../images/Emo26.gif
זוהי הפעם הרביעית שאני כותב כתגובה אלייך . בפעם האחרונה למשל , היתה הפסקת חשמל וזאת אחרי שורות רבות של טקסט . אולי ב"שמיים" לא רוצים שאני אעדכן אתכם במה שאני הולך לכתוב , אך אני מאפיין את מזלי , שור , מזל עקשן ובכל מחיר אעלה את הטקסט! מה שאני הולך לכתוב ישמע לכם מגוחך - הומואים לא אנוסים . -אברך יכול להסתגר בחדר וללמוד תורה בדבקות למשך שנים אם לא כל החיים עם נסיונות התגברות על מחשבות שליליות . מסופר על רב אחד שהיה יודע את כל הש"ס בע"פ ובאחד ממסיבות סיום גמר ש"ס שלמד , שאלו אותו שאלה והרב שכח את הקטע בתוס' . בעקבות ששכח את הקטע , הוא קם ממקומו והלך ללמוד בחדר במשך 7 שנים (אם אני לא טועה) תורה . לאחר 7 שנות לימוד , שהיה בטוח שזוכר הכל , חזר לשגרה רגילה בישיבה . בעבר היו לי מחשבות רציניות ללימוד תורה בהתמדה ודבקות . היום אני אפילו לא בכיון.. אך בזכות פעם , לפחות אני יודע ויכול ליעץ . הסיפור הוא דוגמא אחת לעשרות סיפורים . לשמוע סיפורים אלו מתקבל בהבנה כשחושבים שזאת היתה בתקופה של פעם , הקדמונים , אז ... לחשוב שכיום ואפילו אחד מכם יעשה זאת , לא תרצו לקבל את זה על הדעת או שזה מזעזע (אם לוקחים את העניין ברצינות) . אך לפני שאתם מגיבים תגובות חריפות נגדי , דעו שזה אפשרי! עוד עניין - אני זוכר כשלמדתי לבגרות בתנ"ך , במפרשים היה הסבר על יפה תואר . אם אני לא טועה , זה היה דוד המלך שהיה יפה תואר ..עיניים..וכו' . אני התחלתי לדמיין את זה וזה גרם לי לדמיין אותו ולחשוב כל מיני מחשבות על זה . . אתם יודעים למה אני מתכוון . אך עדיין זה עדיף מאשר להיות בישיבה ולראות אברכים יפים שיתחילו לעורר בכם מחשבות ... אם זאת , תמיד אפשר בחדר וגם מחוץ לה, בישיבה , לבכות לאבא שבשמיים ברגעים הקריטיים (וגם לא ברגעים הקריטיים) על הנסיונות התגברות מחשבות ופנטזיות על בני אדם שאתם חושקים . לבכות ולחשוב שזה בשבילו, אתם מקריבים עצמכם בשבילו , לתורה שלו , 'אדם לעמל יולד'! כמו שקראתם , הומואים לא אנסוים . ישנם דרכים להתגבר . קשים אך עדיין זה אפשרי . אני לא רוצה לסתור עצמי , אבל אני אישית , לא בטוח ב100% שלבצע מעשי הומואים זה חטא . כתוב בתורה לא לשכב משכב זכר ועוד בנושא , כל אחד יעשה את השיקולים שלו . לידע שלכם , רוב הסיכויים וגם רוב האנשים טוענים שזהו חטא וניתן להתגבר (בזה אני לא בטוח) . וכמו שמנהל הפורום כתב , אין איסור על להיות הומו ולנהל קשר\חברות עם בנאדם אך יש איסור 'משכב זכר' שזה חדירות..