שאלה-----ולא לקבועים..המשך

טל של 4

New member
שאלה (ולא לקבועים!!!!)

לכל אלה שקוראים אותנו וכמעט אף פעם לא כותבים נשמח אם רק תציגו את עצמכם שנדע שאתם פה גם אם לא ממש פיזית!!! אפילו סתם שלום יהיה נחמד. תודה

קרנושה

New member
באמת חשבת שהם יתפקדו? חחחחחחחחחחח

בררררררררררררררררררררר אופו את?

טל 3

New member
אני כל יום קוראת

אבל לא כותבת , למה לא יודעת ,פעם כתבתי כמה פעמים. בכל מקרה שמי טלי אמא לסהר ושחר בנות 11 חודש ונועם בת חודש שבגלל שנולדה לפני הזמן (שבוע 33 ) יצאה שהיא נולדה איתם באותה שנה. גרה ברמת גן ומקוה להתחיל לישון יותר מ3 שעות בלילה בינתים זה רק בחלומות שלי. סהר ושחר עוד לא בשום מסגרת ככה שאני מעבירה לי את הימים והלילות ממש כמו שלישיה.

קרנושה

New member
היי טל3 אני זוכרת אותך.........

קודם כל מזל-טוב להולדת הבת......הרבה ברכות..... כעת מזל טוב למועדון "השלישיה".....וואלה כמו שלישיה אצלך כעת..... קודם כל מ ד ה י מ ו ת !! הכנסתי את סהר ושחר לגלריה התאומים שלנו ואת נועם לגלרית אחים של ילדנו.......ברוכים המצטרפים..... אז ספרי לנו אך זה? אך ה"גדולות" קיבלו את התינוקת החדשה ואך עוברים עלייך הימים? יש לך עזרה?

רז2

New member
וואו, זה בהחלט כמו שלישיה..

ספרי קצת על שיגרת היום שלך... מעניין לשמוע איך זה עם שלושה שהם כמעט שלישייה אבל בכל זאת בעלי צרכים שונים קצת. נשמע קשה מאוד מקווה שאת מחזיקה מעמד

just4fun

New member
אני קוראת כאן כבר המון!!

אני צעירה נורא!! [17] ואני ממש נהנית לקרוא את כל מה שהאמהות המקסימות כותבות כאן!! זה פורום שתמיד גורם לי לחייך! תאומים זה דבר מדהים!!! הלוואי וגם לי יהיו בבוא הזמן! אני אנצל את הרגע לשאול שאלה...בטח אנשים כאן מבינים בזה... כל התאומים שאני מכירה...יש להם במשפחה עוד תאומים,או עוד תאומות יש משפחה אחת אפילו,שאצלה יש שלוש זוגות תאומים :))!! זה תורשתי העניין הזה?!

יוטל

New member
בבקשה לא להפחיד אותי כאן ../images/Emo4.gif

אני שמעתי על משפחה עם שלישיה (טבעי) וזוג תאומים.... בההה בהה מפחיד נורא !!1 בבקשה בלי סיפורים כאלו יותר

keren1

New member
טל עכשיו שיצאת ואנחנו יודעים

שאת עוקבת מאד נשמח מאד נשמח שתשארי איתנו. נקשיב לקיטורי חוסר השינה נשמח על השן הראשונה ועל הצד הראשון גם. נחבק כשהילד יעליב ונתן עצות גם כשלא צריך. (יש יצא לי חרוז. NONANA מה את אומרת יש לי עתיד?) אז שבי עמנו ונקווה שהשכנים ימצאו חן בעינייך. יום טוב והמון
לכל אחת מהשלושה המדהימה והשונה שלך.

*שיר

New member
גם אצלנו! גם אצלנו! ../images/Emo9.gif

תאומים זהים זו מקריות מוחלטת ללא קשר לגנטיקה. ואומרים שהיום בגלל הגלולות והתרופות לביוץ יש הרבה יותר לידות של תאומים (לא זהים) - שגם זה לא בדיוק קשור לגנטיקה...

