שאלה ובקשה..!

sims21

New member
שאלה ובקשה..!

היי כולם.. תקשיבוו סורי על ההודעה שהוספתי על בריטני שהיא פרחה וזה וזה.. ויש לי שאלהה.. איפה בריטני גרה?בהוליווד.?בלוס אנג'לס.? ובקשה: מישהוו יכול להביא לי צילומים של הבית של בריטני? תודה מראש..! דין..

britmel

New member
יאאאא../images/Emo99.gif איזה אחוזההה../images/Emo82.gif

אממאא גםאניי רוצהההה לבקררר

avnner

New member
ידעתי שאתה מת עליה תמיד אליו שהכי

מלכלכים עליה הכי חולים עליה

sims21

New member
חחח..נכון..

שאלה.. אם אני יהייה מחוץ לבית של בריטני ויחכה שהיא תצא..אני אחכה מקסימום..שעתיים וחצי.. יש סיכוי קטןןן שאני אראה אותה? כי אולי אני טס ללוס אנג'לס..

Kryptonite

New member
סביר להניח שלא,../images/Emo168.gif

במיוחד לא בתקופה הזו (היא לא יוצאת מהבית כמעט). גם אם היא תצא - קשה לי להאמין שהיא הולכת ברגל למרכז המסחרי הקרוב, אלא נוסעת במכונית שלה.

sims21

New member
אהה..אוקייי..

אבל היא יוצאת מהבית לפעמים נכון??? והמפורסמים בכלל גרים בהוליווד?? כי אמא שלי אמרה לי שהיא הייתה כמה פעמים בהוליווד והמפורסמים בכלל לא גרים שם ומגעיל שם..היא אמרה שזה רחוב אחד ענקקקק ומטונף ורק יש שם כוכבים על הרצפה.. זה נכון?

sims21

New member
ועוד שאלה!(חח כמה שאלות יש לי..)

איך בריטני התחילה את הקריירה שלה?איך היא התפרסמה? כולם אומרים שלהתפרסם בהוליווד זה מאוד קשה..ובריטני עשתה את זה בשנייה(נראה לי) אז יש מצב אתם מספרים לי ת'סיפור שלה? תודה רבה לכולם!! =]]

ברור שהיא יוצאת מהבית -לפעמים-

... מה שכן, יש לה כ"כ הרבה מכוניות וכ"כ הרבה אנשים בבית, ואני מניחה שגם מספר יציאות שונות, ככה שממש קשה לי לתאר שתפגוש אותה. אולי אם תעשה מארב של כמה שבועות..

sims21

New member
חחחחחחחחחחחח....

טובב..איזה באססה.. יש לי עוד שאלה.. איך בריטני התחילה את הקריירה שלה?איך היא התפרסמה? כולם אומרים שלהתפרסם בהוליווד זה מאוד קשה..ובריטני עשתה את זה בשנייה(נראה לי) אז יש מצב אתם מספרים לי ת'סיפור שלה? תודה רבה לכולם!! =]]

למעלה