובן רק מה ששמעתי..ואתה מוזמן להתייחס לזה בעירבון מוגבל

../images/Emo26.gif

זוהי הפעם הרביעית שאני כותב כתגובה אלייך . בפעם האחרונה למשל , היתה הפסקת חשמל וזאת אחרי שורות רבות של טקסט . אולי ב"שמיים" לא רוצים שאני אעדכן אתכם במה שאני הולך לכתוב , אך אני מאפיין את מזלי , שור , מזל עקשן ובכל מחיר אעלה את הטקסט! מה שאני הולך לכתוב ישמע לכם מגוחך - הומואים לא אנוסים . -אברך יכול להסתגר בחדר וללמוד תורה בדבקות למשך שנים אם לא כל החיים עם נסיונות התגברות על מחשבות שליליות . מסופר על רב אחד שהיה יודע את כל הש"ס בע"פ ובאחד ממסיבות סיום גמר ש"ס שלמד , שאלו אותו שאלה והרב שכח את הקטע בתוס' . בעקבות ששכח את הקטע , הוא קם ממקומו והלך ללמוד בחדר במשך 7 שנים (אם אני לא טועה) תורה . לאחר 7 שנות לימוד , שהיה בטוח שזוכר הכל , חזר לשגרה רגילה בישיבה . בעבר היו לי מחשבות רציניות ללימוד תורה בהתמדה ודבקות . היום אני אפילו לא בכיון.. אך בזכות פעם , לפחות אני יודע ויכול ליעץ . הסיפור הוא דוגמא אחת לעשרות סיפורים . לשמוע סיפורים אלו מתקבל בהבנה כשחושבים שזאת היתה בתקופה של פעם , הקדמונים , אז ... לחשוב שכיום ואפילו אחד מכם יעשה זאת , לא תרצו לקבל את זה על הדעת או שזה מזעזע (אם לוקחים את העניין ברצינות) . אך לפני שאתם מגיבים תגובות חריפות נגדי , דעו שזה אפשרי! עוד עניין - אני זוכר כשלמדתי לבגרות בתנ"ך , במפרשים היה הסבר על יפה תואר . אם אני לא טועה , זה היה דוד המלך שהיה יפה תואר ..עיניים..וכו' . אני התחלתי לדמיין את זה וזה גרם לי לדמיין אותו ולחשוב כל מיני מחשבות על זה . . אתם יודעים למה אני מתכוון . אך עדיין זה עדיף מאשר להיות בישיבה ולראות אברכים יפים שיתחילו לעורר בכם מחשבות ... אם זאת , תמיד אפשר בחדר וגם מחוץ לה, בישיבה , לבכות לאבא שבשמיים ברגעים הקריטיים (וגם לא ברגעים הקריטיים) על הנסיונות התגברות מחשבות ופנטזיות על בני אדם שאתם חושקים . לבכות ולחשוב שזה בשבילו, אתם מקריבים עצמכם בשבילו , לתורה שלו , 'אדם לעמל יולד'! כמו שקראתם , הומואים לא אנסוים . ישנם דרכים להתגבר . קשים אך עדיין זה אפשרי . אני לא רוצה לסתור עצמי , אבל אני אישית , לא בטוח ב100% שלבצע מעשי הומואים זה חטא . כתוב בתורה לא לשכב משכב זכר ועוד בנושא , כל אחד יעשה את השיקולים שלו . לידע שלכם , רוב הסיכויים וגם רוב האנשים טוענים שזהו חטא וניתן להתגבר (בזה אני לא בטוח) . וכמו שמנהל הפורום כתב , אין איסור על להיות הומו ולנהל קשר\חברות עם בנאדם אך יש איסור 'משכב זכר' שזה חדירות..

../images/Emo26.gif

"וכמו שמנהל הפורום כתב , אין איסור על להיות הומו ולנהל קשר\חברות עם בנאדם אך יש איסור 'משכב זכר' שזה חדירות.." אך זה עניין שצריך לדוש אותו . למה עכשיו המנהל כתב שהוא חושב שחכמים אסרו קשר רומנטי כדי לא להגרר לסקס.. שוב , עניין שצריך לדוש אותו כמו קריאה בפורום וברורים על זה אך כמו שכתבתי , כל אחד יעשה את השיקולים שלו . הכי בטוח להסתגר בחדר..

BabyBoy1

New member
כפי שאמרו פה קודם

אין כזה דבר "לרפא" הומואים. לפחות אני לא מאמין בזה...

SimsY

New member
זה לא שאתה לא מאמין

זה בכלל לא קיים אז לא אתה ולא אני לא יכולים להאמין בדבר שלא קיים. לרפא הומואים - זה בדיוק כמו שבגולה (אירופה וכו') מבקשים לרפא יהודים מיהדותם. אין שום הבדל - בשני המקרים יש אוכלוסיית רוב שמנסה ל"רפא" אוכלוסיית מיעוט שהחיים שלה לא מוצאים חן בעיניה של הרוב.

SimsY

New member
אתה יכול לפנות לאדולף שטקר

הוא מרפא יהודים מיהדותם. זה על אותו משקל מי שגר בבית מזכוכית - אל לו לזרוק אבנים ! ליהודים אין את הלוקסוס ל"החזיר בתשובה" מיעוט אחר.

למעלה