SMILE 4 NOTHING

New member
היי,גם אני בת 17!

טוב,לא בדיוק,עוד שבועיים יש לי 18 (לפי התאריך העברי...
) אני תאומה לבן,ולנו במשפחה המורחבת באמת יש עוד זוג תאומות,וזוג תאומים בן ובת...
בלי עין הרע,טפו טפו טפו....

just4fun

New member
לזה התכוונתי!

לא התכוונתי לכך שבמשפחה אחת,כלומר אמא ואבא יש שלוש זוגות תאומים. אלא בני דודים וכו... כי כל התאומים שאני מכירה,יש להם במשפחה עוד זוג תאומים ... מה אתם אומרים? תורשתי או לא?

*שיר

New member
חלק מזה תורשתי וחלק לא

כמו שאמרתי קודם חלק גדול מאוד מהתאומים היום נוצרים בגלל טיפולי הפרייה, תרופות לביוץ ומהשימוש המסיבי בגלולות. חלק זו מקריות (קארמה?!) מוחלטת וחלק זה סיבות גנטיות ("משפחתי")

טל 3

New member
תודה קרן שזכרת אותי ובכלל

אין יום ואין לילה , סהר ושחר פחות או יותר יש להם סדר יום משלהם אז לא נורא אבל נועם ישנה בימים וערה בלילות. הם מקבלות אותה דווקא מאוד מאוד יפה ושהיא בוכה הם ניגשת ליד העריסה שלה ומנסות להסתכל והם קוראות לי או או וכל מיני דרכים מצחיקות.אחת מהן אפילו שהיא רואה אותה אומרת נו . עכשיו אני שואבת לה חלב כל 4 שעות שזה גם קושי ולמה אני לא מניקה כי זה גוזל הרבה זמן ואם השובבות שיש לי למי יש זמן????????? מאז שילדתי חמתי אצלי והיא גרה בערד ככה שהיא נשארת גם לישון כבר חודש שלם. היא בקרוב צריכה לחזור הביתה והיא מציעה לי לשם אותם במסגרת אני ממש לא יודעת מה לעשות, קשה לי לחשוב שהם לא יהיו כל היום איתי.

keren1

New member
בוקר טוב טל3 ../images/Emo42.gif

כל הכבוד לחמותך. האמת שיש משהו בדבריה. תנסי לדמיין את שגרת יומך בלי זוג הידיים שלה. אני לא אומרת שצריך להוציא את סהר ושחר עד אחרה"צ אבל אני הייתי מכינסה אותם עד 12 או 13 (אם אפשר כלכלית שזה נושא בפני עצמו). וככה יש לך גם כמה שעות עם נועם לבד וגם לארגן את הבית, שאסור לזלזל בזה. ואם את אומרת שאין יום ואין לילה עכשיו כשיש לך עזרה מה יהיה הלאה. תוכלי לגנוב שעת שינה ביחד עם נועם.

טל של 4

New member
הצליח לי הצליח לי להלהלהלהל

גיליתי שתיים , גיליתי שתיים .... טלי וג´אסט ברוכות הבאות ואם מתחשק לכן תכתבו לפעמים שנדע שאתם עוד איתנו!!

nonana

New member
יופי ברוך בואכם

וטל- אם אין לך מועדון מעריצים אני בין הראשונים שאפתח לך

just4fun

New member
יווווו התאומים שלך כאלה מתוקים!!!

הם מזכירים לי שני תאומים מהאזור כאן אצלנו :)) מקסימים!!!!!!!!!!!!!! אני יכולה לבוא לעשות בייביסיטר ? בכיף!
גם כל התאומים שראיתי בגלריה! מקסימים כל כך! והשלישייה של קרנושה...ח"ח...צריך הרבה כוח לשלושה :))

למעלה