שאלה-----ולא לקבועים..המשך

nonana

New member
תודה ../images/Emo9.gif איפה את גרה?

אם לידינו אז בשימחה

nonana

New member
מרחק של שעה מאיתנו ../images/Emo4.gif

קצת רחוק הייתי אומרת

POOH*

New member
שלום....

שלום אני קוראת קבועה. אם כי לא כותבת אף פעם. אני לא אמא לתאומים ועדיין לא אמא בכלל. אבל מטפלת בתאומם בני שלושה חודשים [בן ובת]. וגם אני מתחתנת בקיץ כך שאני מקווה שאהפוך לאמא לתאומים תוך שנה שנתיים מקסימום.
POOH

פואיתי שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה את עושה פה? ולא אצלנו בפורום לא באת לבקר? מה אני לא אח שלך? מה אני לא מתגעגע? אוך אני חולה עליך מווווווואה מותק

טל של 4

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ואני שמחה שכתבת, חוץ מזה כמטפלת לתאומים תרגישי חופשי לכתוב מדי פעם גם שאלות וגם תגובות!!!

rotrot

New member
ל POOH... אנקדוטה קטנה

לי ולתאומתי היתה מטפלת כשהיינו קטנות... והחלום שלה היה להיות רמר לתאומים (מיותר לציין שלא היה לה זיכוי גנטי כלשהו ככל הידוע לי).. ואכן לאחר שהתחתנה היא הביאה תאומים!!!! מה שנותר לך שה פשוט לבקש הרבה פעמים (i wish.. i wish).. ואולי זה יתגשם!!! בהצלחה

קצפת~

New member
מיתפקדת.............../images/Emo127.gif

אז ככה קודם כל בוקר טוב לכולן/ם (לא רוצה לדרוך על יבלות אבל רק עכשיו קמתי). הגעתי לפורום המקסים שלכם לביקור על תקן חברה של קרנושה אני אמא לשתי בנות..בת 17 ובת 14 ובתור שכזו רוצה לעודד אתכן....עוד יגיע היום שתישנו לילה שלם.... הם גדלים הרבה יותר מהר ממה שאתם יודעים ואז מתחילים להישאר ערים כי הילד טרם חזר הביתה....כי רק עכשיו הוציא רשיון...כן כן הדאגה שלנו להם לעולם לא נגמרת ולא עוברת. והכי חשוב תהנו מכל רגע..תיספגו את המתוקים האלה לתוככם כמה שיותר.....אתם כל כך תתגעגעו לזה...... ולך יושבי אם אומר שקצפת~=פינקי* תדע מי אני? יום נעים לכולכם חוזרת לפורום שלי

רינו

New member
כן אני פה קורא ולא מגיב

אבל לשם שינוי מביא לכם את שלישיתי לגלריה

קרנושה

New member
טש........את פה לרגעים.......

אנחנו זקוקים לך יותר...... את תמיד יודעת מה לומר...אך לעודד...אז אנחנו פה שומרים לך כסר קבוע.....תבואי ותני לנו יותר מנסיונך..... תודה ושבוע קסום קרן

טשטושה

New member
מחפשת אתכם בצ´אט הלא מאוייש.... ../images/Emo10.gif

ותמיד אני מצ´וטטת שם לבדי עם עצמי.... בשביל זה יש לי מראה בבית... לאו דוקא אינטרנט פעיל... יאללה תתחילו לפקוד את הצ´אט קל יותר... ואגב שאלות שלישיתיות.... תעלו - אעשה כמיטב יכולתי... טש

קרנושה

New member
שיוווווווו איזה מדליקות...

אך התפלחת ככה באמצע? עם בונבוניירות כאלה מגיע לך הודעה חדשה... שיווווו שתף אותנו בנות כמה הן? אך עוברים עליכם הימים? הלילות? ספר נווווווווווווו חחחחחחחחח ברוך הבא לפורום שלנו...קח כסא ותשב.....ויאאלה ספר אני סקרנית.... ומה שמות הבנות שאכתוב בגלריה......?

nonana

New member
יווווווווווו איזה מתוקות ../images/Emo99.gif

ברוך בואך

קרנושה

New member
רינו בנותייך כבר בגלריה......

וכשתחשוף בפנינו את שמותיהם אשנה של ואוסיף..... נפלא שאתם פה......

למעלה